MarcKrawczyk Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu 42 minuty temu, Kraft napisał: Rodzime też były ładne. Ta była moim marzeniem z dzieciństwa Może nie tak wypasiona, ale niestety taką miałem… 4 1 1 Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Ja miałem po wujku wersję z brązowymi gałkami, taką jak ta: Wymieniłem w decku głowicę na Alpsa 😊 2 Odpisz, cytując
michaudio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Ja miałem czarne minidecka z mechanicznym sterowaniem, normalnie otwieraną kieszenią i wycieraczkami + mini amplituner, który jednak szybko wyzionął ducha. Potem miałem dużą grafitową Unitrę, amplituner i po kolei decki. Aż do sterowanego elektronicznie, z ledowymi wskaźnikami. I to był mój najgorszy deck ever, nie dało się mimo kilku napraw ustabilizować prędkości przesuwu taśmy. Użytkowa katastrofa. Dlatego nie tęsknię za Unitrą, chyba że za Amatorem 2 z zieloną skalą, ale to przez wspomnienia związane z radiową Trójką. Odpisz, cytując
Recommended Posts