Grzesiek202 Napisano 22 października 2023 Udostępnij Napisano 22 października 2023 (edytowany) Pamiętam, w pewnym okresie lat dziewięćdziesiątych, kiedy jeszcze chyba w TVP pojmowano słowo "misja" w nieco inny sposób ta piosenka była często emitowana między programami. A może wtedy nie było jeszcze takiego rynku reklamy? Nie wiem. Dość młody wtedy byłem 😉. A to moja ulubiona płyta Pana Grzegorza. Edytowano 22 października 2023 przez Grzesiek202 6 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 23 października 2023 Udostępnij Napisano 23 października 2023 To ja też Stonesów. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 23 października 2023 Udostępnij Napisano 23 października 2023 Niezgorsi Ci nowi Stonesi. Teraz coś z polskim akcentem i całkiem innym klimatem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 23 października 2023 Udostępnij Napisano 23 października 2023 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 23 października 2023 Udostępnij Napisano 23 października 2023 Trochę mrocznej elektroniki… https://tidal.com/track/278261414 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 25 października 2023 Udostępnij Napisano 25 października 2023 Miał być George, to niech zaśpiewa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 25 października 2023 Udostępnij Napisano 25 października 2023 Trochę słoneczka… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 25 października 2023 Udostępnij Napisano 25 października 2023 7 godzin temu, Fandiscopolo napisał: Udaje ze jestem na koncercie z trzeba perkusjami Widzę, że Cię wzięło Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 25 października 2023 Udostępnij Napisano 25 października 2023 1 godzinę temu, Fandiscopolo napisał: Tak mnie wzielo ze przestawilem plyte na polke pod tytulem: na sprzedaz. 😀 Na bilety zbierasz, żeby znowu na żywo to przeżyć? U mnie teraz to: Beastie Boys - The In Sound From Way Out! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 26 października 2023 Udostępnij Napisano 26 października 2023 A może po polsku… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 26 października 2023 Udostępnij Napisano 26 października 2023 Jaka pogoda taki kapelusik Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 26 października 2023 Udostępnij Napisano 26 października 2023 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sipo Napisano 27 października 2023 Udostępnij Napisano 27 października 2023 Listen to Problems With The Sun by Nicolas Jaar on Qobuz https://open.qobuz.com/track/209332163 Trafilem dzisiaj przypadkiem, ciekawe brzmienie. Slucham tego dosc glosno, dla oderwania sie na chwile od prozy zycia. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bebbop Napisano 27 października 2023 Udostępnij Napisano 27 października 2023 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 28 października 2023 Udostępnij Napisano 28 października 2023 Kładę głowę, że w wielu pokojach ją włączali w ten weekend/AVS😃 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tchocky Napisano 28 października 2023 Udostępnij Napisano 28 października 2023 Z okazji 25 lecia wydania https://tidal.com/album/4610 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 28 października 2023 Udostępnij Napisano 28 października 2023 A w drodze do domu... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Highlander_now Napisano 29 października 2023 Udostępnij Napisano 29 października 2023 Płyta z 1978 roku, nagrania starsze lub dużo starsze. Niektóre jeszcze monofoniczne. Najstarsze z 1957 roku, najmłodsze z 1964. Na płycie nagrania "wzorca metra" pewnego stylu. Niektórzy śpiewający jazz, jak choćby Ibrahim Ferrer byli nazywani "Nat King Colem" w swoim kraju czy w epoce. Zbiór standardów w niepowtarzalnym wykonaniu i ten tembr głosu. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 29 października 2023 Udostępnij Napisano 29 października 2023 2 minuty temu, Highlander_now napisał: ten tembr głosu Głoś ma nieludzko dobry. Słucham go głównie od święta - dosłownie i w przenośni zarazem. Może sprawdzisz takie coś? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 29 października 2023 Udostępnij Napisano 29 października 2023 Pseudonim artysty - nazywa się Bartosz Kuszewski, okładka, nazwa albumu i utworów kojarzą mi się metalowo. Muzyka to natomiast nowoczesna elektronika. Całkiem przyjemny odsłuch. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Highlander_now Napisano 29 października 2023 Udostępnij Napisano 29 października 2023 9 godzin temu, Adi777 napisał: Głoś ma nieludzko dobry. Słucham go głównie od święta - dosłownie i w przenośni zarazem. Może sprawdzisz takie coś? To muzyka ilustracyjna. Do czego? Wiesz może? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 30 października 2023 Udostępnij Napisano 30 października 2023 11 godzin temu, Highlander_now napisał: To muzyka ilustracyjna. Do czego? Wiesz może? Nie, ale świetne to jest. Będzie u mnie w czołówce tegorocznych płyt, to pewne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 30 października 2023 Udostępnij Napisano 30 października 2023 @sonique Słuchałeś już? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sqter83 Napisano 31 października 2023 Udostępnij Napisano 31 października 2023 Co roku na jesień przypomina mi się ten utwór o przemijaniu. I tak od 10 lat.. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 31 października 2023 Udostępnij Napisano 31 października 2023 Wszystkim i bez wyjątku - wszystkiego dobrego! Znikam na bliżej nieokreślony czas. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts