Marek Walczewski Napisano 8 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 8 stycznia 2021 Dnia 6.01.2021 o 17:59, Krzychowicz napisał: Radio 357 jest już na Tuneln Radio Na Luminie śmiga aż miło słuchać. Szkoda ,że na Vtuner jeszcze nie ma. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 9 stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 9 stycznia 2021 22 godziny temu, sandra jeneka napisał: Wszystko ok, ale nie odbiera radio 357 ładuje i ładuje szuka i nic, natomiast Radio Nowy Świat działa bez problemu, gdzie leży problem? jeszcze nie wszyscy z agregatorów stacji internetowych dodali radio 357 na pewno niema na Vtuner i Radio.net . radio 357 zgłosiło się do wszystkich najważniejszych agregatorów, w niektórych jeszcze czekają na akceptację. nie są w stanie przyspieszyć tego procesu i trzeba niestety uzbroić się w cierpliwość. Pewnie niedługo będzie można je odbierać w twoim radioodbiorniku, na razie pozostaje apka w telefonie i łączenie się przez bluetooth lub kabelkiem mały jack z radioodbiornikiem... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 9 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 9 stycznia 2021 Nie chce połączyć się za pomocą Chromocast Audio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki Napisano 9 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 9 stycznia 2021 1 godzinę temu, MarcKrawczyk napisał: na razie pozostaje apka w telefonie i łączenie się przez bluetooth lub kabelkiem mały jack z radioodbiornikiem... Można przesłać przez wi-fi z apki VRadio. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 12 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 12 stycznia 2021 Do tej pory słuchałem NaszegoRadia ale muszę przyznać, że to właśnie 357 zachowało klimat starej trójki. W zasadzie to ta degrengolada w Trójce jak dla mnie zakończyła się nad wyraz pozytywnie. Teraz mam dwie trójki! 357 i NaszeRadio. I to bez reklam. Trochę oczywiście smuci, że stara ekipa nie potrafiła się dogadać i spotkać w jednym miejscu ale nie ma tego złego... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 12 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 12 stycznia 2021 Ja sie tam cieszę że sie nie dogadali. "Nowy świat" jest prawie jak tokfm 357 dla mnie jest w punkt Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 18 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 18 stycznia 2021 A dla mnie nie. Na całe szczęście są tam świetne audycje muzyczne Chojnackiego, Waglewskich, Manna czy Jose Torresa. Niemniej jednak fajnie jest mieć wybór. Poranki (poza piątkiem) wolę spędzać przy 357 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 23 stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 23 stycznia 2021 jeszcze nieoficjalne, ale już są podcasty dla tych co coś przegapili, albo chcą ponownie przesłuchać... https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly93d3cuc2lteC5tb2JpLzM1Ny9mZWVkLnhtbA?sa=X&ved=0CAIQ4aUDahcKEwiItb6-9a3uAhUAAAAAHQAAAAAQBA&fbclid=IwAR12OOnEXwxE_c9J1Gr-__Bw8G1fu7t1ceCGaGQWHjXXlHJh-yVNMksXcNM Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 25 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 25 stycznia 2021 @MarcKrawczyk zrobiłem sobie tygodniowy test porównawczy Radia Nowy Świat i 357 . Szkoda mi tego podziału , razem mieliby znacznie większą siłę przebicia, choćby finansową. Jak na razie dla mnie bardziej " trójkowe " zdecydowanie jest 357 i przy nim pozostanę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 25 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 25 stycznia 2021 I dzisiaj wieczorem pojawił się na chwilę Piotr Kaczkowski. We wtorek może zdradzą coś więcej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki Napisano 26 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 26 stycznia 2021 Ciekawe, czy będzie Mini Max? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 26 stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 26 stycznia 2021 jeszcze godzina i wszystko się wyjaśni... super @tomek4446 fajnie, że są stare klimaty, a może to my tacy stetryczali??? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 26 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 26 stycznia 2021 Przecież już od rana wiadomo: https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/radio-357-piotr-kaczkowski-audycja-max-357-jak-sluchac-opinie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 26 stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 26 stycznia 2021 no i w niedzielę o 21.00 max 357 będzie słuchane... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sandra jeneka Napisano 31 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2021 (edytowany) Dnia 9.01.2021 o 17:29, MarcKrawczyk napisał: jeszcze nie wszyscy z agregatorów stacji internetowych dodali radio 357 na pewno niema na Vtuner i Radio.net . radio 357 zgłosiło się do wszystkich najważniejszych agregatorów, w niektórych jeszcze czekają na akceptację. nie są w stanie przyspieszyć tego procesu i trzeba niestety uzbroić się w cierpliwość. Pewnie niedługo będzie można je odbierać w twoim radioodbiorniku, na razie pozostaje apka w telefonie i łączenie się przez bluetooth lub kabelkiem mały jack z radioodbiornikiem... No już pojawiło się radio 357 na SkyTune bo ten serwis obsługuje mi radio tylko... 😉 Szkoda że na tej stronie nie można nic do nich napisać ani linka wysłać jakieś blokady mają? logo chciałam im wasze wysłać ani wklej ani pisz...ehh http://www.skytune.net/newweb/index.php Edytowano 31 stycznia 2021 przez sandra jeneka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 31 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2021 Piotr Kaczkowski dzisiaj o 21.00 ! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 31 stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 31 stycznia 2021 ładnie grali, panie doktorze... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki Napisano 1 lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 lutego 2021 Dnia 23.01.2021 o 10:47, MarcKrawczyk napisał: jeszcze nieoficjalne, ale już są podcasty dla tych co coś przegapili, albo chcą ponownie przesłuchać... https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly93d3cuc2lteC5tb2JpLzM1Ny9mZWVkLnhtbA?sa=X&ved=0CAIQ4aUDahcKEwiItb6-9a3uAhUAAAAAHQAAAAAQBA&fbclid=IwAR12OOnEXwxE_c9J1Gr-__Bw8G1fu7t1ceCGaGQWHjXXlHJh-yVNMksXcNM Wielkie dzięki za informację, mogę na spokojnie posłuchać Max 357. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 7 lutego 2021 Udostępnij Napisano 7 lutego 2021 I ponownie na antenie Jest pięknie Panie Piotrze , DZIĘKUJĘ !!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenfilip Napisano 9 lutego 2021 Udostępnij Napisano 9 lutego 2021 Pytania techniczne: 1/ Czy możecie dodać chromecast w Waszej aplikacji? 2/ Co zrobić, żeby słuchać tego w lepszej jakości ? Nie proszę o dsd, ale może jest szansa na jakiś stream we flac, mp320 czy coś takiego? Radio fajne, słucham faktycznie na przemian z Nowym Światem, ale chyba 357 bardziej mi pasuje. Dobrze, ze nie ma Manna, jakos nie mogę go słuchać (nie to, że go nie lubię - ale słuchać nie mam ochoty). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 26 lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 26 lutego 2021 niezawodny Kuba, tak około 47 minuty https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly93d3cuc2lteC5tb2JpLzM1Ny9mZWVkLnhtbA?sa=X&ved=0CB4Qjs4CKAFqGAoTCJiL9pSMh-8CFQAAAAAdAAAAABDKAQ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 29 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 29 kwietnia 2021 3 maja się słyszymy od 9.00 Polski Top Radia 357 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 3 maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 maja 2021 słuchacie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 3 maja 2021 Udostępnij Napisano 3 maja 2021 Oczywiście. Co obstawiasz? Co wygra? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 3 maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 maja 2021 obywatel GC- nie pytaj o Polskę? tak przynajmniej głosowałem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts