Rafał S Napisano Piątek o 17:36 Udostępnij Napisano Piątek o 17:36 6 godzin temu, tomek4446 napisał: czy ktoś może wsłuchać się w tekst i mi wyjaśnić o co mu chodzi ? Nie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano Piątek o 17:53 Udostępnij Napisano Piątek o 17:53 16 minut temu, Rafał S napisał: Nie. Cieszę się , ze nie tylko mnie to przerosło intelektualnie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano Piątek o 18:23 Udostępnij Napisano Piątek o 18:23 29 minut temu, tomek4446 napisał: Cieszę się , ze nie tylko mnie to przerosło intelektualnie Bałeś się że tylko Ty jesteś "stary zgred"? ;D jest nas więcej nawet takich poniżej 40 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano Piątek o 20:52 Udostępnij Napisano Piątek o 20:52 Podkręćcie proszę volume na subbasie i kawałeczek więcej od tylnej ściany także dobrze zrobi. Czy na lampie, czy tranie będzie wybornie. A tu mój „chleb” powszedni. Słucham głośno. Niby wszystkie kawałki na jedno kopyto, ale no nie mam dosyć. Soczyście, barwnie. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano Piątek o 21:32 Udostępnij Napisano Piątek o 21:32 Więcej "takich" poproszę. W wolnej chwili "rzucę uchem". Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano Piątek o 22:23 Udostępnij Napisano Piątek o 22:23 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu Podobno dwa dni temu, ale w ….. roku urodziła się Sade Adu, właśc. Helen Folasade Adu brytyjska piosenkarka, kompozytorka, autorka tekstów i producentka muzyczna nigeryjskiego pochodzenia. Liderka i wokalistka grupy muzycznej SADE… 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Highlander_now Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Keith Jarrett Trio i to na żywo. Świetne na wieczór. Japońskie wydanie z 1986 roku. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts