Wykonanie
M6si wygląda o wiele lepiej na żywo niż na zdjęciach promocyjnych producenta. Solidna, sztywna, dobrej jakości obudowa, ładne spasowanie, niezłe terminale na tyłach. Duża, masywna, centralnie umieszczona i bardzo sprawnie działająca gałka potencjometru z możliwością precyzyjnej regulacji głośności. Jej początkowy ruch jest subtelny, rozkręca się dopiero po dłuższym przytrzymaniu przycisku na pilocie. On sam natomiast wygląda okropnie i kompletnie nie pasuje stylistką do wzmacniacz
Ja kiedyś w @Na Temat Audio odsłuchiwałem Opery Prima 2015 SE z kilkoma wzmacniaczami, między innymi M6SI.
Moje wrażenia z tego odsłuchu:
"
Przetestowaliśmy je z różnymi wzmacniaczami. Skoro do sypialni mają być to uciekliśmy w bardziej budżetowe opcje. Ale to dopiero na końcu 😁
Każdy wzmacniacz dostał po kilkadziesiąt sekund dwóch utworów, które bardzo lubię. AMJ i PM "Upojenie" oraz Edyta Bartosiewicz "Ostatni". Gdzieś jeszcze się zaplątał ze dwa razy Bob Dylan z "Man in t
Recommended Posts
Posted by lpomis,
Recenzja
Recommended by MariuszZ
9 reactions
Go to this post
Posted by Chmarski,
Recenzja
Recommended by MariuszZ
10 reactions
Go to this post