Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

USA gwarant bezpieczeństwa? 

Naprawdę wierzysz ze rusza dupe, gdy Polskę rus napadnie( ciężko mi to sobie wyobrazić, Ukrainy pokonać od kilku lat nie moze)?

Juz to widzę jak pędzą by zginąć za kraj, który nic dla nich nie znaczy. Szczególnie z pomarańczą jako prezydent.😁

Napisano
9 godzin temu, Artur Brol napisał:

Juz to widzę jak pędzą by zginąć za kraj, który nic dla nich nie znaczy. Szczególnie z pomarańczą jako prezydent.😁

Wiec wyrzućmy darmozjadów w zielonych mundurach,  po co nam oni. Bo do tego zmierzamy przez obrażanie Trumpa po kolei przez kolejnych z KO. Unia nas obroni. Niemcy zaopiekują sie nami chętnie. 

Napisano (edytowany)

Nie widziałem niczego obrazliwego, w stwierdzeniu ze pomaranczowemu sie Nobel nie należy.

Większego bebi... na stanowisku prezydenta jeszcze nie widziałem,  nasz był marionetka, ale jakos nie zrazil połowy świata do Polski.

Nawet w samych Stanach, poparcie dla niego leci na łeb, na szyję.

Jesli uważasz ze w razie czego poświęca swoich, twoje prawo, ja tak nie uważam. 

Taki sojusznik, ktory o kilka tysięcy kilometrów jest oddalony, to...

Ta garstka żołnierzy,  stacjonujacych w PL( z wypowiedzi ambasadora USA, wnioskuję ze ktos tam stacjonuje)  to co zdziała?

Siła USA jest w sprzęcie, żołnierzach i technologi. Znakomita wiekszosc tego jest daleko stąd. 

To chyba jednak nie rozmowa na temat wątku.

Chyba ze to z humorem potraktować, co ten tam wyprawia😁 podszytym trwoga, ale z humorem.

Edytowano przez Artur Brol
Napisano
46 minut temu, marcinmarcin napisał:

przez obrażanie Trumpa

Nikt tego....kogoś nie obrażał.

W przeciwieństwie do niego samego, który ubliża wszystkim i wszędzie. A najbardziej sojusznikom i sprzymierzeńcom z NATO i z Europy. Który zachowuje się jak niezrównoważony psychicznie narcyz, któremu przychodzą do głowy pomysły z przejęciem przyjacielskiej Grenlandii czy zmianą nazwy zatoki meksykańskiej na amerykańską...Który uprawia "Dziki Zachód" w codziennej polityce. Który próbował przewrotu stanu w swoim kraju i w sumie do dzisiaj nie wiem, jakim cudem nie skończył w pierdlu a na fotelu prezydenta USA.

No ale zakończył 77 wojen :)  i ten Nobel należy mu się jak psu buda....