Artur Brol Napisano 11 lipca 2023 Udostępnij Napisano 11 lipca 2023 To jeszcze jedne podstawki. W wielu kolar dostępne ale mnie się chyba najbardziej ten podoba - niesluchalem niestety a i ceny Dali i Paradigm trochę odrzucają Jeszcze może coś tyle że mniejszego. Dla wielbicieli prostoty. Bo najważniejsze jest co w środku. Najnowszy wzmacniacz sluchawkowy/ dac r2r od Hifiman - Serenade. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 11 lipca 2023 Udostępnij Napisano 11 lipca 2023 R2R na gwalt mu potrzebne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 11 lipca 2023 Udostępnij Napisano 11 lipca 2023 Hm jestem sledzony 😗 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 12 lipca 2023 Udostępnij Napisano 12 lipca 2023 Bardzo klasycznie… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 12 lipca 2023 Udostępnij Napisano 12 lipca 2023 Pierwsza mysl tarcze. Serio ladnie to sie prezentuje w jakims palacyku ? Jesli sie nie myle elektronika McIntosh i cos jeszcze? Musze na nastepnym audio show posluchac - zawsze w jednym pokoju z Sonus Faber sa prezentowane. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 12 lipca 2023 Udostępnij Napisano 12 lipca 2023 (edytowany) 28 minut temu, MarcKrawczyk napisał: Bardzo klasycznie… Dla mnie szpetnie 🙄 Edytowano 12 lipca 2023 przez marcinmarcin 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 12 lipca 2023 Udostępnij Napisano 12 lipca 2023 28 minut temu, marcinmarcin napisał: Dla mnie szpetnie 🙄 I to bardzo. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 12 lipca 2023 Udostępnij Napisano 12 lipca 2023 Ile ludzi tyle wyborów. A takie zestawy? Mi żaden się nie podoba. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 12 lipca 2023 Udostępnij Napisano 12 lipca 2023 To nie są komputerowo zrobione pokoje? Jakoś bardzo sztucznie to wygląda. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 12 lipca 2023 Udostępnij Napisano 12 lipca 2023 @kaczadupa bardzo możliwe że to są wizualizację robione pod klienta. A tak po prawdzie to takie sprzęty bardzo mi się podobają i na tym pozostanie ☹️ u mnie brak odpowiedniego miejsca. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 12 lipca 2023 Udostępnij Napisano 12 lipca 2023 6 minut temu, Fandiscopolo napisał: Glosnik centralny troche nie pod kolor 😞 masz miszcza udusiłem się prawie przez Ciebie 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 12 lipca 2023 Udostępnij Napisano 12 lipca 2023 Jest wieczór, wzrok już nie ten Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 17 lipca 2023 Udostępnij Napisano 17 lipca 2023 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 17 lipca 2023 Udostępnij Napisano 17 lipca 2023 Takie kolumny od SONY? Woow👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 18 lipca 2023 Udostępnij Napisano 18 lipca 2023 no naprawdę niezłe potworki... https://audio-database.com/SONY-ESPRIT/speaker/ss-gr1.html) 5 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 18 lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 18 lipca 2023 A wyglądały na małe monitory 😁. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 18 lipca 2023 Udostępnij Napisano 18 lipca 2023 Też miałem takie wrażenie. Jak to pozory mylą🤣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 18 lipca 2023 Udostępnij Napisano 18 lipca 2023 Ja tam mogę się wprowadzić… 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 18 lipca 2023 Udostępnij Napisano 18 lipca 2023 A można wynająć na godziny?😁 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 18 lipca 2023 Udostępnij Napisano 18 lipca 2023 (edytowany) Oooooooo - jestem za! Że też wcześniej nikt na to nie wpadł. Edytowano 18 lipca 2023 przez Rega 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 19 lipca 2023 Udostępnij Napisano 19 lipca 2023 Na tym zdjęciu 3/4 zajmuje dywan, trochę sufitu, jakieś krzaki za szybą i zasłony chyba dla picu, bo za wąskie i okna nie zakryją. A jakie tam klamoty stoją, tak w szczególe? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 19 lipca 2023 Udostępnij Napisano 19 lipca 2023 Właśnie dlatego chciałbym wynająć na kilka godziń żeby to sprawdzić. Sam, bez żadnego przewodnika😉 z audiomarketu lub przedstawiciela handlowego . Z boku, po prawej stronie stoi coś jeszcze, ale zdjęcie tego nie obejmuje. Widać tylko transformatory. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 20 lipca 2023 Udostępnij Napisano 20 lipca 2023 A może takie wolicie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 20 lipca 2023 Udostępnij Napisano 20 lipca 2023 21 minut temu, MarcKrawczyk napisał: A może takie wolicie? Ja chce. A trzeba zapłacić 😁 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 20 lipca 2023 Udostępnij Napisano 20 lipca 2023 Czy te czarne boxy to suby? Brak symetrii lewa za blisko, fotel na środku, lipa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts