Rafał S Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 6 godzin temu, tomek4446 napisał: czy ktoś może wsłuchać się w tekst i mi wyjaśnić o co mu chodzi ? Nie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 16 minut temu, Rafał S napisał: Nie. Cieszę się , ze nie tylko mnie to przerosło intelektualnie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 29 minut temu, tomek4446 napisał: Cieszę się , ze nie tylko mnie to przerosło intelektualnie Bałeś się że tylko Ty jesteś "stary zgred"? ;D jest nas więcej nawet takich poniżej 40 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Podkręćcie proszę volume na subbasie i kawałeczek więcej od tylnej ściany także dobrze zrobi. Czy na lampie, czy tranie będzie wybornie. A tu mój „chleb” powszedni. Słucham głośno. Niby wszystkie kawałki na jedno kopyto, ale no nie mam dosyć. Soczyście, barwnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Więcej "takich" poproszę. W wolnej chwili "rzucę uchem". Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 34 minuty temu Udostępnij Napisano 34 minuty temu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts