Chyba Miro 84 Napisano 12 marca 2021 Udostępnij Napisano 12 marca 2021 Polski rap - donguralesko, pih, wojtek sokół... nie ma słabych pozycji wsrod tych wykonawców A obecnie leci... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artsky Napisano 12 marca 2021 Udostępnij Napisano 12 marca 2021 A co sądzicie o radio 357, tak żeby posłuchać i odpocząć od audioholizmu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 13 marca 2021 Udostępnij Napisano 13 marca 2021 357 to regularna trójka. Ta z dobrych czasów. Radio Nowy Świat to coś innego ulepionego na zrębach trójki. Oba radia słucha się bardzo dobrze. Mało tego, jak w jednym radiu jest audycja która nam nie podchodzi to można sobie włączyć ,, drugą trójkę''. Dla mnie bomba. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 marca 2021 Udostępnij Napisano 13 marca 2021 Dire Straits, Tanita Tikaram, Nora Jones, Mark Knopfler, Metallica, jeszcze by znalazł od jakiś 2 lat zespół z moich stron " Pod Fryzjerką" A dzisiaj to Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 13 marca 2021 Udostępnij Napisano 13 marca 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 13 marca 2021 Udostępnij Napisano 13 marca 2021 Przez moment tego słuchałem .. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 marca 2021 Udostępnij Napisano 13 marca 2021 Roman szalejesz :). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 13 marca 2021 Udostępnij Napisano 13 marca 2021 Później jednak z nieukrywaną przyjemnością wróciłem do tego 1 minutę temu, Sanwing napisał: Roman szalejesz :). Michał, ale wiesz jak bas z KEFów mnie pomasował🤣 1 minutę temu, Sanwing napisał: Roman szalejesz :). Michał, ale wiesz jak bas z KEFów mnie pomasował🤣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 14 marca 2021 Udostępnij Napisano 14 marca 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 15 marca 2021 Udostępnij Napisano 15 marca 2021 (edytowany) @JaZz - Oj słucha(ło) sie tego judaszowego kapłana, ale raczej na winylowych wydaniach 😋😉. Edytowano 15 marca 2021 przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 15 marca 2021 Udostępnij Napisano 15 marca 2021 a ja dziś muzycznie wybrałem się do paryża i afryki... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 15 marca 2021 Udostępnij Napisano 15 marca 2021 Gadu gadu a wiosna niedaleko, mogę słuchać w pętli Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 16 marca 2021 Udostępnij Napisano 16 marca 2021 (edytowany) Wczoraj puściłem sobie Bronski Beat "The Age of Consent" z 1984 roku. Zawsze mi się ta płyta podobała muzycznie. W teksty się nie zagłębiałem. Ale wczoraj się zagłębiłem. Szczególnie w "No More War". W tłumaczeniu ze strony tekstowo.pl brzmi on tak: Dość wojny proszę Dość niszczenia niewinnego życia Dość życia w strachu Dość bycia na kolanach Naszym prawem jest żyć Dość wojny Dość wojny proszę Ona musi się skończyć och my musimy ją skończyć Dość wydawania pieniędzy na bomby Gdy biedni ludzie głodują na ulicy Dość wysyłania młodych mężczyzn do walki Ponieważ umierają dla fałszywej chwały i fałszywej dumy ( przetrwaj lub umieraj ) Dość wojny proszę Kto chce umierać Dość wojny proszę Kto chce umierać Dość wojny, dość wojny, dość Kto chce umierać, kto chce umierać Skojarzył mi się z innym tekstem. Konkwista 88 "Biały honor biała duma" (jakby ktoś nie wiedział, to ulubiony kawałek naszych neopatriotów). Kiedy walczysz o swoją flagę Myślisz o swoim narodzie I wiesz, że kiedyś będzie Ci dziękował, że wziąłeś to na siebie Zwycięstwo to piękne słowo Dla którego umrzeć musi wielu Lecz warto polec za nie Zginąć za swoje idee Ooo biały honor, biała duma Ooo biały honor, biała duma Biała walka, biała walka Jesteś dumny ze swojej walki choć wrogów jest wielu w około Lecz ty nie tracisz nadziei Bo karta się jeszcze może odwrócić Czyli co? Ta pierwsza grupa społeczna jest zagrożeniem dla kraju i świata, a ta druga nadzieją na zbawienie? Ja tego nie kupuję. Edytowano 16 marca 2021 przez Kraft Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 16 marca 2021 Udostępnij Napisano 16 marca 2021 U mnie stary, zawsze dobry GusGus: Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 16 marca 2021 Udostępnij Napisano 16 marca 2021 Rozpływam sie w dźwiękach i to od pierwszych sekund... Jest klimat 😎🥃 właśnie odkryłem tą prawie godzinną składankę i coś czuję że dziś netflix-a juz nie odpalę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk Napisano 17 marca 2021 Udostępnij Napisano 17 marca 2021 Jest na Spotify , w wersji 30 h Przerobiłem na Tidala też : https://tidal.com/browse/playlist/08f4cd17-2fe1-46c1-ae25-17ff36320ebb Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 17 marca 2021 Udostępnij Napisano 17 marca 2021 1 godzinę temu, JaZz napisał: Włączyłem na chwilę na fonie i fajnie leci. Z czego puszczasz? Jest na jakimś spotify może? Akurat nie miałem pomysłu na jutro na tło do przemelbowiania Niestety YT odpada. Edit: eh przecież sprzęt odłączony mam 🤦♂️. No ale przyda się na przyszłość U mnie z yt Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 18 marca 2021 Udostępnij Napisano 18 marca 2021 dziś mam ochotę na elo... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 19 marca 2021 Udostępnij Napisano 19 marca 2021 Nowy album Jay-Jay Johansona. Jak zawsze nastrojowo, klimatycznie i jakże inaczej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 19 marca 2021 Udostępnij Napisano 19 marca 2021 Dziś wzięło mnie na gitarrrry Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 marca 2021 Udostępnij Napisano 20 marca 2021 Saksofony, pianino i relaks Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 20 marca 2021 Udostępnij Napisano 20 marca 2021 oh.. milutko Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narmer Napisano 21 marca 2021 Udostępnij Napisano 21 marca 2021 trochę elektro trochę las Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 22 marca 2021 Udostępnij Napisano 22 marca 2021 a teraz trochę męskiego grania... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 23 marca 2021 Udostępnij Napisano 23 marca 2021 Odeszła dzisiaj od nas Hana Hegerova. Piękne, mądre teksty i cudny głos Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts