RoRo Napisano 7 września 2016 Udostępnij Napisano 7 września 2016 Piotrek,to (trzecia) końcówka? Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samcro Napisano 7 września 2016 Udostępnij Napisano 7 września 2016 Mariusz,Jeszcze jej nie mam, ale jest w PL - nie mam czasu pojechać po nią . Wszystko w stanie 10/10. Raczej była mało używana, np napisy na kondach itp (złote) w ogóle nie są odbarwione, płytki idealne, nie wymagają żadnej roboty, nic nie jest odbarwione od ciepła, czyli jakby rzadko była grana. Jedzie do niej nowy airlink, na razie "dochodzi do siebie" na innym Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samcro Napisano 7 września 2016 Udostępnij Napisano 7 września 2016 Romanco masz na myśli mówiąc "trzecia" ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czubsi Napisano 7 września 2016 Udostępnij Napisano 7 września 2016 Myślę, że chodzi mu o to, że to trzecia B2105 MOS ... bo końcówek to jest u nas zdecydowanie więcej niż 3 ... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 7 września 2016 Udostępnij Napisano 7 września 2016 Paweł - jak zwykle 10/10 Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 7 września 2016 Udostępnij Napisano 7 września 2016 Nie, to nie 2105... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samcro Napisano 7 września 2016 Udostępnij Napisano 7 września 2016 Trafił Witek, bo to nie 2105 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 7 września 2016 Udostępnij Napisano 7 września 2016 Obstawiałbym 2103 ale pewności nie mam. Musiałbym sprawdzić. Tak, to 2103. Zgadłem? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samcro Napisano 7 września 2016 Udostępnij Napisano 7 września 2016 Może to pomoże:) ale żeby nie było za łatwo, to takie zdjęcie: Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 7 września 2016 Udostępnij Napisano 7 września 2016 Nie. To nie bebechy 2103. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samcro Napisano 7 września 2016 Udostępnij Napisano 7 września 2016 a na co obstawiasz? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pygar Napisano 7 września 2016 Udostępnij Napisano 7 września 2016 Sansui B-2102 MOS Vintage Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samcro Napisano 7 września 2016 Udostępnij Napisano 7 września 2016 Pygar...NIE! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pygar Napisano 7 września 2016 Udostępnij Napisano 7 września 2016 Takie 2 potencjometry z przodu miały tylko :SANSUI B-2102 MOS VINTAGESANSUI B-2103 MOS VINTAGEPozdrawiamPygar Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 7 września 2016 Udostępnij Napisano 7 września 2016 No wlaśnie też tak myślałem ale wnętrze żadnego z nich. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samcro Napisano 7 września 2016 Udostępnij Napisano 7 września 2016 To prawda. W sumie Witek trafił, ale nie do końca był pewien. Witek, przyglądnij sie dobrze zdjęciu mojemu i np. na audio-database, To jest to. Tylko bardziej "rozebrane" . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pygar Napisano 7 września 2016 Udostępnij Napisano 7 września 2016 W takim razie zgodnie z przyrzeczeniem byłego Prezydenta - "Zbudujemy drugą Japonię" Ogłaszam Polskę drugą Japonią pod względem ilości zacnych Sansui w przeliczeniu na jednego mieszkańca .PozdrawiamPygarP.s. Gratuluję zacnej kolekcji ! Tak trzymaj . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samcro Napisano 7 września 2016 Udostępnij Napisano 7 września 2016 Dziękuję, Pygar. Coś jeszcze na liście zakupów zostało, ale będzie musiało poczekać trochę.... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 7 września 2016 Udostępnij Napisano 7 września 2016 Piotrek, rozumiem, że nagrodą jest rzeczona końcówka ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 7 września 2016 Udostępnij Napisano 7 września 2016 Cytat W sumie Witek trafił, ale nie do końca był pewien....Witek, przyglądnij sie dobrze zdjęciu mojemu i np. na audio-database, To jest to. Tylko bardziej "rozebrane" . Witek - czyli byłes blisko i nie dałeś się zmylić!No a bo te "rozebrane" to tylko mylą człowiekowi ... Nie wiadomo na czym się skupić Niestety nagrodą jest zdjęcie - a nie końcówka.Ewentualnie może właściciel pozwoli popatrzeć z bliska i może nawet dotknąć - jak ktoś z nas się pojawi w pobliżu.Piotrek,gratuluję kolejnych zacnych "kilogramów"!Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samcro Napisano 7 września 2016 Udostępnij Napisano 7 września 2016 Witek...NO pewnie, możesz przyjechać i posłuchać Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 7 września 2016 Udostępnij Napisano 7 września 2016 Piotrek,no ale ja też byłem blisko Tylko o dwa numery się pomyliłem...W dodatku spokojnie można interpretować moją pierwszą wypowiedź że to trzecia Alfa/trzecie porządne wzmocnienie u Ciebie (o amplitunerze serii "G" nie wspominam).PozdrawiamPS. A jak już tyle wiemy - to dużo jest w Polsce sztuk tej końcówki 2103? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pygar Napisano 7 września 2016 Udostępnij Napisano 7 września 2016 Obstawiam, że to pierwsza sztuka B2103, B2105 póki co są 3 + 1 u byłego zaborcy .PozdrawiamPygar Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 7 września 2016 Udostępnij Napisano 7 września 2016 To jak pierwsza taka sztuka 2103 w PL -to Piotrek stawia szampana!Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czubsi Napisano 8 września 2016 Udostępnij Napisano 8 września 2016 Zgadza się ! To pierwsza sztuka B2103MOS Vintage. Mimo podobnego wyglądu do B2102MOS Vintage to zupełnie inna historia ....Myli się ten kto spogląda na zdjęcie wnętrza na audiodatabase że widzi tam wizerunek B2103MOS ... otóż jest tam błąd i wstawiono zdjęcie B2105MOS !B2102MOS jest niczym innym jak modelem 907iMOS przerobionym na końcókę mocy ..B2103MOS to zupelnie inna historia ... Stawiałbym je niemal na równi z B2105MOS bo środek jest tak samo bogaty !!!Oparta jest na schemacie 907DR ale części to pełny wypas jak w modelach specjalnych ! Myślę, że dlatego ta końcówka dość często widnieje w Japońskich systemach z górnej półki ! Jak widać na zdjęciu transformator to najnowsza z produkcji Tamury natomiast filtracja to mixt Silmic super gold z Hitaconem serii HK alpha (!) ... Reszta należy do Piotra .... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts