Bogusław 66 Napisano 10 lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 10 lutego 2019 10 minut temu, Pboczek napisał: Miła podróż w czasie. Przytulił bym dużą część tego sprzętu dzisiaj. noo, jest tego trochę i historii i postępu i muzyki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pboczek Napisano 10 lutego 2019 Udostępnij Napisano 10 lutego 2019 Tego nie da się przestać oglądać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 10 lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 10 lutego 2019 17 minut temu, Pboczek napisał: Tego nie da się przestać oglądać. hehehehehe. Tak, jest co oglądać, jakie wykresy, nawet z oscyloskopu, Bajera Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 10 lutego 2019 Udostępnij Napisano 10 lutego 2019 To mnie w tych starych pismach uderzyło. Ilość wykresów. Czyżby wcześniej obowiązywało inne podejście do audio? Więcej konkretów, a mniej lania poetyckiej wody. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 lutego 2019 Udostępnij Napisano 10 lutego 2019 (edytowany) 47 minut temu, Kraft napisał: Czyżby wcześniej obowiązywało inne podejście do audio? Więcej konkretów, a mniej lania poetyckiej wody. Obowiązywało dokładnie takie samo. Dzięki recenzji głośników NHT 1.5 z czasopisma Audio, która była bliską "laniu poetyckiej wody" (wykresu w tejże recenzji nie było) kupiłem komplet.... Jestem z nich zadowolony do dziś. A na dowód tego, że Ty @Kraft insynuujesz dla poparcia Twoich bzdurnych tez pierwszy z brzegu link podaję: https://audio.com.pl/testy/kino-domowe/amplitunery-av/3036-yamaha-rx-a1080 Edytowano 10 lutego 2019 przez Gość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 10 lutego 2019 Udostępnij Napisano 10 lutego 2019 Może przy przeglądaniu roczników pism do których link podał Bogusław zwrócicie uwagę na reklamy kabli, bezpieczników, listew itp. Jeśli coś zauważycie, to napiszcie w wątku. Może uda się ustalić moment, gdy zaczęły się pojawiać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 lutego 2019 Udostępnij Napisano 10 lutego 2019 (edytowany) 5 minut temu, Kraft napisał: Może przy przeglądaniu roczników pism do których link podał Bogusław zwrócicie uwagę na reklamy kabli, bezpieczników, listew itp. Jeśli coś zauważycie, to napiszcie w wątku. Może uda się ustalić moment, gdy zaczęły się pojawiać. Mogę odpowiedzieć bez marnowania czasu na przeglądanie starych pism- przy końcu lat 90. ubiegłego wieku, czyli w momencie pojawienia się kabli, listew audio i kondycjonerów w sklepach (np w katowickim RCM, gdzie kupiłem pierwsze swoje "inne" kable i listwę AudioAgile) Edytowano 10 lutego 2019 przez Gość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 10 lutego 2019 Udostępnij Napisano 10 lutego 2019 22 minuty temu, wpszoniak napisał: A na dowód tego, że Ty @Kraft insynuujesz dla poparcia Twoich bzdurnych tez pierwszy z brzegu link podaję: https://audio.com.pl/testy/kino-domowe/amplitunery-av/3036-yamaha-rx-a1080 Ze smutkiem Wojtku obserwuję, jak bardzo zmienił się styl Twoich wypowiedzi:( Nie ukrywam, że wcześniejszy bardziej mi odpowiadał. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 10 lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 10 lutego 2019 Podałem ten link w innym celu, nie po to by szukać dziury w całym, ale widzę że nasz kolega @Kraft już to wykorzystał dla własnych celów, nie ładnie. Już żałuje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 10 lutego 2019 Udostępnij Napisano 10 lutego 2019 1 godzinę temu, Kraft napisał: Czyżby wcześniej obowiązywało inne podejście do audio? Więcej konkretów, a mniej lania poetyckiej wody. Inne czasy jeżeli chodzi o marketing były. Dziś jest tylu producentów sprzętu audio, że trzeba prócz parametrów technicznych dbać o "pole uprawne" i "fanów" zdobywać. Jak? Poezją również. To bolesna prawda jest. Na marginesie fajnie poczytać i pooglądać sprzęty, pewnie jeszcze fajniej byłoby posłuchać. Sentyment do pierwszych miłości zawsze zostaje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 10 lutego 2019 Udostępnij Napisano 10 lutego 2019 Ale pewne sprawy absolutnie się nei zmieniają Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 10 lutego 2019 Udostępnij Napisano 10 lutego 2019 Bogusław, nie przejmuj się, ja tej strony nie znałem i bardzo fajnie, ze ją wkleileś. Mozna przesledzić ewolucję audio. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 10 lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 10 lutego 2019 Jest ok. Mi też się podoba wgląd w historie Audio i Video Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts