Fafniak Napisano 8 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2023 26 minut temu, RLC2 napisał: Jak możesz to zerknij i napisz 🙂 Byłem naprawdę blisko https://forum.audio.com.pl/topic/87233-elac-uni-fi-20-ub52/page/2/ 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiki2010 Napisano 8 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2023 2 godziny temu, Amarok napisał: Pochwal się, ja właśnie coś zmieniam to może coś zajebistego wziąłbym pod uwagę. W 3 punktach: 1. Chord Mscaler 2. Chord Dave 3. YB Audio - Epic Ultimate Monitor Podeślij przepis królikowi bo on nie ma pojęcia co kupić.😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzofan Napisano 8 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2023 Fajny set, gratulacje 😎. Choć i tak nie upoważnia to wywyższania się. Każdy ma stereo na miarę własnych możliwości 😉 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 8 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2023 17 minut temu, kiki2010 napisał: W 3 punktach: 1. Chord Mscaler 2. Chord Dave 3. YB Audio - Epic Ultimate Monitor Podeślij przepis królikowi bo on nie ma pojęcia co kupić.😀 5 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 8 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2023 Chord'y, żeby nie ten ich wygląd. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 8 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2023 38 minut temu, muzofan napisał: Fajny set, gratulacje 😎. Choć i tak nie upoważnia to wywyższania się. Każdy ma stereo na miarę własnych możliwości 😉 A od kiedy to Kolega Kacper docenia Hypexa? No no, kto by pomyślał. Ps. Przypomnę, że w NAD M33 mamy jeszcze lepszy bo... best ever super ultimate one epic orgasmus Purifi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiki2010 Napisano 8 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2023 34 minuty temu, Amarok napisał: Chord'y, żeby nie ten ich wygląd. Kwestia przyzwyczajenia. Mi się one podobają, nawet do tego stopnia że mam je dwa. W przypadku mscalera trzeba tylko wiedzieć o jego problemie. Jak już to się wie, to nic tylko słuchać muzyki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzofan Napisano 8 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2023 Chciałem trochę kolegę dowartościować że sporo wydał funduszy a nikt tu na forum nie chce docenić jego wiedzy i doświadczenia 😉 Raczej wolę większe monitory i klasę AB 😁 Poza tym, ATC for life 🤣🤣 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 8 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2023 A to ładnie z Twojej strony. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzofan Napisano 8 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2023 A dziękuję @kaczadupa😁. Staram się raczej być ugodowy. Nie muszę nikomu niczego udowadniać a stereo i jego wartość jest dla mnie, nie na pokaz 😉 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiki2010 Napisano 8 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2023 4 minuty temu, muzofan napisał: ATC for life Aktywne jakby kosztowały z 30 tyś, to mógłbym z tym żyć.😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzofan Napisano 8 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2023 Chyba wolę swoją wersję pasywną 😉. Dystrybutor też stwierdził u mnie na odsłuchu że tak jak grają pasywne raczej aktywne nie miałyby szans zagrać 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiki2010 Napisano 8 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2023 Miałeś obie wersje u siebie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzofan Napisano 8 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2023 (edytowany) Nie chciałem aktywnych. Za dużo sprzętu musiałbym spieniężyć. Poza tym pomimo pasywnej zwrotki w kolumnach elektroniką można sporo nadrobić. W aktywnych ATC zbytnich cudów jakościowych nie ma. Od paru osób to słyszałem i prawie każdy wybiera pasywne z lepszą elektroniką i swoim okablowaniem. Gram na 2 końcówkach mocy (jeszcze rozważam trzecią sztukę) więc dynamiki, uderzenia i energii mi nie brakuje a prawie wyłącznie słucham głośno. Ostatnio zamontowałem ostatni drewniany element układanki Bartka i jest jeszcze lepiej. Edytowano 8 kwietnia 2023 przez muzofan 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiki2010 Napisano 8 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2023 Nie chcę dołować, ale widziałeś test swojej elektroniki? Szczerze mówiąc dupy nie urywa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 8 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2023 A co ma test do zadowolemia użytkownika ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzofan Napisano 8 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2023 (edytowany) 4 minuty temu, kiki2010 napisał: Nie chcę dołować, ale widziałeś test swojej elektroniki? Szczerze mówiąc dupy nie urywa. Tak dla Twojej informacji, nie czytuję testów ani recenzji. Czy gdyby ukazał się nieprzychylny test Twoich monitorów, robionych na zamówienie, to byś je sprzedał?😁 Trzeba mieć dystans do świata audio. Wszystko testuję w domu wiec podejmuję świadome decyzje 😉 Widziałeś gdzieś test ATC 150 SL? Ja nie. Kogo nie zapytasz to złego słowa nie powie o tych monitorach. Z MF serii 8 jest podobnie. Edytowano 8 kwietnia 2023 przez muzofan 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiki2010 Napisano 8 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2023 2 minuty temu, muzofan napisał: nieprzychylny test Twoich monitorów, On jakby był zrobiony, to wypadłby zajebiście. 😉 Za fajnie to w porównaniu do Hypexa nie wygląda.😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 8 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2023 29 minut temu, kiki2010 napisał: W przypadku mscalera trzeba tylko wiedzieć o jego problemie. Jak już to się wie, to nic tylko słuchać muzyki. Zajebisty ten sprzęt musi być. 20tys na zakup sprzętu z problemami, najważniejsze są świadome wybory, to fakt. 😆 25 minut temu, kiki2010 napisał: Aktywne jakby kosztowały z 30 tyś, Ach te tyśie…. Na przyszłość, piszemy tys, a nie tyś. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiki2010 Napisano 8 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2023 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 8 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2023 11 minut temu, kiki2010 napisał: Nie chcę dołować, ale widziałeś test swojej elektroniki? Szczerze mówiąc dupy nie urywa. A twój urywa? skoro w cenie 20tys za elektronikę ma jakieś problemy, ale jak się o nich wie, to się lepiej śpi i lepiej słucha muzyki. Miszczuuuuuu…. 😆 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiki2010 Napisano 8 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2023 3 minuty temu, DiBatonio napisał: Zajebisty ten sprzęt musi być. Bynajmniej nie plagiat.😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzofan Napisano 8 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2023 (edytowany) Jeśli to poprawi Ci humor i połechce ego to masz lepszą elektronikę,w pomiarach, niż ja. Gratulacje😎😎 Już tu dzisiaj napisałem że nie muszę nikomu udowadniać jak mi gra, Ty widocznie już bardziej 😉 Akustykę coś ruszyłeś czy w gołych ścianach hypex gra? Edytowano 8 kwietnia 2023 przez muzofan 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 8 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2023 Przed chwilą, kiki2010 napisał: Bynajmniej nie plagiat.😉 Żal pl Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiki2010 Napisano 8 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2023 4 minuty temu, muzofan napisał: Jeśli to poprawi Ci humor i połechce ego to masz lepszą elektronikę,w pomiarach, niż ja. Gratulacje 😎 Nikt nie jest doskonały.😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts