audiowit Napisano 25 maja Udostępnij Napisano 25 maja Romek, bo pozbylem się kwadry e83cc z UR CDE i czuję sie smutno Z tymi tfk, siemens, BB, tez tr?eba uwazać i nie ulegac stereotypom. Lampa gra tak jak uklad pozwoli. Pozatym lampa lampie nierowna. Dobierajac 88 do Graffa wyrzucilem TFK ze srebrnymi pinami na rzecz zlotych. Roznica w dźwieku duża. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 25 maja Udostępnij Napisano 25 maja Czasem pozbywamy się czegoś zbyt pochopnie. Miałem tak z .... czymś. Nie napiszę czym bo nowy właściciel mógłby poczuć się dotknięty😋 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 25 maja Udostępnij Napisano 25 maja Aha, jeszcze jedna wazna sprawa, w Graaf GM50B KAŻDA lampa ma autobias. Dlatego mowię, że Graaf modelem 50B dal szansę takim laikom jak ja. A a'propos pochopnego pozbywaniu się to mnie nie szkoda, bo mam dzieki tej kwadrze jeden z najlepszych pre Luxa. Myslę, ze warto było Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 25 maja Udostępnij Napisano 25 maja 19 minut temu, audiowit napisał: wyrzucilem TFK ze srebrnymi pinami na rzecz zlotych. Roznica w dźwieku duża. Tak jak w Siemensach. Jakby znacząco inne lampy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 25 maja Udostępnij Napisano 25 maja Ależ miło poczytać :). A ja mam odwyk od lampy 😜 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 25 maja Udostępnij Napisano 25 maja Michał tak nam przykro.... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 25 maja Udostępnij Napisano 25 maja Mhmmmm 😜 ale stoi obok może jutro wepnę, ważne żeby nie wypiąć :). Witek ładny ten Graff bez pokrywki. Front na dobrej focie całkiem ładnie wygląda już mniej niż Taga 😆 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 25 maja Udostępnij Napisano 25 maja No bo wiesz, wykonczenie first class. Tylko, ze nie widzialeś calej watachy Graafa. On przy nich, to jak brzydkie kaczatko. Ale w pelni zasluguje na GM. Po prostu inna budowa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 25 maja Udostępnij Napisano 25 maja Michał - prędzej czy później wrócisz.😋 Taką szóstkę założyłem do Fishera Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 25 maja Udostępnij Napisano 25 maja Tfk ribbed plated. Rozumiem, ze nadruki biale, tylko na zdjeciu wyszly zołte? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektron6 Napisano 25 maja Udostępnij Napisano 25 maja 3 godziny temu, audiowit napisał: Podejzyjmy przez okienko, co w świecie lamp slychać Kawał porządnej elektroniki plus piękny włoski design! 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 25 maja Udostępnij Napisano 25 maja Ty zrozumiesz o co kaman z tym Graafem. A ludzie chinczyki kupują... Oprócz kwestii ideologicznych sa jeszcze estetyczno, ekonomiczno, techniczne. Nie jestem w stanie tego zrozumieć... choc jest kilka chinczykow udanych i koreanczykow. Ale oczywiscie kupuja te nieudane.... Tomek, teraz wszystko mozna ludziom wcisnać jeśli jest ladnie zapakowane i rozreklamowane. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 25 maja Udostępnij Napisano 25 maja 17 minut temu, audiowit napisał: Rozumiem, ze nadruki biale, tylko na zdjeciu wyszly zołte? Białe, tylko trochę zabrudzone.Mam jeszcze takie, ale na razie tylko cztery. Mój ,,człowiek w Danii,, obiecał mi jeszcze dwie do kolekcji. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 25 maja Udostępnij Napisano 25 maja (edytowany) A teraz niespodzianka. Wprawne oko wychwyci pewne podobienstwo Powiem wiecej. Z tyłu kropka w kropkę. Ale juz bez bajerow, w srodku ... sami zobaczcie. I jedyne 26kzł ;). A porownujac z Graafem... Jedyne co mi się podoba to regulacja glosnosci cyfrowa w biednym bracie? Chyba wolę od Alpsa. I teraz spróbujcie byc laikami w audio i kupować nowe produkty.... 8 minut temu, Rega napisał: Białe, tylko trochę zabrudzone.Mam jeszcze takie, ale na razie tylko cztery. Mój ,,człowiek w Danii,, obiecał mi jeszcze dwie do kolekcji. Smooth plated. Pomierzyłeś? Edytowano 25 maja przez audiowit Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 25 maja Udostępnij Napisano 25 maja (edytowany) Tak, mierzone. Nie są najlepsze, ale przynajmniej 3-4 tys godzin przed nimi. Przy moim słuchaniu to na kilka lat. Edytowano 25 maja przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 25 maja Udostępnij Napisano 25 maja Trzymaj je. Za 10 lat kupisz corce za nie dom w Toskanii Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 25 maja Udostępnij Napisano 25 maja 12 minut temu, audiowit napisał: Wprawne oko wychwyci pewne podobienstwo Do mojej Tormenty. W cwale to jakby skrzydła miała. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 25 maja Udostępnij Napisano 25 maja Koń by się uśmiał. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 25 maja Udostępnij Napisano 25 maja 16 minut temu, audiowit napisał: i kupować nowe produkty.... Używki za gotówkę trzeba a zatem cierpliwości w ciułaniu. To przeżytek. Za rogiem kredyt dają. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 25 maja Udostępnij Napisano 25 maja Zreszta Giaccomo przez kilka lat byl chyba jakimś konsultantem w AA. No ale tak odchudzić GM.... chyba, ze to juz po jego smierci Kredyt na sprzet audio? To juz chyba lepiej na telefon lub samochod :))). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano 25 maja Udostępnij Napisano 25 maja 8 minut temu, AudioTube napisał: Do mojej Tormenty. W cwale to jakby skrzydła miała. Jak bym znał to imię. Czy to pełna krew angielska. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 25 maja Udostępnij Napisano 25 maja A gdzież tam. Rasa nieznana. Bidulkę przygarnęliśmy z córką. Źli ludzie na jej drodze stanęli. To taka nasza Pegaso. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano 25 maja Udostępnij Napisano 25 maja To ma szczęście , że tym razem Dobrzy ludzie na jej drodze staneli. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 25 maja Udostępnij Napisano 25 maja Ostatni look przez okienko. Dawno te Sylwki tak w d... nie dostaly jak dziś. Caly dzień swieciły. Caly ten wielki kloc 30kg, 450x160x500mm jest gorący. 2 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 25 maja Udostępnij Napisano 25 maja Ostatnio trafiły do mnie odpowiedniki ECC81 i ECC82. Ja nie uzywam. Pewnie wystawie w dziale giełda. Militarne JAN prawdziwe NOS czyli nieużywane. A GE używane kilkanaście godzin. Nawet niewygrzane. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts