Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano (edytowany)
9 godzin temu, lpomis napisał:

Wszystkie linki które wstawiasz (od kiedy pamiętam) do swojego Google Drive nikt oprócz Ciebie nie może nawet wyświetlić.

Przepraszam za zaistniałą sytuację. Poprawie się.

14 godzin temu, Bogusław Kożyczkowski napisał:

I już wrzesień. ....... a nad wodą? 

A woda była zimna, tak samo jak wiatr z północy. 

- liczę ze teraz lepiej.

Edytowano przez Bogusław Kożyczkowski
  • 2 weeks later...
Napisano
22 minuty temu, DawidRTX napisał:

Kiedyś, jak jeszcze tata żył, to często gdzieś jeździliśmy, a później zostałem sam z mamą i tak jakoś wyszło.

Bierz mamę i jedź gdzieś.  Choćby na weekend i nie szukaj wymówek, Skrzecząca rzeczywistośc nie ma nad Tobą władzy. ;)

Napisano
2 minuty temu, gienas napisał:

Bierz mamę i jedź gdzieś.  Choćby na weekend i nie szukaj wymówek, Skrzecząca rzeczywistośc nie ma nad Tobą władzy. ;)

Ja pracuję w dzień, mama tylko w nocy (czasami też w sobotę).

Jak pójdzie w piątek na nockę i wróci rano, to prześpi prawie całą sobotę. Zostaje tylko niedziela - 1 dzień, żeby razem sobie posiedzieć i trochę odpocząć. To nawet nie chce się nigdzie wychodzić. Czasem trzeba też trochę posprzątać czy coś. Dzień bardzo szybko się kończy. No i bardzo często boli nas głowa i nic się nie chce robić.

Napisano

Też dawno nie byłem na wakacjach. Takich prawdziwych wakacjach. Jak mam urlop, to zawsze jest coś do roboty...

Ale obiecuję sobie, że jak skończę budowę, to biorę minimum 2 miesiące wolnego i wakaciory :)

• 3 months later...
Napisano

Staram się jeździć co roku na wakacje. Do moich rodziców oraz dziadków, których mam w okolicach Gór Sowich, także tam jeździmy na wieś co roku albo nawet i dwa razy do roku jak są święta, wakacje itd. Czasami wyjeżdżamy nad morze. Jak mam wolny weekend to z żoną i dziećmi jedziemy do Międzybrodzia Bialskiego pod namiot. Piękna okolica gdzie jest jezioro, a wokół góry, m.in. Góra Żar. Jest tam fajne pole namiotowe Sokół czy jakoś tak.  W tym roku miałem tez być okazję na Rodos, ale od tej zachodniej strony , gdzie jest Morze Egejskie i gdzie są silne wiatry. Teraz w styczniu w lutym myślimy by jechać do Turcji, skorzystać z jakiegoś last minute https://www.traveligo.pl/last-minute/turcja  Poza sezonem chcemy lecieć, w sezonie jest mega drogo. Chyba, że zorganizować podróż na własną rękę, poprzez booking, osobno ubezpieczenia plus loty itd.

• 3 months later...
  • 1 month later...
Napisano

Dnia 12.04.2023 o 10:37, tomek4446 napisał:

Dawno nie byłem nad Jeziorem Białym ale widzę , że się sporo zmieniło 😂

Pochwaliłem się stroną, zanim jeszcze dodałem wszystkie zdjęcia :) Uzupełnione, zdjęcia stopniowo również będę dodawał, szczególnie te z ogrodu. Domek jest nowy, dostępny dopiero od czerwca. 

• 1 month later...
Napisano
2 godziny temu, gienas napisał:

"Często służbowo" mówisz ;) ?  Dla mnie brzmi to jak planowane L4 ;) :)

Niestety to nie L4. Jeżdżę po Kaszubach bo pracuję jako przedstawiciel handlowy nie mam czasu na zwiedzanie 

• 1 month later...