terracan1929 Napisano wczoraj o 17:25 Napisano wczoraj o 17:25 Dzisiaj „zaliczone” wystawy w hotelach. Większość prezentowanych sprzętów to przerost formy na treścią. Niektóre zestawy grały wręcz słabo. Póki co, dla mnie najlepsze granie to duet szwedzko-norweski, choć pomieszczenie było dla tych kolumn trochę za małe. Kolumny Audio Frigg 02, wzmacniacz Bladelius. Jutro Narodowy. Ten zestaw też grał ciekawie. A i takie ciekawostki były. 3 Odpisz, cytując
pairtick Napisano wczoraj o 17:47 Napisano wczoraj o 17:47 7 godzin temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Jaki tam jest metraż? Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu 2 godziny temu, pairtick napisał: Jaki tam jest metraż? Okolice 80-90 metrów. Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu Loewe pokazało słuchawki dla wymagających , model LEO Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu Nowości Thorens i Clearaudio Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Tempo 6 również najnowsza wersja Odpisz, cytując
pairtick Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 17 godzin temu, Elberoth napisał: 80m2 16 godzin temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Okolice 80-90 metrów. Tak to można się bawić. Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 57 minut temu, pairtick napisał: Tak to można się bawić. Można, nawet bardzo. Ale ile energii trzeba w to włożyć Odpisz, cytując
brzoza007 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu ZenSati Lorenzo, też mi to w ucho i oko wpadło. Może ktoś, coś więcej... 1 Odpisz, cytując
AudioTube Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowany) Czy ktoś miał przyjemność z odsłuchu kolumn z driverami kompresyjnymi Lorenzo? Jaką muzę puszczali? Było coś z przytupem, od niskiego dołu po piszczałki? Edytowano 3 godziny temu przez AudioTube Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Dziękujemy za odwiedziny Odpisz, cytując
Adi777 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Dnia 24.10.2025 o 16:53, MarcKrawczyk napisał: Mała relacja, polecam polskie Lirogon, dźwięk marzenie ale nie wiem czy aż tyle dostanę za nerkę? Jak Lirogon wypada w konfrontacji z Clarisys Audio? Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 15 minut temu, terracan1929 napisał: Dziękujemy za gadżety 😀 A proszę😅😅 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Adi777 napisał: Jak Lirogon wypada w konfrontacji z Clarisys Audio? Jest pełny i gęsty z bardzo słyszalnymi szczegółami bez natarczywości, przy nim clarisys to krzykacz z drażniącą górą i jakimś takim króciutkim niewyraźnym basem…ten basik to bardzo przypomina mi diptyque, które słuchaliśmy swego czasu w Bydgoszczy, ale tamte miały zupełnie inną cenę… Odpisz, cytując
Chmarski Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 50 minut temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: A proszę😅😅 A ja nie dostałem 😜 Odpisz, cytując
terracan1929 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Ten zestaw też grał ciekawie, a nawet bardzo dobrze 😀 Niestety, cena kolumn, których wysokość to ponad 2 metry, jest ….. wysoka? Nie wiem czy to dobre określenie…. Wg biuletynu informacyjnego z wystawy, cena kolumn to 1,8 miliona polskich nowych złotych . Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Chmarski napisał: A ja nie dostałem 😜 Możemy wysłać paczkomatem jak ma to służyć dobru 😀😀 Odpisz, cytując
Recommended Posts