pairtick Napisano Wtorek o 19:08 Napisano Wtorek o 19:08 Biorę sobie rano małpeczkę i idę do pracy. XcK8HuH0xFrEZT40~2.mp4 2 Odpisz, cytując
Asia Napisano Środa o 17:37 Napisano Środa o 17:37 To lecimy wakacyjnie bo widzę, że nawet w wątku Humor trudno o uśmiech 🙃. 3 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano Środa o 17:52 Napisano Środa o 17:52 Recenzja słuchawek u Audiofanatyka. Tak oryginalnie napisanej recenzji już dawno nie czytałem. Co zdanie, to człowiek się śmieje. https://audiofanatyk.pl/meze-109-pro-recenzja-budzetowych-precjozow-audiofila/ Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano Środa o 21:14 Napisano Środa o 21:14 Cholera tylko ten Zorro o twarzy Donalda się zjawił i nam wątek do dyskusji zamknęli. 2 1 Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano wczoraj o 09:47 Napisano wczoraj o 09:47 12 godzin temu, Tomasz Kluczynski napisał: Cholera tylko ten Zorro o twarzy Donalda się zjawił i nam wątek do dyskusji zamknęli. A ja myślę że to przez ten wykres 🤪 1 Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano wczoraj o 12:26 Napisano wczoraj o 12:26 2 godziny temu, Chyba Miro 84 napisał: A ja myślę że to przez ten wykres 🤪 Pewnie był za mało "liniowy"? Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano wczoraj o 12:35 Napisano wczoraj o 12:35 Za mało liniowy "powiadasz"? 😆 Człowiek może wyjść z audio, audio z człowieka nigdy 😉 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano wczoraj o 18:57 Napisano wczoraj o 18:57 21 godzin temu, Tomasz Kluczynski napisał: Cholera tylko ten Zorro o twarzy Donalda się zjawił i nam wątek do dyskusji zamknęli. Zamiast zablokować trolla w wątku. Cytat Zamykam temat. Czas na urlopy i wypoczynek, a jak macie za dużo czasu na forum to są wątki tematyczne audio do pisania w których zachecam. @MariuszZ Obawiam się, że to tak nie działa. Odpisz, cytując
MariuszZ Napisano 23 godziny temu Napisano 23 godziny temu 12 minut temu, pairtick napisał: Obawiam się, że to tak nie działa. Słusznie. Jest akcja, jest reakcja. Wiem, że potrzebujecie miejsca by się realizować w politycznych tematach, ale zauważyłem że strasznie ciśniecie oponentów i rośnie ogólne ciśnienie. Nie chcemy tu politycznych podziałów, bo chyba wystarczą te kablosceptyczno-entuzjastyczne. Mam udawać, że nic się nie dzieje w wątku "debata"? Przecież to wylęgarnia antagonizmów. Nawalanka. Niewiele już tam zostało z merytorycznej politycznej debaty. Realizuje się tam scenariusz ruskiej agentury. Podzielić społeczeństwo na wszelkie możliwe sposoby. Niech skaczą sobie do gardeł i się sami wykańczają. Mojej zgody na to nie ma, ale jak Wam zależy to śmiało piszcie do @Redakcja AUDIO Pozdrawiam. M 1 Odpisz, cytując
marcinmarcin Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu 23 godziny temu, Tomasz Kluczynski napisał: Cholera tylko ten Zorro o twarzy Donalda się zjawił i nam wątek do dyskusji zamknęli. Akurat Zorro tam syfu najmniej robił... Odpisz, cytując
pairtick Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu (edytowany) 48 minut temu, MariuszZ napisał: Wiem, że potrzebujecie miejsca by się realizować w politycznych tematach, ale zauważyłem że strasznie ciśniecie oponentów i rośnie ogólne ciśnienie. Nie chcemy tu politycznych podziałów, bo chyba wystarczą te kablosceptyczno-entuzjastyczne. Mam udawać, że nic się nie dzieje w wątku "debata"? Przecież to wylęgarnia antagonizmów. Nawalanka. Niewiele już tam zostało z merytorycznej politycznej debaty. Realizuje się tam scenariusz ruskiej agentury. Podzielić społeczeństwo na wszelkie możliwe sposoby. Niech skaczą sobie do gardeł i się sami wykańczają. To może spróbujmy inaczej. Utwórz wątek explicite POLITYKA i przecież masz w silniku możliwość bana na wątek. Dodatkowo, można ten wątek ukryć, tak aby nie był widoczny dla botów i osób niezalogowanych. Bo przecież nie da się - z powodów prawnych - utworzyć dwóch wątków politycznych, jednego dla liberalnych demokratów i drugiego dla faszystowskich ruskich onuc. ATSD, to chyba właśnie ruskie onuce czują się 'ciśnięte' - kiedy obnażamy ich bezczelne kłamstwa i manipulacje. Mimo że mają własne forum, wszak na AS nawet moderatorzy i admini to zwolennicy PiS i Konfederacji. Daj nam jeszcze trochę czasu na popolitykowanie do 6 sierpnia, bo potem to już może nie być o czym gadać ☹️ 3 minuty temu, marcinmarcin napisał: Akurat Zorro tam syfu najmniej robił... Uderz w stół 😁 Edytowano 22 godziny temu przez pairtick 1 Odpisz, cytując
marcinmarcin Napisano 21 godzin temu Napisano 21 godzin temu 2 godziny temu, pairtick napisał: Zamiast zablokować trolla w wątku. racje też jestem za tym żeby cie zablokować 1 godzinę temu, pairtick napisał: Bo przecież nie da się - z powodów prawnych - utworzyć dwóch wątków politycznych, jednego dla liberalnych demokratów i drugiego dla faszystowskich ruskich onuc. typowy przedstawiciel "liberalnej demokracji" Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu 10 godzin temu, marcinmarcin napisał: Akurat Zorro tam syfu najmniej robił... No nie wiem, zawsze po jego wpisach było widać jak bardzo jest zabetonowanym pisiorem. Na moje oko bardziej od ciebie. Odpisz, cytując
gienas Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu 11 godzin temu, MariuszZ napisał: Słusznie. Jest akcja, jest reakcja. Wiem, że potrzebujecie miejsca by się realizować w politycznych tematach, ale zauważyłem że strasznie ciśniecie oponentów i rośnie ogólne ciśnienie. Nie chcemy tu politycznych podziałów, bo chyba wystarczą te kablosceptyczno-entuzjastyczne. Mam udawać, że nic się nie dzieje w wątku "debata"? Przecież to wylęgarnia antagonizmów. Nawalanka. Niewiele już tam zostało z merytorycznej politycznej debaty. Realizuje się tam scenariusz ruskiej agentury. Podzielić społeczeństwo na wszelkie możliwe sposoby. Niech skaczą sobie do gardeł i się sami wykańczają. Mojej zgody na to nie ma, ale jak Wam zależy to śmiało piszcie do @Redakcja AUDIO Pozdrawiam. M Po prostu wywal wszystkie posty bez fotek bo się humorzasto robi zamiast humoru... Zawsze sobie mogą ponarzekać w dziale -> https://forum.audio.com.pl/forum/26-rozmowy-niekontrolowane/ Odpisz, cytując
Asia Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowany) Czasem zdarzy się nieporozumienie. Ale wystarczy szczerze przeprosić: Edytowano 3 godziny temu przez Asia 2 Odpisz, cytując
Recommended Posts