tomek4446 Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 3 minuty temu, Fafniak napisał: Mógł też zabić Wiem. Zwiększyłem kwotę ubezpieczenia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 Jak kupiłeś tomanka? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 3 minuty temu, Fafniak napisał: Jak kupiłeś tomanka? Też. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 @dorsz @Inżynier Mamoń Ukryłem post Dorsza "o goleniu intymnych części ciała mężczyzn i wysyłaniu do przedszkola". Ja wiem, że Dorsz ma poczucie humoru rodem ze Szkocji, gdzie kraciaste męskie spódniczki noszone bez bielizny przez facetów to standard ale nie każdy użytkownik forum ma podobną wrażliwość i poczucie taktu. Ukrywanie postów to prawo moderatora i proszę mnie nie straszyć kk. Stwierdziłem, że pewna granica dobrego smaku została przekroczona i zareagowałem. Ukryty post nie zawierał żadnej merytorycznej treści więc proszę nie jęczeć i nie zaśmiecać ciekawego wątku spamem. Każdy kolejny post na ten temat będzie usuwany, a te powyżej nie związane z tematem wątku posprzątam jutro jak przekaz dotrze do zainteresowanych osób. Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inżynier Mamoń Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 Dziękuję za szczegółowe wyjaśnienie Mariusz. Ja nie jestem Szkotem ale też miewam ostre poczucie humoru. Mniejsza z tym. W tym wątku już nie śmiecę ale liczę na odzew w innym. Miłego Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 4 godziny temu, Fafniak napisał: Wejdź z tymi teoriami na forum RME Daleko mi do audiofoolstwa ale Rme inaczej gra z liniowym 🤪 W życiu bym tego sam nie kupił ale ze za nabyłem z dobrodziejstwem inwentarza to w końcu wpiąłem i się zdziwiłem... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inżynier Mamoń Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 1 minutę temu, marcinmarcin napisał: w końcu wpiąłem i się zdziwiłem... 🤣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 2 godziny temu, Fafniak napisał: Zasilacz rme ci siał? Mój piska jak syrena policyjna (oczywiście cichutko) Przed chwilą, Inżynier Mamoń napisał: 🤣 Żona z kuchni gotując nawet słyszy i somsiad 2 piętra niżej 😋 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 3 minuty temu, marcinmarcin napisał: Daleko mi do audiofoolstwa ale Rme inaczej gra z liniowym 🤪 W życiu bym tego sam nie kupił ale ze za nabyłem z dobrodziejstwem inwentarza to w końcu wpiąłem i się zdziwiłem... Ślepy teścik może ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inżynier Mamoń Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 Ja już wszystkim tutaj wierzę w przeżycia. I nawet cenię. Oby wszyscy mili byli, to ja nic nie mówię. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 Przed chwilą, Fafniak napisał: Ślepy teścik może ? Slychac od razu - nie ma piasku na wokalach, nie miałem dużo sympatii do tego zasilacza bo buczał, ale odesłałem i poprawili Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inżynier Mamoń Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 Zmierzone było! Temat milion razy poruszany i wyśmiany na forum RME Ale jak komuś daje frajdę to ja też szczęśliwy jestem., Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 Czyli jesteś pewny że w ślepym teście rozpoznasz na którym zasilaczu gra RME ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 (edytowany) 2 minuty temu, Fafniak napisał: Czyli jesteś pewny że w ślepym teście rozpoznasz na którym zasilaczu gra RME ? Ja nie wiem, ja głuchy jestem...ale WAŻ poznała 🙄 Mnie bardziej piski wkurzaly A poważnie słychać różnice A czy poznasz to publicznie przy kimś? Cholera wie, na planie filmów dla dorosłych co 10 się sprawdzi, więc myślę że to istotna przyczyną porażek ślepych testow Edytowano 15 listopada 2021 przez marcinmarcin Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inżynier Mamoń Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 Marcin, proszę... Lubię Cię czytać czasem ale to teraz tutaj jest nierealne. Szanuję Twoje wrażenia niemniej. 6 minut temu, Inżynier Mamoń napisał: Zmierzone było! Temat milion razy poruszany i wyśmiany na forum RME Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 1 minutę temu, Inżynier Mamoń napisał: Marcin, proszę... Lubię Cię czytać czasem ale to teraz tutaj jest nierealne. Szanuję Twoje wrażenia niemniej. Usbridge signature też za nabyłem z dobrodziejstwem inwentarza (wkurwia mnie ten lps bo się grzeje i muszę go wyłączać jak wychodzę z domu) I bridge na ładowarce z Rpi 4 (maliny) gra gorzej od mojego tv, na tym badziewnym chińskim, grzejącym się liniowcu na Talemie gra lepiej od mojego audiofilskiego TV (no czary mary normalnie) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inżynier Mamoń Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 Fajna zabawa. Chociaż się pogubiłem to kibicuję 👍 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 (edytowany) 5 minut temu, Inżynier Mamoń napisał: Fajna zabawa. Chociaż się pogubiłem to kibicuję 👍 Bo ja mam wrażenie że zarówno kablarze i antykablarze mają trochę racji... Kiedyś postawiłem kolumny na takich plastikowych kapsułkach od ochrony mebli. Miesiac walczyłem z DSP różne krzywe itp i nic mi się nie podobało (fajnie się za to kolumny przesuwało) po miesiącu wpadłem na pomysł powrotu do korka i wróciło dobre granie 🙄 Dodam że w pomiarach oczywiście żadnej różnicy która bym zauważyć mogl Edytowano 15 listopada 2021 przez marcinmarcin Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inżynier Mamoń Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 Super! Serio cieszę się. Różne rzeczy robimy żeby grało lepiej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 1 minutę temu, Inżynier Mamoń napisał: Super! Serio cieszę się. Jesteśmy z Tobą, powiadasz?, 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inżynier Mamoń Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 Tak. Bardzo się cieszę na Twoje eksperymenty. Mam szczerą radość z tego. Sam robię tu czasem różne przedziwne rzeczy. Taki miglanc jestem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 Spoko, kiedyś przyjdzie refleksja Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inżynier Mamoń Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 1 minutę temu, Fafniak napisał: refleksja Nie wiem czy to do mnie było, ale tak odbieram bo bez cytatu. Trudno o refleksję w czasie rzeczywistym, co ja tu odpierdalam to się w głowie czasem nie mieści. Też chcę mieć super-duper Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 Nie. nie do ciebie Bardzo ciekawy wątek : https://www.audiostereo.pl/topic/137975-tidal-hifi-vs-cd-różnice-raz-jeszcze/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inżynier Mamoń Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 ...110 dB – piła łańcuchowa...🤣 hokus pokus i mnie nima. Zbyt głębokie tematy. Ja prosty chop jestem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts