gienas Napisano 30 marca Napisano 30 marca (edytowany) Komentarz po obrazkiem: "Pierwszy raz słyszę, żeby biznes zamykać przez nadmiar klientów Jak już był to problem to można było dodatkowo kogoś zatrudnić, wynająć wiekszy lokal/otworzyć drugi lub po prostu wprowadzić limit dzienny. Łatwiej nic z tym nie zrobić i narzekać." Edytowano 30 marca przez gienas Odpisz, cytując
Redakcja AUDIO Napisano 31 marca Napisano 31 marca Dawno mnie tu nie było. Właśnie mnie rozbawiło 😄 Miłego popołudnia! 5 Odpisz, cytując
michaudio Napisano 31 marca Napisano 31 marca Kojarzy mi się to z wizytą J.D. Vance-a na Grenlandii. A wiecie że grenlandczycy sparafrazowali słynne amerykańskie hasło "Make America Great Again" na: "Make America Gren Away" 😁 1 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 31 marca Napisano 31 marca Żarty sobie robimy, ale kto pomyślałby, kilka miesięcy temu, że USA będzie na jednej linii, z czarnymy charakterami w tej całej bajce. Oni by musieli wpierw Ameryka zrobić z powrotem Ameryką. Potem może znów Great. Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 31 marca Napisano 31 marca W zasadzie cały wątek można tu przenieść, a końcówkę to już na pewno. 4 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 31 marca Napisano 31 marca No nie powiedzialbym, ze to metalowcy, gdyby nie to info w tle😁 1 Odpisz, cytując
gienas Napisano 31 marca Napisano 31 marca 4 minuty temu, Artur Brol napisał: No nie powiedzialbym, ze to metalowcy, gdyby nie to info w tle😁 A co powiesz na to 1 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 31 marca Napisano 31 marca Troche przerysowane, ale juz blizej. Oni by moze teraz tak wygladali, w tych czasach spokoju i dostatku.🤭 Odpisz, cytując
maxredaktor Napisano 31 marca Napisano 31 marca (edytowany) https://www.slazag.pl/dzis-dzien-metalowca-na-gornym-slasku-i-w-zaglebiu-zawsze-mielismy-co-swietowac Edytowano 31 marca przez maxredaktor Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 31 marca Napisano 31 marca Ciekawe kto byl bardziej w szoku, metalowcy, czy prawdziwi metalowcy? 1 Odpisz, cytując
michaudio Napisano 31 marca Napisano 31 marca (edytowany) Poszukajcie sobie w necie robotniczego hitu zespołu Pomar, pod tytułem a jakże "Metalowcy". 😁😁😁 A to prawdziwi metale: Edytowano 31 marca przez michaudio Rozszerzenie treści 2 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 31 marca Napisano 31 marca @Sipo dla mnie, ci co przyjechali na koncert😁 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 31 marca Napisano 31 marca Ciekawe czy na froncie też słuchali metalu? 1 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 31 marca Napisano 31 marca Ee, no co Ty, hymnu tylko pewnie niemieckiego albo przemówień Adika Odpisz, cytując
Profi Napisano 31 marca Napisano 31 marca 8 godzin temu, Artur Brol napisał: kto pomyślałby, kilka miesięcy temu, że USA będzie na jednej linii, z czarnymy charakterami w tej całej bajce. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts