MariuszZ Napisano 25 października 2020 Udostępnij Napisano 25 października 2020 Dnia 24.10.2020 o 10:04, Fafniak napisał: spokojny i zrównoważony fafniak Fajne to zdjęcie 👍 Jakiś czas temu trafiłem na ciekawy blog Marcina, gdzie w podobnej tonacji ma autoportrety. Gratuluję świetnego "oka" 🍻 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 25 października 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 października 2020 No ... to zdjęcie zrobił kolega przy pomocy telefonu Ja robię "zdziebko" inne foty 😈 🤪 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 25 października 2020 Udostępnij Napisano 25 października 2020 3 godziny temu, Fafniak napisał: Bo jak źle usłyszysz to będziesz musiał zmienić kolumny Więc raczej usłysz "dobrze" 🤪 Oj , widzę że sarkazm i poczucie humoru kolegę nie opuszcza. Kurna, dopiero od dwóch tygodni słyszę kable ,a już mnie Ci antykablarze wkurzają Ale Fafniak , na pocieszenie , IC nadal nie słyszę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 25 października 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 października 2020 58 minut temu, tomek4446 napisał: Kurna, dopiero od dwóch tygodni słyszę kable ,a już mnie Ci antykablarze wkurzają no.... Dnia 24.10.2020 o 10:04, Fafniak napisał: A co z tymi co słyszeli zmiany i je zweryfikowali, też mają zmienić kolumny ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 25 października 2020 Udostępnij Napisano 25 października 2020 1 godzinę temu, tomek4446 napisał: Kurna, dopiero od dwóch tygodni słyszę kable ,a już mnie Ci antykablarze wkurzają To jest chyba najcelniejszy wpis jaki kiedykolwiek przeczytałem tutaj na forum. Kwintesencja polskości połączonej z kwintesencją audiofilskości. No dla mnie z tego można zrobić godło „Narodowych Audiofilów” 🤣 Jak coś to chętnie się zapiszę do tej frakcji 👍 I @Fafniak fota/grafika zajefajna! Chyba by się Tacie spodobało co? 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 25 października 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 października 2020 (edytowany) 1 godzinę temu, Inferno napisał: Jak coś to chętnie się zapiszę do tej frakcji Ja też!!!! Bedem tempił z całom mocom i zaangażowaniem!!! Ależ pysznie mogłoby to wyglądać : 1 godzinę temu, Inferno napisał: @Fafniak fota/grafika zajefajna! Chyba by się Tacie spodobało co? nie mam pojęcia ale ekspresję szanował oj błąd!!!! Poprawione : tu było fajne przerobione zdjęcia ale audiofile nie mają poczucia humoru. Szczególnie na swój temat Edytowano 25 października 2020 przez Fafniak Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 25 października 2020 Udostępnij Napisano 25 października 2020 (edytowany) @tomek4446- proponuje kupić (zrobić) ten i porównać z wszystkimi używanymi do tej pory. Zmiana słyszalna w ciągu pierwszych trzech sekund. U mnie łącza źródło z pre oraz pre ze wzmacniaczem. Myśle o wymianie wszystkich innych miedzianych na właśnie te. @Fafniak - Tobie też proponuję wypróbować. Jeśli tego nie usłyszysz to już nie próbuj bo nie usłyszysz żadnego. Szkoda wydatków. Edytowano 25 października 2020 przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 25 października 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 października 2020 (edytowany) To jest 8402 ? Naprawdę polecam czytanie ze zrozumieniem 57 minut temu, Fafniak napisał: A co z tymi co słyszeli zmiany i je zweryfikowali, też mają zmienić kolumny ? Te kable zweryfikowałem w ślepych testach: SUPRA SOMMER KLOTZ NEOTECH M&B Hybrid Srebrny DIY KLOTZ i parę innych Edytowano 25 października 2020 przez Fafniak Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 25 października 2020 Udostępnij Napisano 25 października 2020 (edytowany) Odnosiłem się głównie do Tomka, piszącego, ze IC nadal nie słyszy. O Tobie Fafniak, to w kontekście zamieszczonego zdjęcia z przedstawicielami zdelagalizowanej organizacji wieszającej lub palącej swoje ofiary😉 Może kabel sie przyda, kiedy sznurka zabraknie do przepasywania lub wykonywania wyroków na słyszących. Edytowano 25 października 2020 przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 25 października 2020 Udostępnij Napisano 25 października 2020 Fafniak, zrobiło się