Rega Napisano 15 listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 listopada 2020 Popołudnie to The Blues Story winylowo, a wieczorem The Beatles Anthology cz II. 2 płyty CD. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 15 listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 listopada 2020 Ponieważ bardzo się zezłościłem kiedy włożyłem nową igłę i zamiast czystego dźwięku usłyszałem chrypkę w kolumnach, postanowiłem się zrelaksować elektroniką. I dzisiaj też 2:1, tradycyjnie. Pozdr. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 16 listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 listopada 2020 podręczna półeczka z ulubionymi, a te ostatnio chyba najbardziej słuchane... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 16 listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 listopada 2020 (edytowany) Skład zestawów podręcznych mamy bardzo podobny, a wiec chyba i preferencje podobne😉 To na dzisiejsze popołudnie i wieczór. Edytowano 16 listopada 2020 przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 17 listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 listopada 2020 a dziś wybór mojej żony... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 18 listopada 2020 Udostępnij Napisano 18 listopada 2020 (edytowany) Na zaokienną pogodę polecam A żona dziś słucha Edytowano 18 listopada 2020 przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 20 listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 listopada 2020 (edytowany) O żeś Ty..... co za nuta! Przestrzeń... co ja piszę... hektary przestrzeni i przefajny bit. 👌👍 środek nocy a tutaj lekkie przeciazenie membran Edytowano 20 listopada 2020 przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 20 listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 listopada 2020 Na deszczowy wieczór. I też 2:1 Co się stało z naszym rodzynkiem @Małgorzata Szlachetko, czy nie lubi Naszego towarzystwa Pozdr. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Małgorzata Szlachetko Napisano 20 listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 listopada 2020 1 godzinę temu, Karol64208 napisał: Na deszczowy wieczór. I też 2:1 Co się stało z naszym rodzynkiem @Małgorzata Szlachetko, czy nie lubi Naszego towarzystwa Pozdr. Dzisiaj audiobook Miło, że o mnie pamiętasz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 listopada 2020 Ostatnio, dzięki roon radio, znalazła mi się ciekawa artystka. Sevdaliza, jak się nazywa, urodzona w 1987 w Iranie, w wieku 5 lat wyemigrowała z rodzicami do Holandii. Tworzy muzykę z gatunku - elektroniczna, trip-hop, experimental pop, avant-pop (za wiki). Jeśli ktoś lubi Portishead, Björk (bo do tych wykonawców jest porównywana), polecam posłuchać bo warto. Ciekawy wokal, niebanalne magiczne aranżacje trip-hopowe i nie tylko. Do tej pory artystka wydała dwa studyjne albumy 'ISON' oraz 'Shabrang' (wysoko oceniane) i sporo singli. Wklejam dwa utwory z YT bo tak mi łatwo ale polecam całe albumy z Tidal/Spotify. W pierwszym utworze 'Comet', magia fortepianu i innych dźwięków zaczyna się w połowie: Drugi klip 'Rhode" warto zobaczyć do końca i nacieszyć oko, nawet jeśli ktoś nie bardzo lubi taką muzykę, nawet sama artystka w komentarzach napisała "enjoy the ride" No to enjoy, kto tam chce 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 21 listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 listopada 2020 Żona kończy słuchanie winyla, a za pół godziny ja zaczynam maraton. Na jutro przewiduję nastepny, ale chyba trochę za długi na jeden dzień. Zobaczymy jaka będzie pogoda😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 listopada 2020 Właśnie słucham nowy album After The Great Storm - Ane Brun, jednego z moich ulubionych głosów żeńskich. Bardzo fajna płyta na relaks. Kabelki i testy dziś odpuszczam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 21 listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 listopada 2020 Wybrałem.... o takie trzy, każda to inny klimat jak pogoda i 2:1 Pozdr. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 21 listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 listopada 2020 (edytowany) Chętnie posłuchałbym czegoś w wykonaniu Isao, ale niestety niczym nie dysponuję.