HQ150 Napisano 17 lipca 2021 Udostępnij Napisano 17 lipca 2021 Tyle tu kłótni, polityki i mnie to nie dziwi ale może podzielimy się naszymi pozytywnymi wspomnieniami. Widziałem, że ostatnio @Asia w innym temacie dzieliła się pięknymi zdjęciami znad naszego morza. Zeszły rok pod tym względem z wiadomych względów leżał a teraz już można trochę wyściubić nosa z naszych nor. Wczoraj wróciłem z pięknej Promajny z Chorwacji. Byłem tam już chyba 5-ty raz. Zdjęcia tylko z telefonu więc wybaczcie jakość. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 17 lipca 2021 Udostępnij Napisano 17 lipca 2021 (edytowany) Zachwycające krajobrazy. To ja może też swoje tutaj wkleję: Polska, Białogóra. Edytowano 17 lipca 2021 przez Asia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 17 lipca 2021 Autor Udostępnij Napisano 17 lipca 2021 Nasze wybrzeże jest cudowne. Zazdroszczę tej pustej plaży. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk Napisano 17 lipca 2021 Udostępnij Napisano 17 lipca 2021 U mnie trochę mniej płasko ;p Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 17 lipca 2021 Autor Udostępnij Napisano 17 lipca 2021 (edytowany) W Promajnie gdzie byłem masyw Biokovo łączy się z morzem. Tam jest mnóstwo tras górskich, nawet kiedyś próbowałem trochę podejść ale to jest morderstwo. Przy temperaturze 36 stopni człowiek się czuje jak w piekle. Myślałem, że mam udar i zawał jednocześnie:-) Góra Świętego Jerzego u stóp której leży Promajna ma 1762 mnpm. I to jest jednocześnie jej wysokość względna przecież. To robi wrażenie. Edytowano 17 lipca 2021 przez HQ150 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 17 lipca 2021 Udostępnij Napisano 17 lipca 2021 Zupełnie nagie zbocza, to musi być katorga. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 18 lipca 2021 Autor Udostępnij Napisano 18 lipca 2021 Mnie się udało wejść tylko na 300 metrów do punktu gdzie kręcili Grę o Tron. Latem tam jest piekło. A i trzeba jeszcze pamiętać o jednej istotnej rzeczy. To miejsce gdzie występują najbardziej jadowite europejskie węże. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 18 lipca 2021 Udostępnij Napisano 18 lipca 2021 Miejsce ... gdzie czas się zatrzymał. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 18 lipca 2021 Autor Udostępnij Napisano 18 lipca 2021 Ale ładnie. Skąd ten kwietny zegar? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 18 lipca 2021 Udostępnij Napisano 18 lipca 2021 To jeszcze miejsce, gdzie szyby w aucie powinny być zawsze zamknięte . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 18 lipca 2021 Udostępnij Napisano 18 lipca 2021 Od wczoraj , ósmy raz z rzędu Mazury , "Błękitny Anioł" , Kiersztanowo/k. Mrągowa odpoczynek od wszystkiego , łącznie z muzą i od dylematów typu " może jednak wysunąć kolumny jeszcze 5 cm. , a nuż będzie lepiej ? " Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 18 lipca 2021 Udostępnij Napisano 18 lipca 2021 Co prawda to nie wczasy, fota zrobiona wczoraj, zachód słońca. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 18 lipca 2021 Autor Udostępnij Napisano 18 lipca 2021 @tomek4446 Udanego urlopu i pięknej pogody życzę. Miejscówka bardzo fajna. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 18 lipca 2021 Udostępnij Napisano 18 lipca 2021 41 minut temu, Amarok napisał: Co prawda to nie wczasy, fota zrobiona wczoraj, zachód słońca. To nie ma powodu do wyjazdu 🙂. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bahzell Napisano 19 lipca 2021 Udostępnij Napisano 19 lipca 2021 @tomek4446 Przyszły rok, może się uda już z młodym chociaż na tydzień na mazury wyskoczyć, pożeglować. Córka już żeglowała, ale syn jest nieco zbyt niesforny, żeby go wziąć na żagle w tym roku. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowy78 Napisano 19 lipca 2021 Udostępnij Napisano 19 lipca 2021 16 godzin temu, misiek x napisał: Z tamtego roku , ale juz za 5 dni tam będę . Moje tereny, Góry stołowe. ( okolice Kudowy Zdrój). Zbliżenie (tyle, że z 2015 ) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 19 lipca 2021 Udostępnij Napisano 19 lipca 2021 @Bahzell u mnie jest odwrotnie , to córka ma patent sternika i czasem mnie zabiera na łajbę Sam nie żegluje , ale kocham Mazury , pozostaje mi rower i wycieczki autkiem. Lubię to miejsce / Kiersztanowo/ , mam stąd wszędzie blisko / Reszel , Mrągowo, Ryn, Giżycko, Mikołajki , Kętrzyn / a jak mi się znudzą ludzie, to w przeciągu kilkunastu minut jestem w absolutnej ciszy wśród bocianów , jaskółek ....... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 19 lipca 2021 Udostępnij Napisano 19 lipca 2021 7 minut temu, nowy78 napisał: Zbliżenie (tyle, że z 2015 ) O, tam chyba straszy 😉. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowy78 Napisano 19 lipca 2021 Udostępnij Napisano 19 lipca 2021 36 minut temu, Asia napisał: O, tam chyba straszy 😉. 😂👍 Właściwie to mam też coś z tamtych okolic, zrobionego w tym roku. Widok z Wysokiego kamienia w stronę Szklarskiej Poręby. Rowery "piętro" niżej. Trochę potu pod górę, ale było warto. Jazda w dół z oszczędnym używaniem hamulców - rewelacja Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 31 lipca 2021 Udostępnij Napisano 31 lipca 2021 20 minut spacerkiem... dzisiaj woda cieplutka. Po co jeździć na wakacje jak "koło domu" tyle atrakcji 😂 Poważnie to trudno tu wytrzymać tyle się dzieje. Czasu brakuje. Dziś dla przykładu idę na Możdżera do amfiteatru 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 31 lipca 2021 Udostępnij Napisano 31 lipca 2021 28 minut temu, MariuszZ napisał: Dziś dla przykładu idę na Możdżera do amfiteatru Nie ma sprawiedliwości na tym świecie ! Właśnie wróciłem z urlopu Znam kurde to molo Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 31 lipca 2021 Udostępnij Napisano 31 lipca 2021 Ale majowo lub wrześniowo tylko. Teraz Tomek inna bajka jest 😉 Pomijając przeludnienie, brak miejsc parkingowych, pieczywa o normalnej porze dnia na półkach sklepowych to prawie jak w Chorwacji 😂 Prawie... tylko, że bliżej 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 31 lipca 2021 Udostępnij Napisano 31 lipca 2021 (edytowany) Molo w podrasowanej wersji Edytowano 31 lipca 2021 przez Asia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 31 lipca 2021 Udostępnij Napisano 31 lipca 2021 Odkąd tylko pamiętam, Kołobrzeg w miesiącach letnich to masakra i chyba tylko dlatego tam nie mieszkam. 😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 31 lipca 2021 Udostępnij Napisano 31 lipca 2021 2 godziny temu, MariuszZ napisał: Pomijając przeludnienie, brak miejsc parkingowych, pieczywa o normalnej porze dnia na półkach sklepowych Mariusz , po co Ci chleb ? Żyj muzyką Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts