Chyba Miro 84 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 31 minut temu, majkel74 napisał: jeszcze brakuje żeby szafę otworzył i dopiero się zacznie, analiza garderoby, Nie chodzi o robienie zdjecia z otwartym tylko o odsłuch z otwartymi drzwiami w ramach testu. Nawet nie przyszło mi do głowy to co Tobie. I do tego jeszcze wpis.... 36 minut temu, majkel74 napisał: sto nieocenionych rad od forumowych dekoratorów wnętrz, kreatorów mody i innych mądralińskich. Odpisz, cytując
RLC2 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 32 minuty temu, DiBatonio napisał: @RLC2 wiem, że to kolejna wypowiedź, która może Ci się nie spodobać, ale troche równowagi na tym przesłodzonym forum się przyda, nie sądzisz? 😏 Wiem że nie Wiesz co mi się może spodobać a co nie 😁 Szanuję każde zdanie na tym forum doświadczonych osób które mieli mnóstwo sprzętu audio jak i nowicjuszy ( takich jak ja ) co bardziej słuchają muzyki niż sprzętu. Dla każdego jest miejsce tutaj każdy ma prawo się wypowiadać. Ważne żeby jedni i drudzy wyciągali wnioski z rozmowy bo chyba o to tutaj chodzi prawda? 3 godziny temu, RLC2 napisał: A było tak fajnie ☹️ Ciekawe kolumny radość ze słuchania muzyki... Pisałem w kontekście samej muzyki @soberowy pisał że jest świadomy ograniczeń swojego systemu i że jest jeszcze tyle płyt CD do kupienia. Może i jest czasem za slodko ale to chyba lepsze jak nerwy które czasem rozwalają całe tematy? Pozdrawiam P.S Słodzę erytrolem jak by co 😉 Edytowano 1 godzinę temu przez RLC2 Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) . Edytowano 1 godzinę temu przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, RLC2 napisał: Pisałem w kontekście samej muzyki @soberowy pisał że jest świadomy ograniczeń swojego systemu i że jest jeszcze tyle płyt CD do kupienia. Też o tym pisałem 😉 Odpisz, cytując
RLC2 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Czyli w jednej kwestii jesteśmy zgodni 😉 1 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, RLC2 napisał: Może i jest czasem za slodko ale to chyba lepsze jak nerwy które czasem rozwalają całe tematy? Też jestem tego zdania. Na razie nic takiego się nie dzieje, myślę, że Witold nie pisał zlosliwie, tylko tak to widzi. Ja zresztą też napisalem co myślę i nie sądzę by Michał, czy ktokolwiek czuł się urażony, chociaż kto wie jak by sie zastanowić to zawsze ktoś wrażliwy się znajdzie. Pzdr. 6 minut temu, RLC2 napisał: Słodzę erytrolem jak by co A ja stevią 😉 Odpisz, cytując
RLC2 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu To już dwie kwestie zgodności robi się słodko 😁 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts