il Dottore Napisano 7 września Napisano 7 września 9 godzin temu, rajdek napisał: bez wiedzy co dodatkowe ustroje mogły by wnieść do brzmienia? Domowy sprzęt audio jest projektowany do domu a nie do studia z profesjonalną adaptacją. Więc wolę inwestować w sprzęt niż w ustroje. Odpisz, cytując
michaudio Napisano 7 września Napisano 7 września A propos analogu... Trzask winylu kojarzy się ludziom ciepło... Trzaski winylu w zakresie 2-8kHz przypominają trzask drewna spalanego w ognisku, lub w kominku... Jak ktoś raz w życiu siedział razy ognisku, lub przy kominku, to przepadnie przy gramofonie... 2 Odpisz, cytując
Mprezi Napisano 7 września Napisano 7 września (edytowany) Mnie grillowanej kukurydzy Edytowano Czwartek o 11:40 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio pod nim nie ma sensu cytować go w całości 1 Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 7 września Napisano 7 września Lubię ognisko, lubię popcorn. Ale na winyl jestem po prostu za leniwy. Za to z przyjemnością odwiedzam posiadaczy winylowych kolekcji. Na tegorocznym Munich HighEnd Show zdaniem kolegi, który tam był i nagrał ten filmik, absolutny dźwięk wystawy szedł z oryginalnego pierwszego tłoczenia "The Wall" z 1979. Nie do wiary, ale grają te MAŁE głośniki. https://rumble.com/v6tj2dd-munich-high-end-show-2025.html 3 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano Piątek o 15:46 Napisano Piątek o 15:46 Dnia 7.09.2025 o 21:28, il Dottore napisał: Lubię ognisko, lubię popcorn. Ale na winyl jestem po prostu za leniwy. Za to z przyjemnością odwiedzam posiadaczy winylowych kolekcji. Daje lajka bo mam dokładnie tak samo. Znajomy który kupował u mnie sprzęt ileś razy , za którymś raze mnabył także gramofon. I ile razy u niego jestem to słuchamy sobie przy drineczku. Bo kreci się płyta i nas magnetyzuje. 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano Piątek o 18:19 Napisano Piątek o 18:19 2 godziny temu, Piotr Sonido napisał: i nas magnetyzuje A 'wycieraczki', magnetyzują w STEREO 😁 1 Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Tak taniego master clocka jeszcze nie widziałem. Oczywiście znowu Chińczycy. Brawo SMSL! https://hifigo.com/collections/new-arrivals/products/smsl-g1 Odpisz, cytując
terracan1929 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Spytam całkiem poważnie. Mocno promujesz chińskie produkty - auta, wzmacniacze czy inne elektryczne ustrojstwa. Trafiłeś na to forum z taką misją - promować wszystko co chińskie? Odpisz, cytując
Recommended Posts