Asia Napisano 22 lipca 2021 Udostępnij Napisano 22 lipca 2021 Ale przecież nie są białe 😉. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 22 lipca 2021 Udostępnij Napisano 22 lipca 2021 Ale potestuje za friko, albo jeszcze na plusie 😁 pytanie czy zrealizują 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 22 lipca 2021 Udostępnij Napisano 22 lipca 2021 W każdym razie dzięki Asia 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 22 lipca 2021 Udostępnij Napisano 22 lipca 2021 Napiszesz oczywiście jaki finał? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 22 lipca 2021 Udostępnij Napisano 22 lipca 2021 21 minut temu, Asia napisał: Napiszesz oczywiście jaki finał? Oczywiście, na razie wakacje 😃 ale odbiór i tak za 5 - 7 dni... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 22 lipca 2021 Udostępnij Napisano 22 lipca 2021 34 minuty temu, marcinmarcin napisał: ale odbiór i tak za 5 - 7 dni... Stary , nie wiem co Ty tam kupujesz , ale na Twoim miejscy zadzwoniłbym do sklepu w sprawie dodawanego kabla zasilającego Warto wiedzieć , czy podłączyć te kolumny bezpośrednio pod 230V czy " chodzą " na 12 V ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 22 lipca 2021 Udostępnij Napisano 22 lipca 2021 18 minut temu, tomek4446 napisał: Stary , nie wiem co Ty tam kupujesz , ale na Twoim miejscy zadzwoniłbym do sklepu w sprawie dodawanego kabla zasilającego Warto wiedzieć , czy podłączyć te kolumny bezpośrednio pod 230V czy " chodzą " na 12 V ? Hmmmm może będzie jakiś pyton 😃👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 22 lipca 2021 Udostępnij Napisano 22 lipca 2021 1 minutę temu, marcinmarcin napisał: Hmmmm może będzie jakiś pyton za tą kasę masz jak jak w banku. Powodzenia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 22 lipca 2021 Udostępnij Napisano 22 lipca 2021 51 minut temu, tomek4446 napisał: za tą kasę masz jak jak w banku. Powodzenia. Szczerze? Bardziej kliknąłem żeby zobaczyć czy da się to kupić 😂 o dziwo się dało 😝 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk Napisano 22 lipca 2021 Udostępnij Napisano 22 lipca 2021 avans.pl , electro.pl , też po tyle mają Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 23 lipca 2021 Udostępnij Napisano 23 lipca 2021 7 godzin temu, JaZz napisał: Coś za często -50% jest na te paczki Tej wielkości promocje może zastosować jedynie producent / najczęściej kosztem marży dystrybutora/. Może po prostu taka polityka firmy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 23 lipca 2021 Udostępnij Napisano 23 lipca 2021 10 godzin temu, JaZz napisał: Coś za często -50% jest na te paczki 🤔 Była taka promocja w tych sklepach parę miesięcy temu, ale nie dało się zrealizować zamówienia... Czyli pierwszy raz chyba 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_i_fajnie Napisano 23 lipca 2021 Udostępnij Napisano 23 lipca 2021 13 godzin temu, mkk napisał: avans.pl , electro.pl , też po tyle mają Bo to jeden i ten sam sklep można powiedzieć Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 24 lipca 2021 Udostępnij Napisano 24 lipca 2021 Dnia 22.07.2021 o 19:49, Asia napisał: Napiszesz oczywiście jaki finał? Na razie termin realizacji 4.08 😉 chyba płyną z UK dopiero 🤣 coś czuję że 3 parki kolumn nie będzie 😝 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 24 lipca 2021 Udostępnij Napisano 24 lipca 2021 Nieźle, ale nie anulowali póki co 😉. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 24 lipca 2021 Udostępnij Napisano 24 lipca 2021 2 minuty temu, Asia napisał: Nieźle, ale nie anulowali póki co 😉. Nie, przyszedł mail że jest w realizacji i spodziewany termin 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 25 lipca 2021 Udostępnij Napisano 25 lipca 2021 I dalej są w tej samej cenie w tych sklepach. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 25 lipca 2021 Udostępnij Napisano 25 lipca 2021 Trza brać na zapas, jako inwestycję, bo wróble ćwierkają że wszystkie audio graty mają ciągle drożeć i drożeć... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 26 lipca 2021 Udostępnij Napisano 26 lipca 2021 (edytowany) Dnia 24.07.2021 o 22:26, marcinmarcin napisał: Na razie termin realizacji 4.08 Sorry za termin , ale wilgotność powietrza zmieniła mi się w garażu i klej na obudowach wolniej schnie Dnia 24.07.2021 o 22:26, marcinmarcin napisał: chyba płyną z UK dopiero Skąd ? A czekaj w umowie mam faktycznie , " jak klient będzie pytał , mów , że z UK " Dnia 24.07.2021 o 22:35, marcinmarcin napisał: Nie, przyszedł mail że jest w realizacji i spodziewany termin A poważnie , to trzymam kciuki. Edytowano 26 lipca 2021 przez tomek4446 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 26 lipca 2021 Udostępnij Napisano 26 lipca 2021 1 godzinę temu, tomek4446 napisał: Skąd ? A czekaj w umowie mam faktycznie , " jak klient będzie pytał , mów , że z UK " 😂👍 Któreś były robione w UK ponoć 😝 1 godzinę temu, tomek4446 napisał: A poważnie , to trzymam kciuki. Dzięki, ale to raczej takie zaspokajanie ciekawości, za dużo się nie spodziewam. Ale zawsze fajnie byłoby miło się rozczarować 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 26 lipca 2021 Udostępnij Napisano 26 lipca 2021 10 godzin temu, tomek4446 napisał: Sorry za termin , ale wilgotność powietrza zmieniła mi się w garażu i klej na obudowach wolniej schnie Dla mnie też posklejałeś. Biere dwie pary 🤓 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 26 lipca 2021 Udostępnij Napisano 26 lipca 2021 1 godzinę temu, MariuszZ napisał: Biere dwie pary Zaaaraaaz , kolejność jest taka , najpierw wyciąg z konta ....... , bo wiesz , to nie są tanie rzeczy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 26 lipca 2021 Udostępnij Napisano 26 lipca 2021 2 minuty temu, tomek4446 napisał: Zaaaraaaz , kolejność jest taka , najpierw wyciąg z konta ....... , bo wiesz , to nie są tanie rzeczy Zaraz, ja nic nie musialem płacić 😂🤣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 26 lipca 2021 Udostępnij Napisano 26 lipca 2021 1 minutę temu, marcinmarcin napisał: Zaraz, ja nic nie musialem płacić Bo to była promocja i się akurat załapałeś jak miałem pomroczność jasną. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 26 lipca 2021 Udostępnij Napisano 26 lipca 2021 1 minutę temu, tomek4446 napisał: Bo to była promocja i się akurat załapałeś jak miałem pomroczność jasną. Hmmm a przez telefon na infolini mówiłeś że nie ma towaru i cza czekać, sam już nie nie wiem 😝 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts