tomek4446 Napisano 18 listopada 2021 Udostępnij Napisano 18 listopada 2021 No i stało się ! Do Psvane Acme 2A3 dołączyły dzisiaj cztery większe siostry 211. O dźwięku będę mógł napisać za jakieś 200 godzin wygrzewania , ale powiem Wam , że z tym wyglądem to one nawet nie muszą " grać " Na razie w porównaniu z 211 Shuguang słyszę większe dociążenie , dźwięk się wycofał za kolumny i stonowała się analityczność 2A3 Acme. 7 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 18 listopada 2021 Udostępnij Napisano 18 listopada 2021 Rzeczywiscie ładne. Gratuluję. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 18 listopada 2021 Udostępnij Napisano 18 listopada 2021 Ja również! U mnie dużo skromniejsze świecenie, ale też lampowe😉 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 18 listopada 2021 Udostępnij Napisano 18 listopada 2021 5 minut temu, adamnl napisał: Eh, próbuję sobie wyobrazić radość u was w domu. Gratuluję. Na razie jadę na adrenalinie , zrobiłem dzisiaj 400 km , a w ogóle tego nie czuję 19 minut temu, audiowit napisał: Rzeczywiscie ładne. Ładne to , to ,to m i n i m u m !!! @Rega Roman , a nie pomyślałeś kiedyś , że ledy są tańsze ? Bo ja jak tak podliczę to świecenie ..... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 18 listopada 2021 Udostępnij Napisano 18 listopada 2021 @tomek4446 nie zaglądam na obroty licznika bo licznik na dworze, a pogoda paskudna😊 i wychodzić ,,chwatko,, Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 18 listopada 2021 Udostępnij Napisano 18 listopada 2021 Ładne. Ile razem te lampy biorą prądu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 18 listopada 2021 Udostępnij Napisano 18 listopada 2021 @Fafniak biorąc pod uwagę jakość przekazu to pytanie o ilość zużytej energii jest jak pytanie o zeszłoroczny śnieg🙂 Kto o tym mysli i pamięta? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 18 listopada 2021 Udostępnij Napisano 18 listopada 2021 Pewnie do 1000 wat. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 18 listopada 2021 Udostępnij Napisano 18 listopada 2021 No przykro mi ze ja taki przyziemny jestem... to ile to wszystko razem bierze ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 18 listopada 2021 Udostępnij Napisano 18 listopada 2021 35 minut temu, Fafniak napisał: No przykro mi ze ja taki przyziemny jestem... to ile to wszystko razem bierze ? Nie wiem , musiałbym sprawdzić na liczniku sąsiada A serio to tyle / same monobloki + pre / 49 minut temu, Amarok napisał: Pewnie do 1000 wat. normalnie prorok ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 18 listopada 2021 Udostępnij Napisano 18 listopada 2021 obstawiałem 1200 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 18 listopada 2021 Udostępnij Napisano 18 listopada 2021 Jak jest wsio wyłączone, ile musisz włączyć włączników aby usłyszeć muzykę? 😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 18 listopada 2021 Udostępnij Napisano 18 listopada 2021 nie pytaj 🤣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 18 listopada 2021 Udostępnij Napisano 18 listopada 2021 (edytowany) 6 minut temu, Marek Muszyński napisał: ile musisz włączyć włączników aby usłyszeć muzykę? Np. chcę posłuchać radia lub Spotify : - jedno naciśnięcie przycisku na pilocie harmony uruchamia mi Pioneera N70A + RME + DDRC 22 D - następnie trzy heble czyli pre + 2 monobliki i .... gramy Z CD jest identycznie , tylko nie uruchamia się Pioneer. Edytowano 18 listopada 2021 przez tomek4446 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 19 listopada 2021 Udostępnij Napisano 19 listopada 2021 I jak przy wgrywaniu gierki na Atari , otoczenie cisza , nic nie wciska bo korki wybije czy zaburzy przepływ prądu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 21 listopada 2021 Udostępnij Napisano 21 listopada 2021 Flagowiec JVC. Świetny sprzęt. Monster z doskonałym brzmieniem. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 21 listopada 2021 Udostępnij Napisano 21 listopada 2021 Na zdjęciu nie widać z czym mamy do czynienia, a więc kilka faktów. 120W " prawdziwej" mocy 56cm szerokości i chyba z 50glebokosci. 970W maksymalnego poboru prądu. W brzmieniu. Niczym nieskrępowana moc, barwne granie przynoszące przyjemność. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 21 listopada 2021 Udostępnij Napisano 21 listopada 2021 (edytowany) Piękny Możesz fotkę tylnej ścianki wrzucić? edit : znalazłem, nie musisz Edytowano 21 listopada 2021 przez gienas znalazłem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 21 listopada 2021 Udostępnij Napisano 21 listopada 2021 Ok. Tylko muszę go porozpinać, bo testuję go. Rozszarpuje mi w trybie loudnes kefy 103/3. Bardzo fajne granie. Tak, że Panowie niedoceniane JVC też gra. I to jak. Zaznaczam, że tylko dziś on jest mój. Kupiłem go dla kolegi, któremu stawiam system w designerskim domu. To bardzo ważne, bo kolega zawodowo ma dobry gust. Kontrowersyjna stylistyka JVC jest tu atutem. JVC wyprzedziło epokę. Taki styl to lata 80te, a JVC jest z 78r. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 21 listopada 2021 Udostępnij Napisano 21 listopada 2021 2 godziny temu, audiowit napisał: Flagowiec JVC. Świetny sprzęt. Monster z doskonałym brzmieniem. piękny Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 21 listopada 2021 Udostępnij Napisano 21 listopada 2021 1 godzinę temu, J4Z napisał: Ale obrażony fju fju 🤗 może wrzucił Cię w ignora Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektron6 Napisano 24 listopada 2021 Udostępnij Napisano 24 listopada 2021 (edytowany) Dzisiaj system OX otrzymał 3-ci preamp lampowy. Tym razem zaciekawiła mnie firma WBA. Zatem czemu nie. Preamp Blazebird z zdalnym potencjometrem Khozmo już sobie gra. Jest dobrze ale który otrzyma pierwsze miejsce ? to jest temat otwarty. Na razie na szybko wygrywa Audio Research SP8 - muzyka wciągająca i magiczna, WBA super detaliczność i scena, fajny bas, sporo góry może nawet czasami jest jej za dużo. Lamm - ciepełko, bas a w zasadzie basisko ale nie ma tej magi na średnicy. Każdy ma swoje plusy i minusy. Jest zabawa:) Edytowano 24 listopada 2021 przez elektron6 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektron6 Napisano 24 listopada 2021 Udostępnij Napisano 24 listopada 2021 Chociaż pojawił się jeszcze 4 ty zawodnik startujący z poziomu dobrego tranzystora- dedykowany Klein Hummel SSV z studyjnym akcentem. Tutaj jest wszystko poukładane i politycznie poprawne. Można poczuć się jak w studiu nagraniowym. Aha 5 ty preamp jest na oku:) 2 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 24 listopada 2021 Udostępnij Napisano 24 listopada 2021 19 minut temu, elektron6 napisał: Preamp Blazebird z zdalnym potencjometrem Khozmo już sobie gra. Cieszę się , ze testujesz WBA . Czekam na opinie fachowca. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 24 listopada 2021 Udostępnij Napisano 24 listopada 2021 Dnia 21.11.2021 o 14:02, audiowit napisał: Monster z doskonałym brzmieniem. Piękne bydle. Załatwiłeś kable ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts