tomek4446 Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, Adi777 napisał: tylko TV zmieniłem z 65 cali na 120 A to wiele wyjaśnia , faktycznie jak się dokładniej przyjrzałem .... tak to te same 14 minut temu, Rega napisał: doszedł do etapu budowy drugiego systemu:) Przy szóstym dopiero zacznie wyprzedawać , tak jest w naszym kodeksie audiofila. Czyli kolega idzie starym utartym szlakiem. A tak jeszcze o gwarancji. Do dzisiaj nie mogę uwierzyć , że ludzie zaakceptowali fakt , iż sam producent/dystrybutor namawia do wykupienia dłuższej gwarancji .Przecież jest to ewidentną sugestią , że kupowany przez nas towar może się zrąbać po dwóch latach , czyli jego jakość jest żadna. I to przechodzi. Jak to mówią , za moich czasów nikt by czegoś takiego nawet nie dotknął. 3 Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, tomek4446 napisał: Przecież jest to ewidentną sugestią , że kupowany przez nas towar może się zrąbać po dwóch latach , czyli jego jakość jest żadna. I to przechodzi. Jak to mówią , za moich czasów nikt by czegoś takiego nawet nie dotknął. Można to też inaczej zinterpretować - producent jest tak pewny swego, że po prostu w ten sposób ma czysty zysk na naiwnych. 1 Odpisz, cytując
Rega Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu (edytowany) @tomek4446 - masz rację. To zwyczajne naciąganie klienta. No, ale jeśli ktoś chce.... . Sprawdza się w 1% zakupów. Ja, np wolę kupić sprzęt z zagranicznej linii dystrybucji, z normalną gwarancja, ALE o ok 1/3 taniej. Polska , to jednak DZIWNY KRAJ, jak kiedyś mówił ZULU GULA (zainteresowani pewnie pamiętają). PS Przypomina to trochę opłatę dystrybucyjną w sprzedaży energii elektrycznej. Dostawca pobiera od nas kasę za to ze raczył nam, sprzedać energię:) Edytowano 7 godzin temu przez Rega 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 4 godziny temu, Rega napisał: Przypomina to trochę opłatę dystrybucyjną w sprzedaży energii elektrycznej. Dostawca pobiera od nas kasę za to ze raczył nam, sprzedać energię:) Z tym, że koszty utrzymania infrastruktury są stałe. Odpisz, cytując
Recommended Posts