Rega Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu @tomek4446 było się nabijać ze starszego kolegi?😉. Nieskromnie przypomnę, miałem już Wiima, kiedy na forum jeszcze mało kto go widzial. A odnośnie oklejania to musiałbym robić wytłoczony napis, a to wyższa szkoła jazdy🙂. Poza tym w stanie takim jak jest teraz to pasuje mi do platformy magnetycznej. Który z ,,nabijających się,, ma taką??? Żarty z rana. a szczególnie w niedzielę są bardzo wskazane. Szczególnie po sobocie zapełnionej pracą od rana do wieczora. 2 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 14 godzin temu, Rega napisał: Przyszedł czas na trochę nowoczesności w muzeum. Wygląda na to, że mam taki sam stół. Spokojnie ze trzydzieści lat ma 👍 Odpisz, cytując
tomasz1w Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 17 godzin temu, Rega napisał: Przyszedł czas na trochę nowoczesności w muzeum. Kustosz idzie z czasem;) Pozdrawiam. 1 Odpisz, cytując
Rega Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 godziny temu, pairtick napisał: mam taki sam stół. Spokojnie ze trzydzieści lat ma 👍 Mój ma pięć. Zrobiłem go sam , bo był mi potrzebny pod lapka. A , żeby można było szybko przesuwać to dodałem kółka. I kto tu wychodzi na kustosza?😝. A ten zrobiłem przed tygodniem - potrzebny mi na balkon. I jeszcze odnośnie muzeum - przypomnę się Wam , kiedy będziecie poszukiwali muzealnych lamp. Ceny antyków rosną w zastraszającym tempie. Ten się śmieje , kto się śmieje ostatni.🤣 Nie mylić ze słabym poczuciem humoru. Edytowano 1 godzinę temu przez Rega 2 Odpisz, cytując
Recommended Posts