Nie wszystko wiedzący Napisano 23 października Udostępnij Napisano 23 października 2 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 23 października Udostępnij Napisano 23 października (edytowany) Dziś Yess, a na jutro perełka - mam obiecaną płytę The Thales from Topographic Ocean. Edytowano 23 października przez Rega 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tchocky Napisano 23 października Udostępnij Napisano 23 października https://tidal.com/album/385515073?u Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 24 października Udostępnij Napisano 24 października Wczoraj kolega mi zagrał na basowej, następnie akustycznej. Zdolny, nie młody, kariery już nie zrobi. Już go lubię. On gra, ja słucham. Dzisiaj te same kawałki w oryginale u mnie w salonie. Najlepsza jazzowa reprodukcja jakiej słuchałem nawet nie podchodzi do tego nie wiem, folku, bluesa i rocka na dokładkę. W dywanie dziurą, tak nóżka chodzi. Jutro wolne🤪 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 25 października Udostępnij Napisano 25 października 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajdek Napisano 25 października Udostępnij Napisano 25 października https://tidal.com/album/79991479?u Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 25 października Udostępnij Napisano 25 października 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano 25 października Udostępnij Napisano 25 października Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomai Napisano 25 października Udostępnij Napisano 25 października Myślałem że nie lubię Dua Lipy.... Ale na żywo.....podoba mi się 👍 Dodatkowo świetna tutaj jest perkusja, zajebisty KICK . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrbudyn Napisano 26 października Udostępnij Napisano 26 października Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 26 października Udostępnij Napisano 26 października https://youtu.be/_mhI7HLvUT0?si=GyKskfMfrqtFoUME ten utwór szczególnie a cała płyta w moich ulubionych i najczęściej odtwarzanych, gdy potrzebuję i mogę bardzo głośno. A mówią, że to kiepska realizacja😏 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_i_fajnie Napisano 27 października Udostępnij Napisano 27 października 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 27 października Udostępnij Napisano 27 października 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 27 października Udostępnij Napisano 27 października 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tchocky Napisano 27 października Udostępnij Napisano 27 października https://tidal.com/album/381984572?u Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nie wszystko wiedzący Napisano 28 października Udostępnij Napisano 28 października Dobra stopa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 29 października Udostępnij Napisano 29 października 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 29 października Udostępnij Napisano 29 października Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 29 października Udostępnij Napisano 29 października Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 29 października Udostępnij Napisano 29 października Pogoda nieco dżdżysta to i już czas na golden brown i strange little girl… 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sipo Napisano 29 października Udostępnij Napisano 29 października Oldboye na pewno znają. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Highlander_now Napisano 29 października Udostępnij Napisano 29 października Antonio Vivaldi - Gloria. Giovanni Battista Pergolesi - Magnificat. Dzisiaj bardzo stare nagrania. Rok 1966. The King's College Choir Of Cambridge, The Academy Of St. Martin-in-the-Fields, w roli koncertmistrza Neville Marriner, dyryguje David Willcocks. Ponadto wymienieni na froncie soliści i niewymienieni instrumentaliści: Wiolonczela - Kenneth Heath (pięknie brzmiący instrument) Obój - Roger Lord Organy - John Langdon Klawesyn - Andrew Davis Wydanie już stereofoniczne. Zdjęcie okładki z serwisu Discogs. 5 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 29 października Udostępnij Napisano 29 października Dzis dwa LP 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 29 października Udostępnij Napisano 29 października Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajdek Napisano 30 października Udostępnij Napisano 30 października https://tidal.com/album/100416230?u Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts