kaczadupa Napisano 23 grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 23 grudnia 2022 3 minuty temu, marcinmarcin napisał: Ale SN3 na Atoma? 😁 Marcin, chcę bezpośrednio porównać Naima Atoma z SN3. Jeżeli się uda, skrobnę parę zdań. Zabiegam też o najnowszego Cyrusa. 11 minut temu, Fonn napisał: Szkoda, że nie dasz jeszcze szansy sn3 Na ten moment cały czas jest na swoim miejscu i nie widzę, żeby się czymś stresował czy przejął. 10 minut temu, Dedal75 napisał: Ja nie prowokuje , tylko uważam że tu problemem nie są wzmacniacze 😎. I tyle . Również pozdrawiam 🤜 A jak uważasz, co u Ciebie jest problemem ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 23 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2022 Nie rozmawiamy o mnie , ja szopki nie robię na 2 forach . Wesołych Świąt . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fonn Napisano 23 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2022 (edytowany) Gdzie Atom do Sn3 ,nie ta liga ,Atom gra efekciarsko i nic więcej, no i jest praktyczny. Może masz problem ze źródłem albo okablowaniem ,napisz jakie masz kable . Edytowano 23 grudnia 2022 przez Fonn 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 23 grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 23 grudnia 2022 3 minuty temu, Dedal75 napisał: Nie rozmawiamy o mnie , ja szopki nie robię na 2 forach Żebyś jeszcze stosował wobec siebie rady jakie dajesz innym na forum... a tak to Twoja bytność na obu forach od jakiegoś czasu jest tylko miernych lotów trollingiem. 9 minut temu, Fonn napisał: Gdzie Atom do Sn3 ,nie ta liga ,Atom gra efekciarsko i nic więcej, no i jest praktyczny. Z pamięci też mi się tak wydaje ale do takich monitorów jak ATC scm7 to może być dobry trop, taki zadziorny charakter pieca. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fonn Napisano 23 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2022 9 minut temu, kaczadupa napisał: Żebyś jeszcze stosował wobec siebie rady jakie dajesz innym na forum... a tak to Twoja bytność na obu forach od jakiegoś czasu jest tylko miernych lotów trollingiem. Z pamięci też mi się tak wydaje ale do takich monitorów jak ATC scm7 to może być dobry trop, taki zadziorny charakter pieca. Moje zdanie jest takie ,że zrobisz mocny krok wstecz z ATomem no ale każdy robi pod siebie. Stracisz na wyrafinowaniu przede wszystkim,nie wspominając o wydajności prądowej . Zdziwiony jestem twoją opinią o Hicapie ,cena wiadomo chora..ale rozdzielenie zasilania zawsze jest krokiem do przodu. Ale jak zabawa to zabawa ,raz do tyłu raz do przodu 😀. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 23 grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 23 grudnia 2022 (edytowany) Dziękuję za sympatyczną rozmowę Fonn, bez wycieczek personalnych i innych uszczypliwości. Edytowano 23 grudnia 2022 przez kaczadupa 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 23 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2022 48 minut temu, kaczadupa napisał: chcę bezpośrednio porównać Naima Atoma z SN3. Pakuj SN3 i wpadaj do mnie. porównasz z ...no, przecież wiesz 26 minut temu, Fonn napisał: Gdzie Atom do Sn3 ,nie ta liga ,Atom gra efekciarsko i nic więcej, no i jest praktyczny. Ja tam lubię granie efekciarskie, a nie jakieś tam ciamciaramcia i dodatkowo jeszcze spod koca 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 23 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2022 (edytowany) 31 minut temu, kaczadupa napisał: Żebyś jeszcze stosował wobec siebie rady jakie dajesz innym na forum... a tak to Twoja bytność na obu forach od jakiegoś czasu jest tylko miernych lotów trollingiem. 🤔 Ty już dawno się zdyskredytowaleś , nie tylko na forum a i u branży pewnie . Tym mini serialem kabaretowym i lansowaniem pieców za 2 dychy do mini atc .. więc o radach lepiej nie dyskutujmy. Zresztą skorzystałem kiedyś i niestety to była totalna porażka. Edytowano 23 grudnia 2022 przez Dedal75 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 23 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2022 5 minut temu, MMarek napisał: Pakuj SN3 i wpadaj do mnie. porównasz z ...no, przecież wiesz Nie wiem jak u was ale u nas kiepska pogoda na wycieczki rowerowe 😉. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 23 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2022 (edytowany) 19 minut temu, MMarek napisał: Pakuj SN3 i wpadaj do mnie. porównasz z ...no, przecież wiesz @kaczadupa Adam, nie słuchaj Marka. Do mnie przyjedź, do mnie! Jak porównasz SN3 z moim Haiku (wciąż trochę zbyt miękkim na średnicy), to na pewno od razu przejdzie Ci ochota na pozbywanie się Naima. Edytowano 23 grudnia 2022 przez Rafał S Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 23 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2022 13 minut temu, MMarek napisał: Ja tam lubię granie efekciarskie, a nie jakieś tam ciamciaramcia i dodatkowo jeszcze spod koca Marek byłem , słuchałem , nie jest tak jak piszesz. Bowersy są precyzyjne , dla mnie aż nadto , o kocu nie ma mowy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 23 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2022 9 minut temu, Dedal75 napisał: Ty już dawno się zdyskredytowaleś , nie tylko na forum a i u branży pewnie . Tym mini serialem kabaretowym i lansowaniem pieców za 2 dychy do mini atc Adam/Kaczadupa wybacz, że w Twoim wątku. Drogi @Dedal75, witaj. „Siedzę” na tym forum, ponieważ mam potrzebę zdobywać wiedzę w audio, oraz odczuwam przyjemność, gdy czytam spokojne, wyważone, pozbawione ataków personalnych i związanych z nimi ocen. Czy zechciałbyś napisać, jakie to Twoje niespełnione potrzeby spowodowały, że popełniłeś taki wpis jak wyżej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 23 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2022 4 minuty temu, tomek4446 napisał: Marek byłem , słuchałem , nie jest tak jak piszesz. Bowersy są precyzyjne , dla mnie aż nadto , o kocu nie ma mowy. Przecież nie piszę, ze ten koc jest u mnie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 23 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2022 11 minut temu, MMarek napisał: Przecież nie piszę, ze ten koc jest u mnie A to sorry , coś jak " nie mam Pana koca i co mi Pan zrobisz ?" 