pairtick Napisano Wtorek o 19:08 Napisano Wtorek o 19:08 Biorę sobie rano małpeczkę i idę do pracy. XcK8HuH0xFrEZT40~2.mp4 1 Odpisz, cytując
Asia Napisano Środa o 17:37 Napisano Środa o 17:37 To lecimy wakacyjnie bo widzę, że nawet w wątku Humor trudno o uśmiech 🙃. 3 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano Środa o 17:52 Napisano Środa o 17:52 Recenzja słuchawek u Audiofanatyka. Tak oryginalnie napisanej recenzji już dawno nie czytałem. Co zdanie, to człowiek się śmieje. https://audiofanatyk.pl/meze-109-pro-recenzja-budzetowych-precjozow-audiofila/ Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano Środa o 21:14 Napisano Środa o 21:14 Cholera tylko ten Zorro o twarzy Donalda się zjawił i nam wątek do dyskusji zamknęli. 2 1 Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano wczoraj o 09:47 Napisano wczoraj o 09:47 12 godzin temu, Tomasz Kluczynski napisał: Cholera tylko ten Zorro o twarzy Donalda się zjawił i nam wątek do dyskusji zamknęli. A ja myślę że to przez ten wykres 🤪 1 Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano wczoraj o 12:26 Napisano wczoraj o 12:26 2 godziny temu, Chyba Miro 84 napisał: A ja myślę że to przez ten wykres 🤪 Pewnie był za mało "liniowy"? Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano wczoraj o 12:35 Napisano wczoraj o 12:35 Za mało liniowy "powiadasz"? 😆 Człowiek może wyjść z audio, audio z człowieka nigdy 😉 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu 21 godzin temu, Tomasz Kluczynski napisał: Cholera tylko ten Zorro o twarzy Donalda się zjawił i nam wątek do dyskusji zamknęli. Zamiast zablokować trolla w wątku. Cytat Zamykam temat. Czas na urlopy i wypoczynek, a jak macie za dużo czasu na forum to są wątki tematyczne audio do pisania w których zachecam. @MariuszZ Obawiam się, że to tak nie działa. Odpisz, cytując
MariuszZ Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu 12 minut temu, pairtick napisał: Obawiam się, że to tak nie działa. Słusznie. Jest akcja, jest reakcja. Wiem, że potrzebujecie miejsca by się realizować w politycznych tematach, ale zauważyłem że strasznie ciśniecie oponentów i rośnie ogólne ciśnienie. Nie chcemy tu politycznych podziałów, bo chyba wystarczą te kablosceptyczno-entuzjastyczne. Mam udawać, że nic się nie dzieje w wątku "debata"? Przecież to wylęgarnia antagonizmów. Nawalanka. Niewiele już tam zostało z merytorycznej politycznej debaty. Realizuje się tam scenariusz ruskiej agentury. Podzielić społeczeństwo na wszelkie możliwe sposoby. Niech skaczą sobie do gardeł i się sami wykańczają. Mojej zgody na to nie ma, ale jak Wam zależy to śmiało piszcie do @Redakcja AUDIO Pozdrawiam. M 1 Odpisz, cytując
marcinmarcin Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu 23 godziny temu, Tomasz Kluczynski napisał: Cholera tylko ten Zorro o twarzy Donalda się zjawił i nam wątek do dyskusji zamknęli. Akurat Zorro tam syfu najmniej robił... Odpisz, cytując
pairtick Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu (edytowany) 48 minut temu, MariuszZ napisał: Wiem, że potrzebujecie miejsca by się realizować w politycznych tematach, ale zauważyłem że strasznie ciśniecie oponentów i rośnie ogólne ciśnienie. Nie chcemy tu politycznych podziałów, bo chyba wystarczą te kablosceptyczno-entuzjastyczne. Mam udawać, że nic się nie dzieje w wątku "debata"? Przecież to wylęgarnia antagonizmów. Nawalanka. Niewiele już tam zostało z merytorycznej politycznej debaty. Realizuje się tam scenariusz ruskiej agentury. Podzielić społeczeństwo na wszelkie możliwe sposoby. Niech skaczą sobie do gardeł i się sami wykańczają. To może spróbujmy inaczej. Utwórz wątek explicite POLITYKA i przecież masz w silniku możliwość bana na wątek. Dodatkowo, można ten wątek ukryć, tak aby nie był widoczny dla botów i osób niezalogowanych. Bo przecież nie da się - z powodów prawnych - utworzyć dwóch wątków politycznych, jednego dla liberalnych demokratów i drugiego dla faszystowskich ruskich onuc. ATSD, to chyba właśnie ruskie onuce czują się 'ciśnięte' - kiedy obnażamy ich bezczelne kłamstwa i manipulacje. Mimo że mają własne forum, wszak na AS nawet moderatorzy i admini to zwolennicy PiS i Konfederacji. Daj nam jeszcze trochę czasu na popolitykowanie do 6 sierpnia, bo potem to już może nie być o czym gadać ☹️ 3 minuty temu, marcinmarcin napisał: Akurat Zorro tam syfu najmniej robił... Uderz w stół 😁 Edytowano 18 godzin temu przez pairtick 1 Odpisz, cytując
marcinmarcin Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu 2 godziny temu, pairtick napisał: Zamiast zablokować trolla w wątku. racje też jestem za tym żeby cie zablokować 1 godzinę temu, pairtick napisał: Bo przecież nie da się - z powodów prawnych - utworzyć dwóch wątków politycznych, jednego dla liberalnych demokratów i drugiego dla faszystowskich ruskich onuc. typowy przedstawiciel "liberalnej demokracji" Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu 10 godzin temu, marcinmarcin napisał: Akurat Zorro tam syfu najmniej robił... No nie wiem, zawsze po jego wpisach było widać jak bardzo jest zabetonowanym pisiorem. Na moje oko bardziej od ciebie. Odpisz, cytując
gienas Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 11 godzin temu, MariuszZ napisał: Słusznie. Jest akcja, jest reakcja. Wiem, że potrzebujecie miejsca by się realizować w politycznych tematach, ale zauważyłem że strasznie ciśniecie oponentów i rośnie ogólne ciśnienie. Nie chcemy tu politycznych podziałów, bo chyba wystarczą te kablosceptyczno-entuzjastyczne. Mam udawać, że nic się nie dzieje w wątku "debata"? Przecież to wylęgarnia antagonizmów. Nawalanka. Niewiele już tam zostało z merytorycznej politycznej debaty. Realizuje się tam scenariusz ruskiej agentury. Podzielić społeczeństwo na wszelkie możliwe sposoby. Niech skaczą sobie do gardeł i się sami wykańczają. Mojej zgody na to nie ma, ale jak Wam zależy to śmiało piszcie do @Redakcja AUDIO Pozdrawiam. M Po prostu wywal wszystkie posty bez fotek bo się humorzasto robi zamiast humoru... Zawsze sobie mogą ponarzekać w dziale -> https://forum.audio.com.pl/forum/26-rozmowy-niekontrolowane/ Odpisz, cytując
Recommended Posts