niesmacznie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 25 października 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 października 2020 4 minuty temu, audiowit napisał: Fafniak, zrobiło się niesmacznie. Przestań. Brak dystansu i krzty poczucia humoru Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 25 października 2020 Udostępnij Napisano 25 października 2020 No właśnie nie. Dystans 100, humor 100 tylko przywolywanie wstydliwych kart historii w tak błachym temacie jest nie na miejscu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 25 października 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 października 2020 (edytowany) 2 minuty temu, audiowit napisał: No właśnie nie. Dystans 100, humor 100 tylko przywolywanie wstydliwych kart historii w tak błachym temacie jest nie na miejscu. Jest jednocześnie kwintesencją tworzenia ugrupowań do walki "z innymi" Przeczytaj dokładnie co było przed moimi postami. Edytowano 25 października 2020 przez Fafniak Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 25 października 2020 Udostępnij Napisano 25 października 2020 Temat o kablach, a nikt mnie nie woła, Why? Humor 100 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 25 października 2020 Udostępnij Napisano 25 października 2020 Przed chwilą, Bogusław Kożyczkowski napisał: Temat o kablach, a nikt mnie nie woła, Why? Bo wolisz droższe kable Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 25 października 2020 Udostępnij Napisano 25 października 2020 @Fafniak - bardzo Cie przepraszam za zabranie głosu i zaśmiecenie Twojego tematu. Nigdy już tego nie zrobie. To pewne. Ostatecznie brak mi poczucia humoru. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 25 października 2020 Udostępnij Napisano 25 października 2020 2 godziny temu, Fafniak napisał: Ja robię "zdziebko" inne foty 😈 🤪 Widziałem 👍 Gratki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 25 października 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 października 2020 (edytowany) @Rega To było do audiowita Z tego co widziałem, przeczytałem wszedłeś w kontekst bardzo ładnie. Nie wiem o co chodzi Edytowano 25 października 2020 przez Fafniak Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 25 października 2020 Udostępnij Napisano 25 października 2020 1 godzinę temu, Kubakk napisał: Bo wolisz droższe kable To prawda. 😢 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 25 października 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 października 2020 1 godzinę temu, MariuszZ napisał: Widziałem 👍 Gratki. a gdzie? (miło ze się podobają) Byłoby dobrze podjąć decyzję o dokończeniu strony ... bo to co tam jest to minimum Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 25 października 2020 Udostępnij Napisano 25 października 2020 59 minut temu, Fafniak napisał: gdzie Trochę na fejsie i na Foto-ścianie 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 25 października 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 października 2020 Na fejsie to nie ma jak wrzucać zdjęć - czepiają sie Musze zabrac się za stronę bo ta fotościana to troszkę taki bałagan jest A wracajac do beldena- w tym tygodniu będę wymieniał gniazda głośnikowe, bo okazuje sie ze aktualne nie są w stanie przytrzymac cieńszych przewodów Przy okazji wymienię kable w kolumnie .Zwrotnicy to boję sie ruszać Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 25 października 2020 Udostępnij Napisano 25 października 2020 (edytowany) 7 minut temu, Fafniak napisał: - w tym tygodniu będę wymieniał gniazda głośnikowe, bo okazuje sie ze aktualne nie są w stanie przytrzymac cieńszych przewodów W sensie terminale kolumny? Taniej i praktyczniej wyjdzie chyba kupno bananów/widełek i problem sam sie rozwiąże... Edytowano 25 października 2020 przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 25 października 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 października 2020 Tak. Mam takie tanie, stare kolumny ale fajnie z pazurem graja polskiego rocka ( "starego") Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 25 października 2020 Udostępnij Napisano 25 października 2020 Acha..... myślałem ze mowa o rls-ach Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts