pairtick Napisano Wtorek o 19:08 Napisano Wtorek o 19:08 Biorę sobie rano małpeczkę i idę do pracy. XcK8HuH0xFrEZT40~2.mp4 1 Odpisz, cytując
Asia Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu To lecimy wakacyjnie bo widzę, że nawet w wątku Humor trudno o uśmiech 🙃. 3 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu Recenzja słuchawek u Audiofanatyka. Tak oryginalnie napisanej recenzji już dawno nie czytałem. Co zdanie, to człowiek się śmieje. https://audiofanatyk.pl/meze-109-pro-recenzja-budzetowych-precjozow-audiofila/ Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu Cholera tylko ten Zorro o twarzy Donalda się zjawił i nam wątek do dyskusji zamknęli. Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 12 godzin temu, Tomasz Kluczynski napisał: Cholera tylko ten Zorro o twarzy Donalda się zjawił i nam wątek do dyskusji zamknęli. A ja myślę że to przez ten wykres 🤪 Odpisz, cytując
Recommended Posts