😂 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 23 grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 23 grudnia 2022 Koledzy, każdy ma prawo mieć swoje zdanie ale szanujmy się na naszym jakże kameralnym forum, gdzie większość z nas zna się nawet z widzenia. Proszę o "zawieszenie broni". Będzie się nam wszystkim o wiele milej uczestniczyło w forumowym życiu. Nie zapominajmy, że w tym temacie piszemy tylko! o martwych przedmiotach... Dzięki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 23 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2022 22 minuty temu, AudioTube napisał: Drogi @Dedal75 Czy zechciałbyś napisać, jakie to Twoje niespełnione potrzeby spowodowały, że popełniłeś taki wpis jak wyżej. Moje potrzeby , i tyle w temacie. Pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 23 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2022 2 minuty temu, kaczadupa napisał: Nie zapominajmy, że w tym temacie piszemy tylko! o martwych przedmiotach... Czy aby na pewno? Rafał napisał jakoś tak, jakby jego Haiku obiecał się poprawić. 25 minut temu, Rafał S napisał: Haiku (wciąż trochę zbyt miękkim na średnicy) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 23 grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 23 grudnia 2022 46 minut temu, MMarek napisał: Ja tam lubię granie efekciarskie Lubisz granie żywe, do efekciarskiego grania u Ciebie Marku bardzo daleko. To, że masz wybitnie czystą górę w swoim systemie nie oznacza efekciarstwa, to dla mnie perełka Twojego systemu. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 23 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2022 48 minut temu, Kraft napisał: Czy aby na pewno? Rafał napisał jakoś tak, jakby jego Haiku obiecał się poprawić. Już się znacznie poprawił względem mojego poprzedniego Haiku (to miałem na myśli). Ale to wciąż nie Supernait. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 23 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2022 Jeszcze jedno @AudioTube czytałeś jak napisałem że może to nie wina wzmacniaczy ? Myślę że może - , źródła , pomieszczenia ,słuchacza . Zostałem trollem ale Ty tylko skupiłes się na moim ostatnim wpisie . Pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 23 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2022 @Dedal75 Przepraszam. Zdaje się, że zbyt pośpiesznie zareagowałem. Mam nadzieję, że spotkamy się na jakimś złocie i uściśniemy grabę. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 23 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2022 (edytowany) 3 godziny temu, Fonn napisał: Szkoda, że nie dasz jeszcze szansy sn3 próbując np na innych kablach sieciowych z pożądnymi wtykami Furutecha fi50ncf to mocno zmienia granie wzmacniacza znacznie zwiększając czytelność basu I reszty. Dobreeeee 😆😆😆😆 Z sieciówkami jeszcze na takich wtykach to nie pod ten adres kolego. Chyba jeszcze ze nieznasz Adama. Pzdr Edytowano 23 grudnia 2022 przez DiBatonio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 23 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2022 (edytowany) 15 minut temu, AudioTube napisał: @Dedal75 Przepraszam. Zdaje się, że zbyt pośpiesznie zareagowałem. Mam nadzieję, że spotkamy się na jakimś złocie i uściśniemy grabę. Oczywiscie , nie jestem taki zły gość , a Adama lubię 😊 nawet. I nie potrzebnie się uruchomiliśmy . Edytowano 23 grudnia 2022 przez Dedal75 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 23 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2022 5 godzin temu, Fonn napisał: Zdziwiony jestem twoją opinią o Hicapie ,cena wiadomo chora..ale rozdzielenie zasilania zawsze jest krokiem do przodu. Nie zawsze. Ja nie byłem w stanie rozpoznać czy Cyrus 8.2 grał z Psxr2 czy bez, a słyszę dużo różnych dziwnych rzeczy 😉 ale to może w dużym stopniu zależeć od pradożernosci kolumn. Z 2 strony w 8.2 zasilacz dodatkowy wspomaga tylko preamp. Ot mystery takie... Co do Atoma, powiem tyle - nie moje granie... 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 29 stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 29 stycznia 2023 Taka ciekawostka. Jeżeli ktoś posłuchał Supernaita 3 i mu siadł ale nie ma tylu środków albo zwyczajnie jest człowiekiem oszczędnym to polecam sprawdzić o połowę tańszego Exposure 2510. W połączeniu z Chordem Qutest różnice między wzmacniaczami są na granicy percepcji. Minimalnie bliżej średnica i ciut bardziej otwarta na Exposure 2510. Troszkę mocniejszy kop wyższego basu na Expo. Zapewniam, że bez zielonego znaczka za 12kzł da się żyć. A gra równie pięknie, dosłownie klon SNa. Może nawet bardziej udany bo środek bogatszy barwowo. Warto sprawdzić. 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts