KrólKiczu Napisano 6 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 6 stycznia 2022 A można dorzucić "Taniec Eleny"? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 6 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 6 stycznia 2022 9 minut temu, Fafniak napisał: Czy mogę dodać utwory do tej listy i one będą dla was widoczne ? Chyba tylko w Spotify, w Tidal się nie da, przynajmniej mnie się nie udało. 4 minuty temu, seba3002 napisał: A można dorzucić "Taniec Eleny"? Po co pytać, po prostu dodaj. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 6 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 6 stycznia 2022 5 minut temu, Asia napisał: Po co pytać, po prostu dodaj. na spotyfaju jest jakas dziwna wersja - albo ja mam haluny jakies Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 6 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 6 stycznia 2022 5 minut temu, Asia napisał: Po co pytać, po prostu dodaj. Kurczę, nie wiem jak 🙄. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 6 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 6 stycznia 2022 Ja mogę wziąć ze sobą te 3 płyty CD Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 6 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 6 stycznia 2022 (edytowany) Tylko pytanie czy będzie jakiś odtwarzacz CD. @Fafniak nie możesz znaleźć konkretnej wersji utworu? @seba3002 do Tidal nie da się dodawać, tylko autor może to zrobić. Do Spotify właśnie dodałam Taniec Eleny, taki jaki mi wyszukało. Ostatnio to @mkk zadbał o synchronizację listy w Tidal. Edytowano 6 stycznia 2022 przez Asia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 6 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 6 stycznia 2022 1 minutę temu, Asia napisał: nie możesz znaleźć konkretnej wersji utworu? no własnie nie mogę sprawdzę co dodałaś ale za jakiś czas na razie drapak i nowy zasilacz do przedwzmacniacza pracuje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 6 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 6 stycznia 2022 A czego szukasz? Może w Tidal będzie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 6 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 6 stycznia 2022 Mam ripy bezpośrednio z płyt to co jest na spotyfaju jest jak dla mnie lekko przytłumione i jakby podbity zakres wyższych "niskich tonów" aż do niskich średnic" jak chcesz to ci wyślę rip-a z płyty - bo może ja mam już haluny 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk Napisano 6 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 6 stycznia 2022 Dodawajcie kawałki do Spotify , przerobię na końcu na Tidala. Ale może nie być wszystkich utworów - np Taniec Eleny nie widzę w Tidalu 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 6 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 6 stycznia 2022 @lpomis czy jest nadzieja na odtwarzacz CD? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 6 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 6 stycznia 2022 9 minut temu, mkk napisał: Taniec Eleny nie widzę w Tidalu https://tidal.com/track/74210403 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk Napisano 6 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 6 stycznia 2022 Gupi roon..... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 6 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 6 stycznia 2022 50 minut temu, Asia napisał: @seba3002 do Tidal nie da się dodawać, tylko autor może to zrobić. Do Spotify właśnie dodałam Taniec Eleny, taki jaki mi wyszukało. To ja poproszę o dodanie jeszcze tego: https://listen.tidal.com/artist/64518 Dziękuję Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 6 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 6 stycznia 2022 (edytowany) To ja jeszcze to: https://tidal.com/track/145434627 I to: https://tidal.com/track/106348558 😝 Edytowano 6 stycznia 2022 przez seba3002 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 6 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 6 stycznia 2022 No dobra - lista jest gigantyczna. Czy nie lepiej żeby powstała lista z glosowaniem ( każdy ma 2 głosy) i wybieramy 10 utworów ? 10 z najwieksza ilością 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 6 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 6 stycznia 2022 To ja jeszcze tylko to i dziękuję https://listen.tidal.com/album/126944/track/126945 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 6 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 6 stycznia 2022 1 minutę temu, Fafniak napisał: No dobra - lista jest gigantyczna. Czy nie lepiej żeby powstała lista z glosowaniem ( każdy ma 2 głosy) i wybieramy 10 utworów ? 10 z najwieksza ilością @Fafniak, na koniec i tak okaże się, że wszystkie plany diabli wzięli i zarówno lista jak i kolejność odsłuchiwania sprzętów nie będzie miała dużego znaczenia 😉. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 6 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 6 stycznia 2022 4 minuty temu, Fafniak napisał: No dobra - lista jest gigantyczna. Czy nie lepiej żeby powstała lista z glosowaniem ( każdy ma 2 głosy) i wybieramy 10 utworów ? 10 z najwieksza ilością Seba, ale to jest dobry pomysł. 10 utworów IMHO wystarczy, czekamy na ankietę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 6 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 6 stycznia 2022 Ale to trzeba jakoś zmniejszyć 🤪 Albo niech każdy zdecyduje sie na 1 utwór z tej listy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 6 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 6 stycznia 2022 (edytowany) 20 minut temu, Fafniak napisał: Czy nie lepiej żeby powstała lista z glosowaniem ( każdy ma 2 głosy) i wybieramy 10 utworów ? 13 minut temu, stach_s napisał: 10 utworów IMHO wystarczy, czekamy na ankietę Kurczę, Panowie. Ta kwestia była już poruszana kilka razy i to w tym wątku. Po pierwsze - ankieta jest możliwa do utworzenia tylko podczas zakładania nowego wątku. Po drugie, ta playlista jest po to, żeby nie wertować, nie wpisywać nazw wykonawców, utworów podczas zlotu, co potrafi zajmować sporo czasu. Chcemy mieć wszystkie swoje kawałki w jednym miejscu. To, że na liście będzie 50 czy nawet 100 utworów nie znaczy absolutnie, że chcemy ich wszystkich słuchać! To niewykonalne. Bierzesz tablet do ręki, przewijasz sekundkę i masz to co Cię interesuje. Niech każdy doda w rozsądnej ilości 3-4 swoje kawałki testowe i tyle. Przeglądanie takiej playlisty na tablecie w salonie to serio nie jest jakieś duże wyzwanie i spokojnie można się szybciutko w tym odnaleźć. Playlista do której zalinkowałem wyżej na Spotify jest publiczna. Każdy obserwujący może ją edytować (wrzucać swoje kawałki). Przed samym zlotem zrobi się jej konwersję do Tidala żeby i ta wyglądała tak samo Edytowano 6 stycznia 2022 przez lpomis 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 6 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 6 stycznia 2022 Podaję spis utworów, których w testach sprzętu używa dział badawczy Harmana. Jennifer Warnes - “Bird on a Wire” Tracy Chapman - “Fast Car” James Taylor - “That’s Why I’m Here” Steely Dan - “Cousin Dupree” Paula Cole - “Tiger” Little Feat - “Hangin’ on to the Good Times” Fritz Kreisler - “Toy Soldier March” Lista krótka, nic szczególnie audiofilskiego, a ponoć pozwalają usłyszeć różnice. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 6 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 6 stycznia 2022 10 minut temu, lpomis napisał: Bierzesz tablet do ręki, przewijasz sekundkę i masz to co Cię interesuje wszystko będzie lecieć z tidala ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 6 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 6 stycznia 2022 3 minuty temu, Kraft napisał: Steely Dan - “Cousin Dupree” Steely Dan ma bardzo dobrze nagrane płyty. Dziwne, że nie słychać ich na AVS. I dziwne, że Ty Jarku nie słuchasz ich, testując kolumny 🙂. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 6 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 6 stycznia 2022 A może z tej listy warto wybierając utwory napisać, dlaczego akurat ten utwór. Jakie ma wady/zalety lub jak wplywa na wady/zalety systemu. Pomocne bedzie to nie tylko na zlot, ale większości czytajacych tutaj. Pozdr. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts