tchocky Napisano 1 października 2023 Udostępnij Napisano 1 października 2023 12 minut temu, MarcKrawczyk napisał: Całkiem fajna wersja… Bo to fajny zespół z perkusistką której rodzice są Polakami. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 1 października 2023 Udostępnij Napisano 1 października 2023 @tchocky, aleś ty mnie zaimponował, czy ty czegoś nie znasz? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sqter83 Napisano 1 października 2023 Udostępnij Napisano 1 października 2023 https://spotify.link/5iC8ryt1xDb Bruce Springsteen - Nightshift Taki fajny coverek w oryginale Commodores https://en.m.wikipedia.org/wiki/Nightshift_(song) 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tchocky Napisano 2 października 2023 Udostępnij Napisano 2 października 2023 W radiu takie coś usłyszałem Całkiem przyjemne utwory ma dziewczyna Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pajto02 Napisano 2 października 2023 Udostępnij Napisano 2 października 2023 Na spokojnie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bahzell Napisano 3 października 2023 Udostępnij Napisano 3 października 2023 Dzisiaj wieczór z Kultem. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pajto02 Napisano 3 października 2023 Udostępnij Napisano 3 października 2023 Moja osobista "topka" 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 3 października 2023 Udostępnij Napisano 3 października 2023 @Pajto02👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sipo Napisano 3 października 2023 Udostępnij Napisano 3 października 2023 Listen to Physical by Molly Burch on Qobuz https://open.qobuz.com/track/214813046 Testuje ostatnio Qobuz i jestem zadowolony z jakosci dzwieku, nawet na "cd quality". Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 4 października 2023 Udostępnij Napisano 4 października 2023 (edytowany) 18 godzin temu, Pajto02 napisał: Moja osobista "topka" Ich najlepsza płyta 😎 A ten utwór to moja topka hardrockowych hymnów wszechczasów. Jak u Ciebie z Handy? Moim zdaniem końcówkę nieładnie mówiąc, spieprzyli. Edytowano 4 października 2023 przez Adi777 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pajto02 Napisano 4 października 2023 Udostępnij Napisano 4 października 2023 Zgodzę się, że im dalej ku końcowi, tym coraz mniej porywająco, jednak nie szedłbym aż tak daleko;) Może też dlatego, że to akurat nie jest mój ulubiony kawałek z albumu i nie razi mnie to aż tak bardzo. Jednak całość płyty plasuję bardzo wysoko, jedna z tych, która po latach katowania nie może mi się znudzić. Ach, dużo by pisać;) 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 4 października 2023 Udostępnij Napisano 4 października 2023 U mnie najlepsze z płyty są właśnie Feniks i Errors of My Way - bardzo ładny balladowy utwór. Żeby tak jeszcze na debiutancki album Persefonę nagrać, to już byłby diamencik 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 5 października 2023 Udostępnij Napisano 5 października 2023 Tymczasem tego dnia w 1992 REM wydali swój 8 album… 6 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 5 października 2023 Udostępnij Napisano 5 października 2023 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 5 października 2023 Udostępnij Napisano 5 października 2023 3 godziny temu, MarcKrawczyk napisał: Tymczasem tego dnia w 1992 REM wydali swój 8 album… Ależ się tego słuchało w czasach licealnych. Tej i poprzedniej płyty... 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekx Napisano 5 października 2023 Udostępnij Napisano 5 października 2023 3 minuty temu, Rafał S napisał: Ależ się tego słuchało w czasach licealnych. Tej i poprzedniej płyty... Czsami jeszcze wracam do tych płyt😉 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tchocky Napisano 5 października 2023 Udostępnij Napisano 5 października 2023 Też od czasu do czasu wracam🙂 4 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tchocky Napisano 5 października 2023 Udostępnij Napisano 5 października 2023 30 lat kończą dziś te albumy. https://tidal.com/album/147475 https://tidal.com/album/36490741 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 5 października 2023 Udostępnij Napisano 5 października 2023 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 5 października 2023 Udostępnij Napisano 5 października 2023 Bo w ogóle lata '90, to złota era po muzyce (za którą nie przepadam) i nowe tchnienie po wielkich, stadionowych show tak zwanych legend. I choć ta płyta jest z serii koncertów "unplugged" dla MTV, i choć to już bardzo znany w roku '92 Clapton, to jakże świeżo to brzmi w moim mniemaniu. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 5 października 2023 Udostępnij Napisano 5 października 2023 A ja wolę osiemdziesiąte…. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekx Napisano 5 października 2023 Udostępnij Napisano 5 października 2023 2 minuty temu, MarcKrawczyk napisał: A ja wolę osiemdziesiąte… Tak jak i ja. Wtedy dla mnie zaczęła się przygoda z muzyką. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 5 października 2023 Udostępnij Napisano 5 października 2023 Tak to już chyba jest, że często lubimy coś z powodu nostalgii. Przynajmniej ja tak mam. Chociaż teoretycznie dla mnie nawet ostatnia dekada minionego wieku to zbyt wcześnie na poważne słuchanie. Uznajmy, że każdy ma jakiś gust (albo nie ma 😜) i to jest fajne. Rok 1991. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 5 października 2023 Udostępnij Napisano 5 października 2023 (edytowany) 37 minut temu, Grzesiek202 napisał: Tak to już chyba jest, że często lubimy coś z powodu nostalgii Też tak mam, zwłaszcza ulubionych wykonawców z czołowych miejsc listy przebojów radiowej Trójki, którą prowadził Marek Niedźwiecki. Edytowano 5 października 2023 przez DiBatonio 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 5 października 2023 Udostępnij Napisano 5 października 2023 Absolutnie. LP3 to była jednak jakość. Teraz próbuję słuchać list w tworach powstałych po ś.p. Trójce i jest.... jakoś. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts