kaczadupa Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu Część pierwsza artykułu też ciekawa. Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu 2 godziny temu, Misio38 napisał: Wszytko inne to audiovoodoo w tym konkretnym temacie. Rozumiem, że "wszytko inne" obejmuje też SNR, który (wraz z Kraftem) zaliczasz do audiovoodoo w kontekście cichych odsłuchów? Gratulacje dla obydwu! 1 Odpisz, cytując
Kraft Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu 1 godzinę temu, Rafał S napisał: Rozumiem, że "wszytko inne" obejmuje też SNR, który (wraz z Kraftem) zaliczasz do audiovoodoo w kontekście cichych odsłuchów? Gratulacje dla obydwu! Zaliczyłem i o tym nie wiem? Odpisz, cytując
Smurf2025 Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu 1 godzinę temu, kaczadupa napisał: Część pierwsza artykułu też ciekawa. Ciekawe to może być, ale tylko dla laików, spragnionych "wiedzy" gazetowej prezentowanej przez samozwańczych "guru-redaktorów" lichych "pisemek". Odpisz, cytując
Kraft Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu 1 godzinę temu, kaczadupa napisał: Część pierwsza artykułu też ciekawa. No proszę. Andrzej Kisiel jest młodym technikiem. Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu 6 godzin temu, Karol64208 napisał: w dzień 25dB Zazdraszczam 😉 Odpisz, cytując
MariuszZ Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu 3 godziny temu, Smurf2025 napisał: Ciekawe to może być, ale tylko dla laików, spragnionych "wiedzy" gazetowej prezentowanej przez samozwańczych "guru-redaktorów" lichych "pisemek". Smerf nie przeginaj, wyleciałeś raz to i drugi wylecisz jak będziesz prowokował. Ukryłem kilka niepotrzebnych postów. Potraktuj to jako ostrzeżenie! Wystarczy pisać na temat i dyskutować na argumenty. Linki do artykułów potwierdzających stawiane tezy lub przedstawiane opinie mile widziane. Personalne wycieczki, w tym uszczypliwości kierowane w stronę takich czy innych grup audio hobbystów lub redaktorów są zbyt prowokacyjne by je tolerować. Pozdrawiam. M Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu 10 minut temu, MariuszZ napisał: Personalne wycieczki, w tym uszczypliwości kierowane w stronę takich czy innych grup audio hobbystów lub redaktorów są zbyt prowokacyjne by je tolerować. Słuszna uwaga, warto też o tym przypominać innym, którzy krytykują recenzentów (czasem obraźliwie) z AVTest, czy HiFi i Muzyka, a gloryfikują "jedynie sluszne" testy w redakcji AUDIO. Odpisz, cytując
Misio38 Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu 9 godzin temu, Rafał S napisał: Rozumiem, że "wszytko inne" obejmuje też SNR, który (wraz z Kraftem) zaliczasz do audiovoodoo w kontekście cichych odsłuchów? Gratulacje dla obydwu! Lampowców nie brałem pod uwagę. To nie muzeum. Odpisz, cytując
Recommended Posts