MarekPijowczyk Napisano 15 września 2022 Udostępnij Napisano 15 września 2022 INXS - taki zapomniany trochę https://www.youtube.com/watch?v=AIBv2GEnXlc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 15 września 2022 Udostępnij Napisano 15 września 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 15 września 2022 Udostępnij Napisano 15 września 2022 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 15 września 2022 Udostępnij Napisano 15 września 2022 Wracam do tego utworu co jakiś czas i uważam że jest po prostu świetny Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 15 września 2022 Udostępnij Napisano 15 września 2022 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 15 września 2022 Udostępnij Napisano 15 września 2022 1 minutę temu, Rega napisał: Oj ładne Takiej wersji nie znałem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 15 września 2022 Udostępnij Napisano 15 września 2022 1 godzinę temu, dorsz napisał: UFO - "Strangers in the night" Jedna z moich ulubionych hardrockowych koncertówek. Od lat nie słuchałem, będę musiał sobie odświeżyć. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 15 września 2022 Udostępnij Napisano 15 września 2022 Dzisiaj Beth Hart i płyta Bang Bang boom boom 😉 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prawie Audiofil Napisano 15 września 2022 Udostępnij Napisano 15 września 2022 39 minut temu, Rafał S napisał: Jedna z moich ulubionych hardrockowych koncertówek. Od lat nie słuchałem, będę musiał sobie odświeżyć. Bylem w poznańskiej Arenie na koncercie UFO. Rok bodaj 1982. Taka anegdotka: Dziennikarz po którymś z tych polskich koncertów zapytał Phila Mooga czemu zdecydowali o koncertach w Polsce. Odpowiedzial , ze lubią grać w egzotycznych krajach. Padlo standardowe do dziennikarza pytanie a jak podobał ci sie koncert? Bardzo, jednak najlepsza byla rozgrzewka, jak dzwiekowiec puszczal Rolling Stonesów 2 godziny temu, dorsz napisał: Osobiscie jeden egzemplarz (chyba holenderskie wydanie) i przynajmniej jedną igłę zdarłem na tym koncercie. Jedna z najmocniejszych pozycji koncerowego rocka wszech czasów. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 15 września 2022 Udostępnij Napisano 15 września 2022 A ja dziś lirycznie. Wieczór spędzam w towarzystwie tej Pani Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 15 września 2022 Udostępnij Napisano 15 września 2022 36 minut temu, Prawie Audiofil napisał: Bylem w poznańskiej Arenie na koncercie UFO. Rok bodaj 1982. W sierpniu 1982 było Budgie, a UFO chyba w styczniu 1983, Iron Maiden w 1984... Działo się. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prawie Audiofil Napisano 15 września 2022 Udostępnij Napisano 15 września 2022 2 minuty temu, dorsz napisał: W sierpniu 1982 było Budgie, a UFO chyba w styczniu 1983, Iron Maiden w 1984... Działo się. Tak ! Poszperałem, Ufo bylo zimą 1983. Zagrali na Torwarze, w Spodku i w Arenie. Budgie rok wczesniej -tez niezapomniany. To byl moj pierwszy poważny(zachodnia kapela) koncert w życiu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 15 września 2022 Udostępnij Napisano 15 września 2022 I w Hali Sportowej przy Politechniki w Łodzi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 15 września 2022 Udostępnij Napisano 15 września 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 16 września 2022 Udostępnij Napisano 16 września 2022 Podobno to jakieś "objawienie" Dla mnie co najmniej monotonne Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekPijowczyk Napisano 16 września 2022 Udostępnij Napisano 16 września 2022 https://www.youtube.com/watch?v=lfSfvC98zcg&t=343s Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 16 września 2022 Udostępnij Napisano 16 września 2022 (edytowany) 14 godzin temu, Prawie Audiofil napisał: Jedna z najmocniejszych pozycji koncerowego rocka wszech czasów. A ja żałuję, że nie poszli drogą UFO 2: Flying. 2 godziny temu, Fafniak napisał: Podobno to jakieś "objawienie" Dla mnie co najmniej monotonne Gdzie tak było napisane, ze to objawienie? Nie znam tego, może posłucham. Edytowano 16 września 2022 przez Adi777 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pajto02 Napisano 16 września 2022 Udostępnij Napisano 16 września 2022 Na spokojnie🔥 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 16 września 2022 Udostępnij Napisano 16 września 2022 54 minuty temu, Adi777 napisał: Gdzie tak było napisane, ze to objawienie? Nie Cholera 😝 człowiek plącze się po różnych stronach. Jak znajdę ponownie to podlinkuje 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 16 września 2022 Udostępnij Napisano 16 września 2022 (edytowany) 22 minuty temu, Pajto02 napisał: Na spokojnie🔥 Ileż razy się słuchało "Baranka" Genesis. Jeszcze na kasecie, którą prawie zdarłem. Trochę mniej tu zespołowego grania (szczególnie Hacketta, który leczył wtedy kontuzję dłoni), ale wokale i teksty Gabriela wspanialsze niż wcześniej. Już trochę słychać, że się wyrywał z zespołu na świat. "Carpet crawlers" to dla mnie jedna z piękniejszych piosenek wszech czasów. Edytowano 16 września 2022 przez Rafał S 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 16 września 2022 Udostępnij Napisano 16 września 2022 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tchocky Napisano 16 września 2022 Udostępnij Napisano 16 września 2022 Ja zaproponuje mój ulubiony japoński zespół czyli Tricot. Grają math rock... https://en.m.wikipedia.org/wiki/Math_rock Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tchocky Napisano 16 września 2022 Udostępnij Napisano 16 września 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 16 września 2022 Udostępnij Napisano 16 września 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 16 września 2022 Udostępnij Napisano 16 września 2022 Co jest z tymi "krzaczastymi" wydaniami? Lepsiejsze jakieś? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts