slaw0001 Napisano 5 listopada 2021 Udostępnij Napisano 5 listopada 2021 7 godzin temu, Bogusław Kożyczkowski napisał: 7N A2070 Leggenda RCA "Wartościowa" inwestycja. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 5 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 listopada 2021 1 godzinę temu, slaw0001 napisał: "Wartościowa" inwestycja. Dziękuje. 7 godzin temu, degsterr napisał: Ciekaw jestem jak wypadną w porównaniu do Siltech Classic Anniversary 770 ... Srebro w kablach sygnałowych u mnie sie nie sprawdza, a Acrolink niedługo sam posłuchasz u siebie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 11 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 11 listopada 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 11 listopada 2021 Udostępnij Napisano 11 listopada 2021 Eeee, serio? Downgrade? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inżynier Mamoń Napisano 11 listopada 2021 Udostępnij Napisano 11 listopada 2021 (edytowany) 14 minut temu, Asia napisał: Eeee, serio? Downgrade? A czemu downgrade? Przecież node to super soft do streamingu. Jeśli Boguś ma super DAC to ja nie widzę żaden downgrade. Problem leży w psychice audiofila. Ten nie chce "common" klocków jak plebs 😉 Nie ma się czego bać Edytowano 11 listopada 2021 przez Inżynier Mamoń Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 11 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 11 listopada 2021 (edytowany) 14 minut temu, Asia napisał: Eeee, serio? Downgrade? Czemu tak sadzisz? będzie podpięty Carbonem z DAC Moon, dostanie też ósemkę AQ na zasilaniu którą znasz, a zawsze będzie Node lepszy od PC Edytowano 11 listopada 2021 przez Bogusław Kożyczkowski Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 11 listopada 2021 Udostępnij Napisano 11 listopada 2021 (edytowany) Aaaa, że jako dodatek, a nie zamiast? Poczekajmy na Bogusia, na razie stopniuje napięcie. 3 minuty temu, Bogusław Kożyczkowski napisał: zawsze będzie Node lepszy od PC I wszystko jasne! Widziałam nową cenę w Top HF. Czy już jest w Twoich rękach? Edytowano 11 listopada 2021 przez Asia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 11 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 11 listopada 2021 Tak, to nówka nie rozpakowana jeszcze sztuka, jutro wszystko ogarnę. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inżynier Mamoń Napisano 11 listopada 2021 Udostępnij Napisano 11 listopada 2021 (edytowany) Node 2i Boguś masz? Jak dla mnie to super. Tylko co na dzielni powiedzą 😉 Edytowano 11 listopada 2021 przez Inżynier Mamoń Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 11 listopada 2021 Udostępnij Napisano 11 listopada 2021 5 minut temu, Inżynier Mamoń napisał: Node 2i Boguś masz? Node 2i to poprzednia wersja (którą mam ja, plebejusz 😝). Teraz jest jest po prostu Bluesound Node. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 11 listopada 2021 Udostępnij Napisano 11 listopada 2021 Aktualnie Node jest tańszy i od Node 2i. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inżynier Mamoń Napisano 11 listopada 2021 Udostępnij Napisano 11 listopada 2021 Czyli dupa i porażka 🤣 Plebs wygrał Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 11 listopada 2021 Udostępnij Napisano 11 listopada 2021 4 minuty temu, Asia napisał: Aktualnie Node jest tańszy i od Node 2i. Nie 😝 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 11 listopada 2021 Udostępnij Napisano 11 listopada 2021 Cena Node w Top Hi Fi to 2222 zł. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 11 listopada 2021 Udostępnij Napisano 11 listopada 2021 1 minutę temu, Asia napisał: Cena Node w Top Hi Fi to 2222 zł. A 2i to 1999. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 11 listopada 2021 Udostępnij Napisano 11 listopada 2021 1 godzinę temu, Inżynier Mamoń napisał: Tylko co na dzielni powiedzą Dołoży druta za 7 koła i będzie łał 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inżynier Mamoń Napisano 11 listopada 2021 Udostępnij Napisano 11 listopada 2021 (edytowany) Zazdrościsz. I tyle Ja się cieszę, że Boguś coś "normalnego" kupił. Zmodyfikuje po swojemu i będzie rakieta. Może jakieś femtozegary dopuści do akcji? Albo nano-kwarki (czy coś tam) Edytowano 11 listopada 2021 przez Inżynier Mamoń 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 11 listopada 2021 Udostępnij Napisano 11 listopada 2021 Boguś nie robi ani nieprzemyślanych ani złych ruchów. Skrupulatnie i metodycznie testuje. Nic dziwnego, że jest zadowolony z efektów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inżynier Mamoń Napisano 11 listopada 2021 Udostępnij Napisano 11 listopada 2021 A ja czasem kupuję w ciemno i też bywam zadowolony Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 11 listopada 2021 Udostępnij Napisano 11 listopada 2021 2 godziny temu, Bogusław Kożyczkowski napisał: a zawsze będzie Node lepszy od PC Daj znać po testach. U mnie na razie najlepiej z wszystkiego gra usbridge signature z moode i mconnect na komórce do sterowania. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 11 listopada 2021 Udostępnij Napisano 11 listopada 2021 Przed chwilą, Asia napisał: Cena Node w Top Hi Fi to 2222 zł. Rok temu za tyle kupiłem swego Node 2i, dołożyłem zasilanie liniowe...i tez jest rakieta 😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kn1234 Napisano 12 listopada 2021 Udostępnij Napisano 12 listopada 2021 Jak myślicie ,pc+topping e30 czy lepiej node3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inżynier Mamoń Napisano 12 listopada 2021 Udostępnij Napisano 12 listopada 2021 4 godziny temu, Amarok napisał: Node 2i, dołożyłem zasilanie liniowe...i tez jest rakieta 😀 Zasilanie liniowe samo w sobie jest rakietą. Gratuluję. Emocji. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 12 listopada 2021 Udostępnij Napisano 12 listopada 2021 4 godziny temu, kn1234 napisał: Jak myślicie ,pc+topping e30 czy lepiej node3 Nie jest to jaki wyspecjalizowany DAC. Ale jak na swoją cenę i tak ciekawy. W tym przypadku NODE może okazać się być ciekawszy. Ale nie skreślał bym PC + E30. Biorąc pod uwagę że to rozwiązanie jest tańsze. To sprawdził bym to po prostu w domu. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 12 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 12 listopada 2021 Node w porannym słońcu - uruchomiony. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts