Butler Napisano 31 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2023 Ciężko mi się ogląda "te" sceny. Mdlą. Obrzydzają. Jestem tolerancyjny, ale minę miałem tak jak bym jadł cytrynę. Sorry koledzy. Pomijając to, odcinek spoko. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 31 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2023 3ci odcinek był spoko , 1 scenę łóżkową przewinąłem , poznaliśmy osobę po drugiej stronie radia , z którymi biznesy robili , dla mnie im mniej zombi tym lepiej , oraz gdyby producenci mieli zrobić tylko to co w drodze to w 3odc by się sezon zakończył Na pewno jakość realizacji wysoki poziom , choć ten odcinek zbulwersuje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 31 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2023 51 minut temu, Kubakk napisał: Na pewno jakość realizacji wysoki poziom , choć ten odcinek zbulwersuje Zbulwersuje niektórych mężczyzn, kobiety nie są tak wrażliwe na pocałunek. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 31 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2023 (edytowany) 15 godzin temu, kaczadupa napisał: Joel zaraz zaśnie na planie..., itd. "Trawa" w ustach biegaczy jest zabawna, a oni powinni autentycznie przerażać. I gdy dzisiaj spodziewałem się najgorszego nagle dostałem, jestem przekonany, najlepszy odcinek z całego pierwszego sezonu. W znacznej mierze się zgadzam, choć dla mnie ta dysproporcja nie jest aż tak duża. Pierwsze dwa odcinki też miały swoje momenty (choć było ich mniej), a trzeci jednak przesadnie rozłożył akcenty. No i ten nieprawdopodobny zbieg okoliczności - puenta dominującego wątku trzeciego odcinka niemal zbiega się z nadejściem dwójki głównych bohaterów (tak wynika z piosenki kończącej pierwszy odcinek). @J4Z - ale się postarałem unikać spoilerów tym razem - doceń. Edytowano 31 stycznia 2023 przez Rafał S Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100icki Napisano 31 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2023 1 minutę temu, Rafał S napisał: nieprawdopodobny zbieg okoliczności to jest odnalezienie się dwóch sodomitów Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk Napisano 1 lutego 2023 Udostępnij Napisano 1 lutego 2023 Yellowjackets. Dwa odcinki za mną , są szanse że obejrzę cały sezon Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 1 lutego 2023 Udostępnij Napisano 1 lutego 2023 15 minut temu, mkk napisał: Yellowjackets. Jeden z moich ulubionych zespołów. Nie wiedziałem, że doczekali się własnego serialu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 3 lutego 2023 Udostępnij Napisano 3 lutego 2023 Nowe filmy i seriale na platformach VOD w lutym 1.02 Miliony Gunthera – Netflix 3.02 Drogi Edwardzie – Apple TV+ 7.02 Cormoran Strike: Niespokojna krew – HBO Max 7.02 Szpieg wśród przyjaciół – HBO Max 8.02 Wszystko, co żyje – HBO Max 9.02 Ty – Netflix 10.02 U ciebie czy u mnie? – Netflix 17.02 Carnival Row – Prime Video 17.02 Dziewczyna i kosmonauta – Netflix 17.02 Oszustwo – Apple TV+ 17.02 Za lepsze – Apple TV+ 22.02 Rozterki Fleishmana – Disney+ 24.02 Mamy tu ducha – Netflix 24.02 The Consultant – Prime Video 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 3 lutego 2023 Udostępnij Napisano 3 lutego 2023 4 godziny temu, Asia napisał: 7.02 Cormoran Strike: Niespokojna krew – HBO Max Widziałem dotychczasowe części. Niezłe, ale książki jednak górą. Na plus dla serialu - dość wierny scenariusz i bezbłędnie dobrana aktorka grająca Robin. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 4 lutego 2023 Udostępnij Napisano 4 lutego 2023 Chippendales -disney+ obejrzany . Dla zabicia czasu można obejrzeć . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 4 lutego 2023 Udostępnij Napisano 4 lutego 2023 Moja żona od kilku dni męczy hiszpański serial na netflixie samce alfa, takie ironiczne spojrzenie na mężczyzn i obecne życie online, momentami bardzo śmieszne… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 5 lutego 2023 Udostępnij Napisano 5 lutego 2023 Prime TV serial " Everybody loves Raymond". Cytat na dziś: "Co by się stało ze światem gdyby wszyscy mówili swoim rodzinom co naprawdę myślą?" 😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 8 lutego 2023 Udostępnij Napisano 8 lutego 2023 "Pałac" to nowy serial limitowany produkcji HBO. W głównej roli wystąpi Kate Winslet, za scenariusz odpowiedzialny jest natomiast Will Tracy, znany m.in. z nagradzanej "Sukcesji" HBO udostępniło pierwsze zdjęcie z planu swojego nowego serialu. Limitowana, czyli zamknięta w kilku odcinkach seria, ma mieć tytuł "The Palace" ("Pałac") i opowiadać historię roku spędzonego w murach tytułowego pałacu w nieznanym, współczesnym państwie europejskim, w którym rozpada się właśnie reżim. Data premiery nie jest jeszcze znana. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bahzell Napisano 8 lutego 2023 Udostępnij Napisano 8 lutego 2023 Legends of Vox Machina - świetna zabawa dla ludzi lubiących animacje w klimacie fantasy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 10 lutego 2023 Udostępnij Napisano 10 lutego 2023 Przypomniał mi się jeszcze świetny serial komediowy "Wilfred". Chyba nie jest dostępny w żadnym serwisie streamingowym. Jak ja kocham znerwicowanych bohaterów, tu jest tego pod dostatkiem. Elajah Wood w świetnej formie, no i tytułowy Wilfred. Ryan Newman (Elijah Wood) jest pogrążonym w depresji młodym człowiekiem, którego nic nie cieszy, postanawia więc popełnić samobójstwo. Gdy bohater próbuje odebrać sobie życie, sąsiadka Jenna (Fiona Gubelmann) prosi go o opiekę nad jej psem, Wilfredem (Jason Gann). Ryan, w przeciwieństwie do reszty świata, nie dostrzega w Wilfredzie czworonoga, a postrzega go jako człowieka. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 1 marca 2023 Udostępnij Napisano 1 marca 2023 Skończyliśmy oglądać "Troubled Blood" - piątą część cyklu "C. B. Strike". Te cztery odcinki to jedna z lepszych odsłon serialu. Formuła klasycznego kryminału z dopracowaną warstwą obyczajową. Podtrzymuję, że Holliday Grainger jest idealną Robin. (Momentami przypomina mi trochę Julianne Moore z czasów jej młodości.) No i świetna czołówka. Znalazłem tylko wersję z poprzedniej części, ale chyba jest identyczna jak w ostatniej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 3 marca 2023 Udostępnij Napisano 3 marca 2023 A ja kończę Wu-Tang-Clan . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 3 marca 2023 Udostępnij Napisano 3 marca 2023 Dnia 31.01.2023 o 12:58, kaczadupa napisał: Zbulwersuje niektórych mężczyzn, kobiety nie są tak wrażliwe na pocałunek. To jeszcze zależy od tego gdzie.... 🙃 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tchocky Napisano 3 marca 2023 Udostępnij Napisano 3 marca 2023 29 minut temu, J4Z napisał: W między czasie pocisnąłem kilka sezonów Parks & Recreation, porównywany często do The Office (US). No, moim zdaniem obok niego nie stał. Według mnie niezły, ale nierówny i zaczął przynudzać. Może kiedyś wrócę. Pozdr. Obydwa stworzone przez tego samego gościa https://m.imdb.com/name/nm0199948/?ref_=tt_cl_scc_1 Jak dla mnie Parks to 8/10 a The Office 9/10. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk Napisano 3 marca 2023 Udostępnij Napisano 3 marca 2023 https://www.imdb.com/title/tt5853176/ Polecam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 3 marca 2023 Udostępnij Napisano 3 marca 2023 Halo (showtime) - XXVI wiek , serial na podstawie gry , dobre efekty , nawet spoko historia , czekam na 2 sezon Mandalorian (disney) - 3 sezon wystartował , walka w kosmosie niczym top gun Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Mądry Napisano 4 marca 2023 Udostępnij Napisano 4 marca 2023 Zepsuta Krew - https://www.filmweb.pl/serial/Zepsuta+krew-2022-10008181 - współczesna historia oparta na faktach. Jak to możliwe, że ..., sami sobie odpowiedzcie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 4 marca 2023 Udostępnij Napisano 4 marca 2023 3sezon MANDALORIAN uważam za rozpoczęty 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tchocky Napisano 5 marca 2023 Udostępnij Napisano 5 marca 2023 Chyba nikt wcześniej nie wspominał o Severance z zeszłego roku. Dopiero teraz się wziąłem za niego więc jesli ktoś oglądał to proszę bez spoilerów🙂 Naprawdę dobre klimatyczne sci-fi ze świetnymi zdjęciami i muzyką. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 8 marca 2023 Udostępnij Napisano 8 marca 2023 (edytowany) Wczoraj zaczęliśmy "Mare of Easttown". Nie wiem, czemu tyle z tym zwlekałem. Oczywiście była już mowa o nim w tym wątku ( @J4Z i @Asia ), ale w przypadku takich produkcji, nigdy dość reklamy. Tylko jedna nagroda Emmy dla Kate Winslett? Wręczyłbym jej tych statuetek cały bukiet. Mimiką, każdym ruchem, gestem pokazuje naprawdę wielką klasę aktorską. Gdyby to był film kinowy, to na luzie wzięłaby Oskara. Edytowano 8 marca 2023 przez Rafał S 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts