tomek4446 Napisano 9 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 9 listopada 2021 43 minuty temu, Asia napisał: ale po wpisaniu w wyszukiwarkę nie znajduje takiej playlisty. Lista jest udostępniona i publiczna. Nienawidzę współczesnej ..... Jak wpisuję u siebie w wyszukiwanie to się natychmiast pojawia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 9 listopada 2021 Udostępnij Napisano 9 listopada 2021 Zaczekajmy na innych, u mnie nie ma. U Ciebie, siłą rzeczy, musi być. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 9 listopada 2021 Udostępnij Napisano 9 listopada 2021 Także jej nie widzę. Nie mam zamiaru nic tam dodawać, ale bardzo chętnie jej posłucham - jak będzie widoczna. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 9 listopada 2021 Udostępnij Napisano 9 listopada 2021 Ja też nie mam widoku na listę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 9 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 9 listopada 2021 Chyba mam https://open.spotify.com/playlist/69fJaMVUqw9A4Q8zA3vdPW?si=03697128762f4ebf 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 9 listopada 2021 Udostępnij Napisano 9 listopada 2021 Dziękuję, to ona. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 9 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 9 listopada 2021 2 minuty temu, Asia napisał: Dziękuję, to ona. Uff, zobacz czy można dodawać utwory ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 9 listopada 2021 Udostępnij Napisano 9 listopada 2021 Dodałam 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 9 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 9 listopada 2021 7 minut temu, Asia napisał: Dodałam Ten Zenek to Twoje ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk Napisano 9 listopada 2021 Udostępnij Napisano 9 listopada 2021 (edytowany) tidal.com/browse/playlist/986596eb-4284-4e2e-a3b3-2a57055e5d86 a na Tidalu działa ? Na łobuza też zrobiłem https://play.qobuz.com/playlist/7119949 Edytowano 9 listopada 2021 przez mkk 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 9 listopada 2021 Udostępnij Napisano 9 listopada 2021 9 minut temu, mkk napisał: Na łobuza też zrobiłem Brawo Ty. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maliik Napisano 9 listopada 2021 Udostępnij Napisano 9 listopada 2021 3 godziny temu, tomek4446 napisał: Panie i Panowie , informuję , że na Spotify utworzyłem listę pod nazwą " Zlot II Łódź " . Na liście znajdują się utwory, które Szanowne Grono zaproponowało na tą chwilę. Lista jest otwarta / przynajmniej tak mi się wydaje , że dobrze kliknąłem /. Proszę uczestników spotkania posiadających Spotify o uzupełnianie utworami do odsłuchu. Z poważaniem tomek4446. Mały offtop. Wiem, że traktujecie mnie jak trolla, Dzika czy innego multikontowca. Ale mam na prawdę poważne pytanie, które mnie bardzo nurtuje. Jeśli źródło jest bardzo ważne (kilka wątków traktuje o różnicach między flac, tidal, spotify, cd...), To dlaczego tworzycie listę na Spotify, który przez wielu audiofilów uważany jest za gorszy jakościowo od cd czy tidal'a? Dlaczego nie użyjecie klasycznych płyt CD? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 9 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 9 listopada 2021 6 minut temu, Maliik napisał: Wiem, że traktujecie mnie jak trolla, Przesadzasz 6 minut temu, Maliik napisał: To dlaczego tworzycie listę na Spotify, który przez wielu audiofilów uważany jest za gorszy jakościowo od cd czy tidal'a? Jest lista również na Tidalu , ja go miałem , nie mam i nie zamierzam mieć. 7 minut temu, Maliik napisał: Dlaczego nie użyjecie klasycznych płyt CD? Chodzi o dwie rzeczy. Pierwsza jest taka , że zlot nie służy do odsłuchów, by wybrać sprzęt dla siebie. 16-17 osób w małej salce , dla części osób odsłuch nie z centralnego punktu , kolumny ustawione na " chybił trafił". Przekładanie płyt CD zajęło by za dużo czasu , a nie wniosło nic do wartości poznawczych spotkania. Znajdź sobie wątek na forum czy odróżnisz mp3 360 od Flack. Ciekaw jestem wyniku Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maliik Napisano 9 listopada 2021 Udostępnij Napisano 9 listopada 2021 11 minut temu, tomek4446 napisał: Przesadzasz Jest lista również na Tidalu , ja go miałem , nie mam i nie zamierzam mieć. Chodzi o dwie rzeczy. Pierwsza jest taka , że zlot nie służy do odsłuchów, by wybrać sprzęt dla siebie. 16-17 osób w małej salce , dla części osób odsłuch nie z centralnego punktu , kolumny ustawione na " chybił trafił". Przekładanie płyt CD zajęło by za dużo czasu , a nie wniosło nic do wartości poznawczych spotkania. Znajdź sobie wątek na forum czy odróżnisz mp3 360 od Flack. Ciekaw jestem wyniku Ok. Rozumiem. Dziękuję za odpowiedź. Myślałem, że skoro jest to spotkanie audiofilóe, to źródło (przez wielu uważane za podstawę) powinno być "co najmniej" jakości CD. Wątek mp3 360 vs, flac czytałem. Zdania są mocno podzielone, stąd było moje pytanie, bo dla wielu sluchanie muzyki zaczyna się od źródła. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 9 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 9 listopada 2021 1 godzinę temu, Maliik napisał: bo dla wielu sluchanie muzyki zaczyna się od źródła. Istotne jest wszystko , każdy element , ale akurat nie w tym przypadku. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 9 listopada 2021 Udostępnij Napisano 9 listopada 2021 2 godziny temu, mkk napisał: a na Tidalu działa ? 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 9 listopada 2021 Udostępnij Napisano 9 listopada 2021 Dajcie jeszcze na Deeezera 😛 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 9 listopada 2021 Udostępnij Napisano 9 listopada 2021 https://deezer.page.link/SXzsnDztov4pPUNp7 https://music.apple.com/pl/playlist/zlot-ii-łódź/pl.u-Ymb0vqgTgeKqrxl?l=pl&ls 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 9 listopada 2021 Udostępnij Napisano 9 listopada 2021 41 minut temu, Asia napisał: 👍 A możesz dodawać utwory? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 9 listopada 2021 Udostępnij Napisano 9 listopada 2021 (edytowany) Nie. Obejrzałam własne, prywatne playlisty w Tidal i nie widzę opcji współtworzenia. To samo z Apple Music. Edytowano 9 listopada 2021 przez Asia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 9 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 9 listopada 2021 Czy tylko ja i @Asia / przepraszam za tego Zenka / korzysta ze Spotify ? Nie zauważyłem po za Asi , żadnych nowych utworów. nie żebym naciskał , ale.... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 9 listopada 2021 Udostępnij Napisano 9 listopada 2021 6 minut temu, tomek4446 napisał: Czy tylko ja i @Asia / przepraszam za tego Zenka / korzysta ze Spotify ? Nie zauważyłem po za Asi , żadnych nowych utworów. nie żebym naciskał , ale.... Musiałem chyba użyć mocy jedi , bo o Zenku myślałem odkąd pojawił się spis utworów Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 9 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 9 listopada 2021 1 minutę temu, Kubakk napisał: Musiałem chyba użyć mocy jedi Ty też się nazywasz Skywalker ? Kurde jaki ten świat mały ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 9 listopada 2021 Udostępnij Napisano 9 listopada 2021 (edytowany) Ja osobiście korzystam ze wszystkiego 🙈. Poza Qobuz. Ale pozostanę przy Deezer i Spotify (rodzina odmówiła przenosin). Edytowano 9 listopada 2021 przez Asia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 9 listopada 2021 Udostępnij Napisano 9 listopada 2021 Amazon hd ma całkiem sporą bazę utworów a część nawet Hi Res 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts