Asia Napisano 24 września 2021 Udostępnij Napisano 24 września 2021 19 minut temu, MariuszZ napisał: Jak się dowiem to może coś w końcu Tomkowi napiszę https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Lista_kolorów Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 24 września 2021 Udostępnij Napisano 24 września 2021 (edytowany) 5 minut temu, JohnDoe napisał: Jako fachowiec od kabli Z innej beczki, w związku z dniem offtopa mam podobne obserwacje do twoich... Na Rme Adi czy to audiofilska malina (usbridge signature + LPS), czy Chromecast Audio czy mój audiofiliski tv marki TCL 🤣 grają praktycznie tak samo. Odcina się trochę laptop który mimo róźnych kombinacji (łącznie z przeinstalowaniem nowej windy już bez APO Equalizer) gra ostrzej (nie że gorzej, ale inaczej) Edytowano 24 września 2021 przez marcinmarcin Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 września 2021 Udostępnij Napisano 24 września 2021 Asia, teraz widzę grynszpan. Taki niestety nie wiem jak zagra. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 24 września 2021 Udostępnij Napisano 24 września 2021 4 minuty temu, JohnDoe napisał: będzie grać soczyście i uspakajająco. ale z dosyć szeroką i płaską sceną Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 września 2021 Udostępnij Napisano 24 września 2021 (edytowany) 2 minuty temu, marcinmarcin napisał: grają praktycznie tak samo. Albo jesteś głuchy, albo to prowokacja Edytowano 24 września 2021 przez Gość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 24 września 2021 Udostępnij Napisano 24 września 2021 1 minutę temu, JohnDoe napisał: Asia, teraz widzę grynszpan. Taki niestety nie wiem jak zagra. Zależy w którym świetle, w imadełku grynszpan, ale solo bardziej turkus. Uwielbiam takie odcienie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 24 września 2021 Udostępnij Napisano 24 września 2021 2 minuty temu, Asia napisał: https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Lista_kolorów @MariuszZ to ja tu się wznoszę na wyżyny kunsztu dziergania kabli , a Wy tylko o tym , no , kolorze ? Co to kurna za różnica jaki to kolor ? ! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 24 września 2021 Udostępnij Napisano 24 września 2021 Przed chwilą, JohnDoe napisał: Albo jesteś głuchy, albo to prowokacja 😉 proste !!! Głuchy prowokuje !!! Przed chwilą, tomek4446 napisał: Co to kurna za różnica jaki to kolor ? ! Ogromny - kiedyś popełniono test na kolory maskownic - grały różnie ! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 24 września 2021 Udostępnij Napisano 24 września 2021 Przed chwilą, JohnDoe napisał: Albo jesteś głuchy, albo to prowokacja 😉 Chybam głuchy choć był u mnie niedawno kumpel niby mniej głuchy. Różnice miedzy pre z Adi od razu słyszeliśmy (lepsze Adi niż wzmak). Ale już Tv od maliny za cholere nie byliśmy w stanie rozróżnić, mimo odpowiedniego nadęcia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 września 2021 Udostępnij Napisano 24 września 2021 1 minutę temu, Fafniak napisał: kiedyś popełniono test na kolory maskownic I to na ślepo! 😆 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 24 września 2021 Udostępnij Napisano 24 września 2021 (edytowany) A wspominałem , ze to cyfrowy ? Edytowano 24 września 2021 przez tomek4446 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 24 września 2021 Udostępnij Napisano 24 września 2021 Przed chwilą, tomek4446 napisał: A wspominałem , ze to cyfrowy ? ale z przeznaczeniem do analogu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 24 września 2021 Udostępnij Napisano 24 września 2021 3 minuty temu, Asia napisał: Zależy w którym świetle, w imadełku grynszpan, ale solo bardziej turkus. Uwielbiam takie odcienie U mnie jaśmin i seledyn wychodzi 😂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 24 września 2021 Udostępnij Napisano 24 września 2021 1 minutę temu, tomek4446 napisał: A wspominałem , ze to cyfrowy ? pełnopasmowy ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 września 2021 Udostępnij Napisano 24 września 2021 Przed chwilą, Fafniak napisał: pełnopasmowy ? Pełnopasmowe tylko fioletowe są. Znam cyfrowy świat. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 24 września 2021 Udostępnij Napisano 24 września 2021 1 minutę temu, Fafniak napisał: pełnopasmowy ? Obiecałeś... 😂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 24 września 2021 Udostępnij Napisano 24 września 2021 1 minutę temu, Fafniak napisał: pełnopasmowy ? Za tą kasę spróbowałby nie być ! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 września 2021 Udostępnij Napisano 24 września 2021 Fafniak, co żeś naobiecywał i komu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 24 września 2021 Udostępnij Napisano 24 września 2021 1 minutę temu, MariuszZ napisał: Obiecałeś... przecież nie napisałem ze nie gra ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 24 września 2021 Udostępnij Napisano 24 września 2021 (edytowany) 4 minuty temu, MariuszZ napisał: U mnie jaśmin i seledyn wychodzi 😂 Nie chcę Cię martwić, ale tu już chyba tylko ten magik co kolory ustawia może pomóc. Edytowano 24 września 2021 przez Asia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 24 września 2021 Udostępnij Napisano 24 września 2021 1 minutę temu, JohnDoe napisał: Fafniak, co żeś naobiecywał i komu? Adminowi a właściwie żeby byc w zgodzie z nowymi trendami Admini że jak da opcję nadawania sobie dopisków to nei wspomnę ze kable niegrajom Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 24 września 2021 Udostępnij Napisano 24 września 2021 Przed chwilą, Asia napisał: kolory ustawia może pomóc. Kolorysta , znam jednego , jest już na emeryturze , ale z pamięci potrafi podać proporcje prawie do wszystkich RAL-i. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 września 2021 Udostępnij Napisano 24 września 2021 (edytowany) 3 minuty temu, Fafniak napisał: przecież nie napisałem ze nie gra ? Fajny chłop z Ciebie. Dasz się lubić 😆 Edytowano 24 września 2021 przez Gość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 24 września 2021 Udostępnij Napisano 24 września 2021 11 minut temu, tomek4446 napisał: Co to kurna za różnica jaki to kolor ? ! Może spróbuj zadać to pytanie żonie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito76 Napisano 24 września 2021 Udostępnij Napisano 24 września 2021 Jak kupowałem kiedyś dach to w ofercie fajny (z nazwy) był kolor oberżyna.Od żony się dowiedziałem że to również kolor farby do włosów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts