Rega Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 2029 ? Oooo szanowny Kolego - daleko wybiegasz w przyszłość😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Kraft napisał: Wpis użytkownika Kraft w temacie "Wibracje i drgania" - 27 listopada 2018 roku. Mój Ci Un 😉 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Nóżki z ukrytymi kolcami - KEF 107 ref (1987) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 28 minut temu, Rega napisał: Nóżki z ukrytymi kolcami - KEF 107 ref (1987) No i co w związku z tym? @Kraft podał datę wraz cytatem i fotkami by pokazać że teksty tego typu: nie są zgodne z prawdą i posiadają charakter prowokacji. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowany) 10 minut temu, Chyba Miro 84 napisał: No i co w związku z tym? A to, że tytuł tematu oznacza pokazywanie tego, czym dysponujemy w naszych systemach. To tak, tytułem, wyjaśnienia. Edytowano 2 godziny temu przez Rega 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Rega napisał: To tak, tytułem, wyjaśnienia. Zwłaszcza dodając datę🤭 1987 Pozdr. Edytowano 2 godziny temu przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowany) Na ogól przy nazwie sprzętu, data oznacza rok produkcji. Tak, tytułem wyjaśnienia😋 Edytowano 2 godziny temu przez Rega 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 godzinę temu, Kraft napisał: Myślę, że wibracje to jeden z tych istotniejszych problemów w audio." Wpis użytkownika Kraft w temacie "Wibracje i drgania" - 27 listopada 2018 roku. A 21 maja 2019 roku wrzuciłem nawet na forum przepis na nóżki antywibracyjne własnego pomysłu. To nadal dość późno 🤭 Poza tym ten niby "wlasny" pomysł jest znany od wielu lat tak naprawdę. Druga sprawa, że nie u każdego filcyki i miękkie "plastelinki" się sprawdzą, u mnie nie do przyjęcia pod kolumnami, czy standami. Może u kogoś z żywą akustyką I sprzetem się to sprawdza, ale u mnie zawsze był efekt rozmycia konturów, ogólnego zmiękczenia całego pasma i zbytniej gladkości na górze. Tak, że ten... 😉 Zamiast filcu za to świetnie sprawdza się korek i tutaj też są różne efekty, zależy od grubości korka i jego faktury, granulacji. 1 godzinę temu, Chyba Miro 84 napisał: nie są zgodne z prawdą i posiadają charakter prowokacji. W 2018 r. to ja już byłem dawno po takich domoroslych zabawach, które przynosiły losowe efekty, czasem zupełnie marne, czasem troszkę lepsze. Zatem nadal uważam, że to prawda. Stąd wolę rozwiązania firm, które mają większe i lepsze zaplecze i doświadzaenie, a które dają o wiele lepsze efekty i możliwości. Owszem, to kosztuje niestety. Na razie Jaro jest na etapie wygaszania drgań pod kolumnami, mamy jeszcze urządzenia audio tzw. elektronika. Tu efekty też bywają zdumiewające, pomijam stawianie tej elektroniki na mebelkach z płyty meblowej z IKEI. Czyli jeszcze daleka droga kolego przed kolegą Kraftem 😉 Edytowano 1 godzinę temu przez DiBatonio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts