pairtick Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu (edytowany) 4 godziny temu, MMarek napisał: Właśnie. Ja jedną z kolumn obróciłem na stałe, aby łechtała moje serce i próżność ta urodziwa tabliczka znamionowa. Przy takim ustawieniu znaczących zmian w brzmieniu nie stwierdziłem O tak, Bowersom należą się. Ja szukałem takich aby trudno było pomylić biegunowość Śmiem twierdzić, że Signature jest urodziwsza 😁 Z tym, że jak widzę, to podstawki już masz przygotowane. 3 godziny temu, DiBatonio napisał: Chyba oczy 🤭 Przez oczy do żołądka audiofila... 😉 Edytowano 7 godzin temu przez pairtick Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 16 minut temu, Nowy75 napisał: @tomek4446 ja dalej na drabince 😁 Jak to patrzyłem?😁 Lusterko Mozna by ewentualnie z kalkulatora odwrócić pokój, ale lusterko szybsze. 2 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu W międzyczasie sprawdziłem,ta samą metodą co przy bocznych. 1 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Dnia 7.02.2026 o 19:41, MariuszZ napisał: Obejrzyjcie ten zalinkowany filmik od ok. 16 minuty chociaż. Nic tam nie ma nadzwyczajnego No właśnie, gość robi show - atakując tempem narracji i 'wow' 😁 Mariusz, moim zdaniem, tak się nie prowadzi poważnej prezentacji technicznej, tylko akwizycję. No i ja się, na tych wszystkich wykresach, oczywiście nie znam. Odpisz, cytując
Amarok Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu (edytowany) 1 godzinę temu, pairtick napisał: Jak długo masz swoje graty? Około dwóch lat. Edytowano 6 godzin temu przez Amarok Odpisz, cytując
pairtick Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 47 minut temu, tomek4446 napisał: Sądząc po aktywności na Forum , wszyscy stawili się w robocie mimo poniedziałku Brawo obywatele ! Tak, ten 4-dniowy system pracy, to jednak gruba przesada 😁 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, pairtick napisał: Tak, ten 4-dniowy system pracy, to jednak gruba przesada Właśnie o tym rozmawiałem z Szefem. Nie wchodzimy w ten program , lubię Forum i nie wyobrażam sobie pisania tylko 4 razy w tygodniu 6 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Amarok napisał: Około dwóch lat. I zamierzasz coś jeszcze zmieniać, czy już możesz znowu słuchać muzyki 😇 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 19 minut temu, tomek4446 napisał: Właśnie o tym rozmawiałem z Szefem. Nie wchodzimy w ten program , lubię Forum i nie wyobrażam sobie pisania tylko 4 razy w tygodniu Przez rok testów, będziesz mógł pisać z domu 😁 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, pairtick napisał: Przez rok testów, będziesz mógł pisać z domu I korzystać z własnego prądu ? Chyba oszalałeś ! Nie stać mnie . Edytowano 5 godzin temu przez tomek4446 3 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, tomek4446 napisał: I korzystać z własnego prądu ? Kto Ci takich głupot naopowiadał, przecież to rządowy program. A Ty dostaniesz rok na inne działania 😉 Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Sufit na jutro muszę kupić taśmę 2 stronny do stabilizacji.... 6 2 Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu @MariuszZ w wolnej chwili mozesz usunąć moje wpisy z akustyką związane wrzucę to do Naszych Systemów Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Wrócili do domu po pracy wykończeni to i cisza w wątku. Teraz widać kto ciężko i uczciwie pracuje. Edytowano 1 godzinę temu przez kaczadupa 3 Odpisz, cytując
Asia Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 5 godzin temu, pairtick napisał: Śmiem twierdzić, że Signature jest urodziwsza 😁 Aż mnie dreszcz przeszył - wszystkiego o Wiele za dużo. Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Wing0 napisał: Sufit na jutro muszę kupić taśmę 2 stronny do stabilizacji.... Ładnie, trochę blisko dyfuzora ta kanapa. Sprawdzą się dwustronne taśmy Tesa do zawieszania luster 😉 6 godzin temu, pairtick napisał: Śmiem twierdzić, że Signature jest urodziwsza 😁 Z tym, że jak widzę, to podstawki już masz przygotowane. Przez oczy do żołądka audiofila... 😉 Do żołądka audiofila to przez otwór... gębowy rzecz jasna 🤭 Akurat w przypadku tych Bowersów, to można się zakochać od pierwszego wejrzenia. 😍 Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 55 minut temu Napisano 55 minut temu 5 minut temu, DiBatonio napisał: Ładnie, trochę blisko dyfuzora ta kanapa. Kanapa jest na codzień tak przelotem posiedzieć słucham glownie z fotela ktory ustawiam przed sofą. 3 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 35 minut temu Napisano 35 minut temu 34 minuty temu, Asia napisał: Aż mnie dreszcz przeszył - wszystkiego o Wiele za dużo. Święta racja. I do tego ktoś przesadził z głośnością i wywaliło nisko- średniotonowy Asia , jak myślisz , powiedzieć Markowi / @MMarek/ , że to tylko zdjęcie poglądowe, a nie schemat ustawienia i może odwrócić tą kolumnę ? 1 godzinę temu, Wing0 napisał: Sufit na jutro muszę kupić taśmę 2 stronny do stabilizacji.... Szybko poszło , widać że budowlaniec. Jest precyzja instalacji. Wygląda super. 3 Odpisz, cytując
Asia Napisano 30 minut temu Napisano 30 minut temu 3 minuty temu, tomek4446 napisał: Asia , jak myślisz , powiedzieć Markowi / @MMarek/ , że to tylko zdjęcie poglądowe, a nie schemat ustawienia i może odwrócić tą kolumnę ? Ja bym sprawdziła u siebie, bo może to jednak przełomowe ustawienie? 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 21 minut temu Napisano 21 minut temu 1 minutę temu, Asia napisał: bo może to jednak przełomowe ustawienie? Coś w tym jest , niedawno kolega @Butler pisał o metodzie DBA z subami , może B&W też dotyczy ? Rezonanse się znoszą, czy jakoś tak Odpisz, cytując
Asia Napisano 17 minut temu Napisano 17 minut temu O, to muszę częściej tu zaglądać. Wystarczy, że obstawię się subami i problemy z akustyką znikną? Odpisz, cytując
Butler Napisano 14 minut temu Napisano 14 minut temu Poniżej 120Hz... No w sumie tak. Oczywiście jeśli jesteś w stanie wystroić sprzęt. 1 1 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 12 minut temu Napisano 12 minut temu 41 minut temu, Wing0 napisał: Kanapa jest na codzień tak przelotem posiedzieć słucham glownie z fotela ktory ustawiam przed sofą. Tak patrzę na to zdjęcie z fotelem przed kanapą i widok jakby znajomy, choć pokój nie ten...😁 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 3 minuty temu Napisano 3 minuty temu 6 minut temu, Asia napisał: Wystarczy, że obstawię się subami i problemy z akustyką znikną? Kup , kup jeden. Proszę. Nic mi tak nie ubarwiło życia jak ostatnio zakup subwoofera. Rozwija umysł i ciało. Umysł ,bo kombinujesz z wykresami w REW , czytasz o rzeczach, o których nie miałaś pojęcia , poznajesz akustykę własnego pokoju. Ciało , bo świetnie robi na mięśnie brzucha i czworogłowy uda jak przez m-c paręset razy wstajesz i siadasz z kanapy by pokręcić gałkami w subie. Normalnie rewelacja ! 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts