Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
21 godzin temu, Tomasz Kluczynski napisał:

Cholera tylko ten Zorro o twarzy Donalda się zjawił i nam wątek do dyskusji zamknęli.

Zamiast zablokować trolla w wątku.

Cytat

Zamykam temat. 

Czas na urlopy i wypoczynek, a jak macie za dużo czasu na forum to są wątki tematyczne audio do pisania w których zachecam. 

@MariuszZ Obawiam się, że to tak nie działa.

Napisano
12 minut temu, pairtick napisał:

Obawiam się, że to tak nie działa.

Słusznie. Jest akcja, jest reakcja. Wiem, że potrzebujecie miejsca by się realizować w politycznych tematach, ale zauważyłem że strasznie ciśniecie oponentów i rośnie ogólne ciśnienie.

Nie chcemy tu politycznych podziałów, bo chyba wystarczą te kablosceptyczno-entuzjastyczne.

Mam udawać, że nic się nie dzieje w wątku "debata"? Przecież to wylęgarnia antagonizmów. Nawalanka. Niewiele już tam zostało z merytorycznej politycznej debaty. 

Realizuje się tam scenariusz ruskiej agentury. Podzielić społeczeństwo na wszelkie możliwe sposoby. Niech skaczą sobie do gardeł i się sami wykańczają. 

Mojej zgody na to nie ma, ale jak Wam zależy to śmiało piszcie do @Redakcja AUDIO 

Pozdrawiam. M

Napisano (edytowany)
48 minut temu, MariuszZ napisał:

Wiem, że potrzebujecie miejsca by się realizować w politycznych tematach, ale zauważyłem że strasznie ciśniecie oponentów i rośnie ogólne ciśnienie.

Nie chcemy tu politycznych podziałów, bo chyba wystarczą te kablosceptyczno-entuzjastyczne.

Mam udawać, że nic się nie dzieje w wątku "debata"? Przecież to wylęgarnia antagonizmów. Nawalanka. Niewiele już tam zostało z merytorycznej politycznej debaty. 

Realizuje się tam scenariusz ruskiej agentury. Podzielić społeczeństwo na wszelkie możliwe sposoby. Niech skaczą sobie do gardeł i się sami wykańczają.

To może spróbujmy inaczej. Utwórz wątek explicite POLITYKA i przecież masz w silniku możliwość bana na wątek. Dodatkowo, można ten wątek ukryć, tak aby nie był widoczny dla botów i osób niezalogowanych.

Bo przecież nie da się - z powodów prawnych - utworzyć dwóch wątków politycznych, jednego dla liberalnych demokratów i drugiego dla faszystowskich ruskich onuc.

ATSD, to chyba właśnie ruskie onuce czują się 'ciśnięte' - kiedy obnażamy ich bezczelne kłamstwa i manipulacje. Mimo że mają własne forum, wszak na AS nawet moderatorzy i admini to zwolennicy PiS i Konfederacji.

Daj nam jeszcze trochę czasu na popolitykowanie do 6 sierpnia, bo potem to już może nie być o czym gadać ☹️

3 minuty temu, marcinmarcin napisał:

Akurat Zorro tam syfu najmniej robił...

Uderz w stół 😁

Edytowano przez pairtick
Napisano
2 godziny temu, pairtick napisał:

Zamiast zablokować trolla w wątku.

racje też jestem za tym żeby cie zablokować

1 godzinę temu, pairtick napisał:

Bo przecież nie da się - z powodów prawnych - utworzyć dwóch wątków politycznych, jednego dla liberalnych demokratów i drugiego dla faszystowskich ruskich onuc.

typowy przedstawiciel "liberalnej demokracji"

Napisano
11 godzin temu, MariuszZ napisał:

Słusznie. Jest akcja, jest reakcja. Wiem, że potrzebujecie miejsca by się realizować w politycznych tematach, ale zauważyłem że strasznie ciśniecie oponentów i rośnie ogólne ciśnienie.

Mojej zgody na to nie ma, ale jak Wam zależy to śmiało piszcie do @Redakcja AUDIO 

Pozdrawiam. M

Po prostu wywal wszystkie posty bez fotek :)  bo się humorzasto robi zamiast humoru...

Zawsze sobie mogą ponarzekać w dziale -> https://forum.audio.com.pl/forum/26-rozmowy-niekontrolowane/

Napisano
23 godziny temu, MariuszZ napisał:

Bez obrazy, ale zamykając wątek polityczny, właśnie zrealizowałeś ruską agendę - im właśnie o to chodzi aby w przestrzeni publicznej funkcjonowały wyłącznie ich kłamstwa i manipulacje.

I przez chamskie ataki oraz zgłaszanie wpisów, właśnie to realizują - korzystając z moderatorów jak z marionetek. Bezwiednie stałeś się narzędziem wojny hybrydowej. 

Nie mniej pretensji do siebie, nad tym pracowały tęgie głowy, specjaliści od wojny psychologicznej. 

4c49f3ba-e022-4628-b65b-b87834aae507.png

491a3879-583d-42d0-913f-260ce459401d.png

GwIghDzWkAEQ1lp.jpeg

878183d3-51f6-41ae-b913-d3d97ada48dc.png

a2108bc1-d840-4766-af9e-1117511645fc.png

a64813ee-a53f-483f-923c-1867cb3a1413.png

8e97ee52-9f6a-4121-9674-70b2781bd49d.png

74f37e19-06db-4276-b978-b06dd6b863e9.png

5c86aff5-48f2-457b-a310-d171a0b98ae9.png

b7d38ac4-a840-4bd0-99d6-04dd4b12347c.png

8b454d74-ff8c-4e18-b4f5-2baa568776db.png

Napisano
19 minut temu, pairtick napisał:

Bezwiednie stałeś się narzędziem wojny hybrydowej. 

Byłem, jestem i będę narzędziem wojny.

Ty zaś prowokujesz i wstawiasz projekcje w kierunku mojej osoby, które sam realizujesz. Tzn. nakręcasz spiralę mającą za zadanie napedzać jeszcze wieksze podziały.

Wytykasz pisowcom różne sprawy i owszem jest o czym pisać, ale nie tutaj. Znajdź jakiś kąt w internecie i nadawaj jak lubisz.

Jest X, załóż kanał na YT lub udzielaj się w koalicyjnej młodzieżówce 😉

Koniec tematu.

Pozdrawiam. M