😕 Edytowano 21 listopada 2020 przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 22 listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 listopada 2020 dziś odsłuch ostatnich zakupów z biedry... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaz75 Napisano 22 listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 listopada 2020 3 godziny temu, MarcKrawczyk napisał: dziś odsłuch ostatnich zakupów z biedry... Kupiłem The Cure,"Disintegration" w Biedronce według mnie całkiem dobrze wydana płyta,chodzi mi o tę sprzedawaną przez market,jestem ciekaw twego zdania? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stream Napisano 22 listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 listopada 2020 2 minuty temu, tomaz75 napisał: według mnie całkiem dobrze wydana płyta Dlaczego miałaby być źle wydana? To normalne, oficjalne wydawnictwa sprzedawane przez Biedronkę. Kupiłem już u nich co najmniej kilkanaście płyt😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 22 listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 listopada 2020 21 godzin temu, Rega napisał: Chętnie posłuchałbym czegoś w wykonaniu Isao, ale niestety niczym nie dysponuję Całkiem miła i ekspresyjne wykonanie w stylu klasyki, ale za razem nowoczesne spojrzenie na muzę w tamtym czasie, lubię go słuchać głęboką nocą. Zakupione w tamtych czasach, chyba najlepszych dla muzy. A nie można obecnie ich kupić, nie ma wznowień, a może stream jest, ale może nie oddać tego co płyta. Pozdr. 2 godziny temu, Stream napisał: Dlaczego miałaby być źle wydana? Ważna jest tłocznia. Kupuję w wytrawnych salonach, i bardzo często 3szt / 10 zakupionych wraca do sprzedawcy ze względu na błędy czy wady na płycie. Np. ostatnio musiałem wymienić album Rogera bo miał na 2 lp wadę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 22 listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 listopada 2020 (edytowany) Karol - ja znam trochę twórczość Isao Tomity. Z czasów kiedy w Trójce pracował taki pan nazywajacy się Jerzy Kordowicz z charakterystycznym głosem. Tylko nie mam obecnie płyt Tomity dla przypomnienia. A na marginesie dodam, ze pracowałem kiedyś w pobliżu (kilkadziesiat metrów) miejsca zamieszkania pana Klausa Schulze🙂. Edytowano 22 listopada 2020 przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 22 listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 listopada 2020 Wiem, ale są dostępne w sprzedaży w Pl. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 22 listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 listopada 2020 2 godziny temu, tomaz75 napisał: Kupiłem The Cure,"Disintegration" w Biedronce według mnie całkiem dobrze wydana płyta,chodzi mi o tę sprzedawaną przez market,jestem ciekaw twego zdania? Nie miałem nigdy żadnych kłopotów z cd z biedry, a seventeen seconds brzmi poprawnie, bo nie jest to mistrzostwo realizacji, wiedziałem już wcześniej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stream Napisano 22 listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 listopada 2020 Z kilkunastu płyt kupionych w Biedronce, jedną musiałem zwrócić. Nadruk na płycie się łuszczył i nawet nie wkładałem jej do odtwarzacza żeby nie zanieczyścić wnętrza. Pewnie jakiś błąd w produkcji, nigdy wcześniej z czymś takim się nie spotkałem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 23 listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 listopada 2020 Dnia 21.11.2020 o 19:19, JohnDoe napisał: Właśnie słucham nowy album After The Great Storm - Ane Brun, jednego z moich ulubionych głosów żeńskich. Bardzo fajna płyta na relaks. Kabelki i testy dziś odpuszczam JohnDoe dzięki za wskazanie Ane Brun, właśnie słucham i to jest co lubię. 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 23 listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 listopada 2020 @Amarok to jeszcze posłuchaj : Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 23 listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 listopada 2020 Annete poznałem już wcześniej, nocną porą do czytania książki...rewelka. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts