Gość Napisano 13 kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 13 kwietnia 2017 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pboczek Napisano 13 kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 13 kwietnia 2017 Słuchajcie a znajdziecie! Wesołych Świąt!!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gambeat Napisano 13 kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 13 kwietnia 2017 Spokojnych, pełnych zadumy, spędzonych w ciepłej atmosferze, rodzinnych i jakich tylko jeszcze chcecie Świąt Wielkiej Nocy życzę Wam wszystkim, Drodzy Forumowicze! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 14 kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 14 kwietnia 2017 Dołączamy się i również życzymy wszystkim spokojnych, spędzonych w miłej rodzinnej atmosferze (i smacznych ) Świąt. Ola i Redakcja Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arko55 Napisano 14 kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 14 kwietnia 2017 Wesołych świąt przy muzyce którą kochamy ~ ~ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belfer54 Napisano 15 kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 15 kwietnia 2017 Zdrowych, radosnych i spokojnych Świąt Wielkiej Nocy, smacznego jajka, mokrego dyngusa, a także odpoczynku w rodzinnym gronie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 15 kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 15 kwietnia 2017 Dziękuję. I Wszystkim pasjonatom audio równiż życzę spokojnych Świąt Wielkanocnych. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 15 kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 15 kwietnia 2017 Dla wszystkich Koleżanek i Kolegów - oraz dla Waszych rodzin: Spokojnych, wesołych Świąt Wielkanocnych, spędzonych w miłej i rodzinnej atmosferze, odrobiny wolnego czasu na przyjemności oraz odpoczynku od problemów codzienności. Oraz dyskretnego śmigusa-dyngusa, nie bliżej niż 5 metrów od sprzętu! Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano 15 kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 15 kwietnia 2017 Również dołączam się do życzeń - Panowie, eee, no i Panie oczywiście wszystkiego najlepszego w gronie ludzi życzliwych i wyrozumiałych . Spokojnych Świąt i oczywiście mokrego Dyngusa. Roman 5 metrów to może być zbyt mało Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 15 kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 15 kwietnia 2017 I ja życzę kolegom spokojnych i pogodnych świąt.Choć u mnie jest to czasu przerwy w słuchaniu muzyki .Sprzęt niestety stoi w salonie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 16 kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 16 kwietnia 2017 (edytowany) Życzę Wszystkim z okazji Świąt Wielkiej Nocy wiele zdrowia fizycznego i psychicznego, abyście mogli pisać na forum. I spełnienia marzeń o idealnym dla Was zestawie audio. Oraz refleksji, że ukochana muzyka i sprzęt który ją odgrywa nie są ważniejsze od miłości, przyjaźni, uczciwości, przyzwoitości, dobroci dla bliźnich. Niech zło nie przysłoni Wam tego co najważniejsze a będziecie cieszyć się nie tylko muzyką. Niech muzyka w Waszych sercach będzie piękniejsza od tej, której słuchacie. A słuchana, niech będzie inspiracją do dalszych działań, do pełniejszego przeżywania życia. Pozdrawiam Was serdecznie i świątecznie. Edytowano 20 kwietnia 2017 przez Angel Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 16 kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 16 kwietnia 2017 Życzę Wszystkim zdrowych i spokojnych Świąt w ciepłej rodzinnej atmosferze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
żyraf Napisano 19 kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 19 kwietnia 2017 Święta, święta i po świętach Mam nadzieje, że każdy spędził ten czas w rodzinnej atmosferze, pełnej spokoju. Teraz musimy czekać tylko na kolejne wolne czyli majówka. Jeżeli Wam się udało to 9 dni wolnego, super! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 20 kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 20 kwietnia 2017 Mnie się udało. Noo, prawie. Jak tylko załatwię sobie wolne na 2 maja, to dziewięć dni wolnego mnie czeka. Co ja będę robił z tyloma wolnymi dniami? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belfer54 Napisano 20 kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 20 kwietnia 2017 Jarek jak to co będziesz robił, mnie odwiedzisz. Ja niestety tylko 5 dni, ale zawsze to coś. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts