maxredaktor Napisano Środa o 08:27 Napisano Środa o 08:27 Na początek: zaś po tej płycie: 3 Odpisz, cytując
pairtick Napisano Środa o 11:49 Napisano Środa o 11:49 (edytowany) Aczkolwiek pomiędzy 😉 Edytowano Środa o 11:50 przez pairtick 1 Odpisz, cytując
soberowy Napisano Środa o 12:23 Napisano Środa o 12:23 Trochę albumów kumpel mi przywiózł z UK, a miedzy innymi taka perełka. Jedna sztuka dla mnie, druga dla brata. Uparł sie, że musi miec swoje D7. 😀 1 1 Odpisz, cytując
fp74 Napisano Środa o 12:44 Napisano Środa o 12:44 Ale klasyki dzisiaj idą!!! Dołączę, bo w jednym z poznańskich Empików doznałem szoku. Plyty wydane w 1991, 1992 i 1993!!!! Długo je badałem Discogsem i wyszło, że tak - to plyty co mają ponad 30 lat, a i stan folii wskazywał na leciwy wiek opakowań . Także takie oto 3 klasyki w świetnych wersjach, po 4 dychy za sztukę 😁 2 1 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano Środa o 13:54 Napisano Środa o 13:54 41 lat temu ukazał się kultowy album Bruce'a Springsteena, który uczynił go supergwiazdą światowego formatu. „Born in the U.S.A.” nucono przez całe lata 80. - i nuci się do dziś. 3 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano Środa o 16:00 Napisano Środa o 16:00 3 godziny temu, fp74 napisał: Dołączę, bo w jednym z poznańskich Empików doznałem szoku "Wew" którym? 😉 Odpisz, cytując
fp74 Napisano Środa o 17:12 Napisano Środa o 17:12 (edytowany) 1 godzinę temu, DiBatonio napisał: "Wew" którym? 😉 W browarze. A z tej serii Columbia Jazz mieli jeszcze coś innego Di Meoli, Mahavishnu i Weather ale te akurat mam w kolekcji więc się nie przyglądałem. Edytowano Środa o 17:17 przez fp74 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano Środa o 21:03 Napisano Środa o 21:03 https://tidal.com/browse/album/159963?u 1 Odpisz, cytując
Adi777 Napisano 21 godzin temu Napisano 21 godzin temu (edytowany) Dziś wolne, a że ostatnio giercuję w God of War, to lecę grową muzyką 🙂 Edytowano 21 godzin temu przez Adi777 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu Peter Thomas Ratajczyk, znany jako Peter Steele. To już ponad 15 lat, jak odszedł ☹️ 1 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu 17 godzin temu, Sipo napisał: Naszlo mnie na klasykę. Fajna płytka, mam tę plytę i wykonawcę w plikach Hi-Res. Przygarnąłbym na nośniku. Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu (edytowany) Zbliża się weekend, sobota z muzyką jak temperatura pozwoli 🤭. Moje dylematy co wybrać AMJ, czy Marcus Miller? tym bardziej, że będzie też testowanie tweaków/dongli 😉 Najwyżej wjedzie jeszcze jakaś Bastarda Trio, tudzież coś z ostatnich propozycji. Albo Naimowskie i japońskie perełki 🤭 Edytowano 10 godzin temu przez DiBatonio 3 Odpisz, cytując
fp74 Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu To dzisiaj ja zabawię się w kronikarza.... 55 lat temu ukazał się jeden z najważniejszych albumów rockowych ever. To dzięki tej płycie zgranej na kasecie od starszego kuzyna, mając 12 lat, poszedłem ścieżką klasyki rocka i mimo, iż dziś rzadko sięgam do takiej muzyki, to właśnie ona ukształtowała mój gust i wrażliwość muzyczną . A tu mam rocznicowe wydanie płyty z 1995... 3 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu @fp74 Natchnąłeś mnie , rok wydania 1970. 2 1 Odpisz, cytując
Grzesiek202 Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu 1 godzinę temu, DiBatonio napisał: Moje dylematy co wybrać AMJ, czy Marcus Miller? "Sobremesa" AMJ, ale to 1 godzinę temu, DiBatonio napisał: jak temperatura pozwoli 🤭. bo to muzyka na piękny, sloneczy dzień. Uwielbiam tę płytę. Dla mnie trochę tak "od święta", ale dlatego, że ja jestem nieco skażony niedzielami Kydryńskiego. Ale w sobotę M. Miller, i zaraz obok Manu Katche. 2 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu https://tidal.com/browse/track/323588422?u Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, Grzesiek202 napisał: bo to muzyka na piękny, sloneczy dzień. Uwielbiam tę płytę. Dla mnie trochę tak "od święta", ale dlatego, że ja jestem nieco skażony niedzielami Kydryńskiego. Ale w sobotę M. Miller, i zaraz obok Manu Katche. Też lubię, ale i tak u mnie numer jeden to „Upojenie” i „Farat”. Jak jeszcze miałem tuner Denona słuchałem niedzielnej audycji „Siesta” Kydryńskiego o 15tej, czy nadal ta audycja jest nadawana? Odpisz, cytując
Grzesiek202 Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 18 minut temu, DiBatonio napisał: Jak jeszcze miałem tuner Denona słuchałem niedzielnej audycji „Siesta” Kydryńskiego o 15tej, czy nadal ta audycja jest nadawana? Od rozpadu Trójki, już nie tam. Redaktor przeniósł się do radia "Nowy Świat". Teraz już nie słucham. Bo jak radio, to i fale, a nie internet. Ech, szkoda. Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu (edytowany) @Grzesiek202 dziękować bardzo za odpowiedź. Radio to też radio internetowe, NowyŚwiat nie ma swojej internetowej wersji? Kurcze, muszę zobaczyć w swoim Mind2. Edytowano 6 godzin temu przez DiBatonio Odpisz, cytując
michaudio Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Nowy Świat nadaje wyłącznie przez net, tak samo Radio 357. 1 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, michaudio napisał: Nowy Świat nadaje wyłącznie przez net, tak samo Radio 357. Tak, widzę już... kurcze mp3 128kbps 🤦🏻 Odpisz, cytując
Recommended Posts