Adi777 Napisano 25 lipca 2021 Udostępnij Napisano 25 lipca 2021 W końcu!!! Znalazłem płytę, którą chciałem przesłuchać, a zapomniałem nazwy zespołu i tegoż albumu. Wiedziałem tylko, że sporo na niej melotronu, którego dawno już nie słyszałem w większych ilościach. Bardzo fajny instrument, świetnie potrafi tworzyć klimat. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 25 lipca 2021 Udostępnij Napisano 25 lipca 2021 1 godzinę temu, JaZz napisał: Taka moja mała wstydliwa tajemnica 😏 Twoje guilty pleasure 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 25 lipca 2021 Udostępnij Napisano 25 lipca 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 25 lipca 2021 Udostępnij Napisano 25 lipca 2021 Kitaro i Anderson, wieki tego nie słuchałem. Poniżej utwór z nowej płyty London Grammar "Californian Soil". Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 26 lipca 2021 Udostępnij Napisano 26 lipca 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 26 lipca 2021 Udostępnij Napisano 26 lipca 2021 9 godzin temu, Amarok napisał: wieki tego nie słuchałem Ja chyba nigdy przedtem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 26 lipca 2021 Udostępnij Napisano 26 lipca 2021 Dnia 24.07.2021 o 22:27, Asia napisał: O Panie, najwyraźniej mam więcej wspólnego z Twoim tatą 😏. Niedawno pośmialliśmy się z Golden Eye, ale zgodnie stwierdziliśmy - ale ta Scorupco ładna 😁. To jeszcze się zwierzę, że przy tym tak okropnie chce mi się śpiewać, wyobrażam sobie, że śpiewam takim głosem... A potem się budzę... 😉 Bondy są urocze, zwłaszcza te starsze. Muzycznie też. Mam gdzieś na dysku zapisany program z brytyjskiej TV o tym, jak powstawały utwory do nich. A jednym z moich ulubionych jest ten: https://youtu.be/b07Z_qfchFk Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 26 lipca 2021 Udostępnij Napisano 26 lipca 2021 No fajny ,ale ja wychowałem się na wersji Axela z Guns i glos jego mi pasowal bardziej 😉 . Pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 26 lipca 2021 Udostępnij Napisano 26 lipca 2021 Co kto lubi, chociaż wersja Gunsów mi się także podoba. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 26 lipca 2021 Udostępnij Napisano 26 lipca 2021 Tym razem z dedykacją, dla wielu: Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 26 lipca 2021 Udostępnij Napisano 26 lipca 2021 ehh te Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 26 lipca 2021 Udostępnij Napisano 26 lipca 2021 Pięknie to zaśpiewał. To ja pójdę nieco dalej 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 26 lipca 2021 Udostępnij Napisano 26 lipca 2021 Znany jazzowy gitarzysta John Abercrombie na gitarze, w towarzystwie innych nieco mniej znanych muzyków. Jazz-rock/fusion. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 26 lipca 2021 Udostępnij Napisano 26 lipca 2021 (edytowany) Ja na dzisiejszy wieczór przygotowałem sobie .... Edytowano 26 lipca 2021 przez Bogusław Kożyczkowski Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 26 lipca 2021 Udostępnij Napisano 26 lipca 2021 To teraz coś minimalistycznego: Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 27 lipca 2021 Udostępnij Napisano 27 lipca 2021 U mnie ten album Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 27 lipca 2021 Udostępnij Napisano 27 lipca 2021 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 27 lipca 2021 Udostępnij Napisano 27 lipca 2021 Ja też na 👍. Fajne rzeczy tu czasami wrzucacie. A to moje ostatnie odkrycie. Cała płyta jest też fajnie "zrobiona". Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 27 lipca 2021 Udostępnij Napisano 27 lipca 2021 No fajne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 27 lipca 2021 Udostępnij Napisano 27 lipca 2021 28 minut temu, JaZz napisał: A acapella lubicie? Tak, ale bardziej w takim stylu: Koniecznie włączcie to sobie w Waszym systemie. Od kilku miesięcy jestem pod wrażeniem muzyki z Norwegii. Nie tylko pani Kerstin. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 27 lipca 2021 Udostępnij Napisano 27 lipca 2021 Jako była chórzystka 😂 jestem całkowicie na tak 😁. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 27 lipca 2021 Udostępnij Napisano 27 lipca 2021 Ja jednak wolę te, przy których noga mi się rusza, taka mało skomplikowana jestem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 27 lipca 2021 Udostępnij Napisano 27 lipca 2021 (edytowany) A capella chyba też to jest no nie mogę znaleźć wersji 10 godzinnej edit; jest Edytowano 27 lipca 2021 przez gienas Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 27 lipca 2021 Udostępnij Napisano 27 lipca 2021 3 godziny temu, Grzesiek202 napisał: Od kilku miesięcy jestem pod wrażeniem muzyki z Norwegii. Nie tylko pani Kerstin. Tuś mi brat. Mają świetne realizacje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 27 lipca 2021 Udostępnij Napisano 27 lipca 2021 38 minut temu, JaZz napisał: Tja, wiele świetnych kapel metalowych jest z tamtąd Mówisz o panda metalu? 😄 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts