Rega Napisano wczoraj o 21:29 Udostępnij Napisano wczoraj o 21:29 Miałem okazję słuchać na żywo w 2000 r w Szczecinie (Dąbiu). Na koncercie ponad 300 tys osób (w tym moja skromna osoba) 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano wczoraj o 21:32 Udostępnij Napisano wczoraj o 21:32 16 minut temu, soberowy napisał: Sprawdziłem, według discogs mam dwie z 1983, dwanaście z 1984. Wracając do albumu Forever Young, jednym słowem - zajebisty. Mogę go polecić każdemu, bez względu na gust muzyczny. Słucham od dziecka . 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano wczoraj o 22:34 Udostępnij Napisano wczoraj o 22:34 (edytowany) 2 godziny temu, MarcKrawczyk napisał: dziś mijają 42 lata od wydania przez grupę Marillion debiutanckiego, studyjnego albumu ,,Script For A Jester's Tear" Script for a Jester's Tear is the debut studio album by British neo-prog band Marillion, released in the United Kingdom on 14 March 1983 by EMI Records. Edytowano wczoraj o 22:35 przez pairtick 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu Tego dnia w 1983 roku ukazał się "Let's Dance" - tytułowy singiel 15 albumu studyjnego Davida Bowiego. Wyprodukowany przez Nile'a Rodgersa, stał się jednym z najlepiej sprzedających się utworów Bowiego. Pod koniec mamy „truskaweczkę na torcie” - solo gitarowe Steviego Raya Vaughana… 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coyote Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu Witam, Postanowiłem będąc w pracy na spacerze przesłuchać najnowszy album "The Overview" Stevena Wilsona. Pierwsze wrażenia pozytywne, jeden utwór nie spasował mi na tym albumie. Tak utwór ten przypomina mi klimat "The Future Bites" i nie wkomponował mi się w ten album zbytnio. Co do całości, uważam że jest dobrze być może podobnie klimatycznie jak w wcześniejsze wydanie "The Harmony Codex". To takie moje pierwsze odczucia, jak wiemy one często okazują się mylące. A jakie są fasze pierwsze opinie ? "The Overview" Steven Wilson https://tidal.com/browse/album/422390713?u Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Gondwana Records, podobnie jak ECM postawiła na dość jednorodny styl grania ale i spójność graficzną wydawnictw. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Chyba już mamy zwycięzców najbliższej eurowizji… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Tych nie ogladalem jeszcze, ale z tego co widze to poziom z roku na rok, jest nizszy. Tak jakby nie chodzilo o piosenke, tylko , kto sie najbardziej wyglupi lub przebierze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Jest moc. https://tidal.com/track/127742969?u Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Dla smakoszy. https://tidal.com/track/234336308?u Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mar_Wal Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Ciekawe wydanie HH Sextant. Pierwsze wydanie na CD (bo plyta chyba z 1973), dopiero w 1992 w JPN potem drugie i trzecie oba 1997 JPN. Dopiero 1998 w Europie i Kanadzie. A to jest też wydanie europejskie 1995 SonynMusic France. Nagrane super no ale muza ciężka. Trzeba przysiąść i się wsłuchać. Nie jestem fanem takich wydań wieloplytowych ale to jest dość wyjątkowy przypadek, kiedy skladak jest nie jakimś kolejnym marketingowym szajsem ale pierwszym europejskim i drugim światowym wydaniem. Na zdjęciu tego nie oddałem chyba ale po otwarciu pudełka następuje efekt WOW. Graficznie mistrzostwo świata. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts