lpomis Napisano 4 września 2022 Udostępnij Napisano 4 września 2022 @Bogusław Kożyczkowski - tak tylko napiszę. Wszystkie linki które wstawiasz (od kiedy pamiętam) do swojego Google Drive nikt oprócz Ciebie nie może nawet wyświetlić. Możesz zmienić to w opcjach udostępniania. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 5 września 2022 Udostępnij Napisano 5 września 2022 (edytowany) 9 godzin temu, lpomis napisał: Wszystkie linki które wstawiasz (od kiedy pamiętam) do swojego Google Drive nikt oprócz Ciebie nie może nawet wyświetlić. Przepraszam za zaistniałą sytuację. Poprawie się. 14 godzin temu, Bogusław Kożyczkowski napisał: I już wrzesień. ....... a nad wodą? A woda była zimna, tak samo jak wiatr z północy. - liczę ze teraz lepiej. Edytowano 5 września 2022 przez Bogusław Kożyczkowski Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 5 września 2022 Udostępnij Napisano 5 września 2022 Znacznie lepiej 😀. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 5 września 2022 Udostępnij Napisano 5 września 2022 Zastanawiająca jest rzeczka po lewej... Czyżby Pogorzelica? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 5 września 2022 Udostępnij Napisano 5 września 2022 Dnia 15.08.2022 o 11:47, MarcKrawczyk napisał: Cape Drastis… Marcin, powiedz tylko czy celowo tak kadrowales, zeby uchwycic w lewej dolnej czesci element piekna krajobrazu??? 🤣 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 5 września 2022 Udostępnij Napisano 5 września 2022 Oj Stachu @stach_s nie jestem tak dobry w kadrowaniu zdjęć jak Wojtek, to i takie kwiatki wychodzą… czy to mniej rozpraszające? 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DawidRTX Napisano 16 września 2022 Udostępnij Napisano 16 września 2022 Ja już od wielu lat nie byłem na wakacjach - nigdy nie ma czasu, zdrowia albo pieniędzy 😐 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 16 września 2022 Udostępnij Napisano 16 września 2022 9 minut temu, DawidRTX napisał: Ja już od wielu lat nie byłem na wakacjach - nigdy nie ma czasu, zdrowia albo pieniędzy 😐 Smutne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DawidRTX Napisano 16 września 2022 Udostępnij Napisano 16 września 2022 6 minut temu, gienas napisał: Smutne. Kiedyś, jak jeszcze tata żył, to często gdzieś jeździliśmy, a później zostałem sam z mamą i tak jakoś wyszło. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 16 września 2022 Udostępnij Napisano 16 września 2022 22 minuty temu, DawidRTX napisał: Kiedyś, jak jeszcze tata żył, to często gdzieś jeździliśmy, a później zostałem sam z mamą i tak jakoś wyszło. Bierz mamę i jedź gdzieś. Choćby na weekend i nie szukaj wymówek, Skrzecząca rzeczywistośc nie ma nad Tobą władzy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DawidRTX Napisano 16 września 2022 Udostępnij Napisano 16 września 2022 2 minuty temu, gienas napisał: Bierz mamę i jedź gdzieś. Choćby na weekend i nie szukaj wymówek, Skrzecząca rzeczywistośc nie ma nad Tobą władzy. Ja pracuję w dzień, mama tylko w nocy (czasami też w sobotę). Jak pójdzie w piątek na nockę i wróci rano, to prześpi prawie całą sobotę. Zostaje tylko niedziela - 1 dzień, żeby razem sobie posiedzieć i trochę odpocząć. To nawet nie chce się nigdzie wychodzić. Czasem trzeba też trochę posprzątać czy coś. Dzień bardzo szybko się kończy. No i bardzo często boli nas głowa i nic się nie chce robić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 16 września 2022 Udostępnij Napisano 16 września 2022 Też dawno nie byłem na wakacjach. Takich prawdziwych wakacjach. Jak mam urlop, to zawsze jest coś do roboty... Ale obiecuję sobie, że jak skończę budowę, to biorę minimum 2 miesiące wolnego i wakaciory Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekPijowczyk Napisano 22 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 22 grudnia 2022 Staram się jeździć co roku na wakacje. Do moich rodziców oraz dziadków, których mam w okolicach Gór Sowich, także tam jeździmy na wieś co roku albo nawet i dwa razy do roku jak są święta, wakacje itd. Czasami wyjeżdżamy nad morze. Jak mam wolny weekend to z żoną i dziećmi jedziemy do Międzybrodzia Bialskiego pod namiot. Piękna okolica gdzie jest jezioro, a wokół góry, m.in. Góra Żar. Jest tam fajne pole namiotowe Sokół czy jakoś tak. W tym roku miałem tez być okazję na Rodos, ale od tej zachodniej strony , gdzie jest Morze Egejskie i gdzie są silne wiatry. Teraz w styczniu w lutym myślimy by jechać do Turcji, skorzystać z jakiegoś last minute https://www.traveligo.pl/last-minute/turcja Poza sezonem chcemy lecieć, w sezonie jest mega drogo. Chyba, że zorganizować podróż na własną rękę, poprzez booking, osobno ubezpieczenia plus loty itd. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jank Napisano 12 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 12 kwietnia 2023 Od siebie polecam domek w Okunince: https://szyszka-okuninka.pl/ Dodam, ze jest to mój domek - jeśłi ktoś byłby zainteresowany proszę o kontakt. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 12 kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 12 kwietnia 2023 46 minut temu, jank napisał: Od siebie polecam domek w Okunince: Dawno nie byłem nad Jeziorem Białym ale widzę , że się sporo zmieniło 😂 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jank Napisano 15 maja 2023 Udostępnij Napisano 15 maja 2023 Dnia 12.04.2023 o 10:37, tomek4446 napisał: Dawno nie byłem nad Jeziorem Białym ale widzę , że się sporo zmieniło 😂 Pochwaliłem się stroną, zanim jeszcze dodałem wszystkie zdjęcia Uzupełnione, zdjęcia stopniowo również będę dodawał, szczególnie te z ogrodu. Domek jest nowy, dostępny dopiero od czerwca. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 14 lipca 2023 Udostępnij Napisano 14 lipca 2023 Kiedykolwiek i gdziekolwiek zachęcam do spędzenia wakacji na Kaszubach. Ja także w siodle, ale fotografa dla mnie zabrakło. Z aparatem, w siodle, na rowerze, pieszo. Za rok znowu🇵🇱😊 5 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 15 lipca 2023 Udostępnij Napisano 15 lipca 2023 Polecam Kaszuby. Dla mnie to nieodkryta turystycznie perełka Polski. Jestem tam co 3 tygodnie( niestety służbowo) Połączenie gór i jezior robi ogromne wrażenie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 15 lipca 2023 Udostępnij Napisano 15 lipca 2023 8 minut temu, Slawko69 napisał: Jestem tam co 3 tygodnie( niestety służbowo) "Często służbowo" mówisz ? Dla mnie brzmi to jak planowane L4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 15 lipca 2023 Udostępnij Napisano 15 lipca 2023 2 godziny temu, gienas napisał: "Często służbowo" mówisz ? Dla mnie brzmi to jak planowane L4 Niestety to nie L4. Jeżdżę po Kaszubach bo pracuję jako przedstawiciel handlowy nie mam czasu na zwiedzanie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 20 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 20 sierpnia 2023 Nietypowa sytuacja: mgła na plaży, a poza nią - słońce. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 20 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 20 sierpnia 2023 Wczoraj też 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 21 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 21 sierpnia 2023 15 godzin temu, gienas napisał: Wczoraj też Stwierdzone własnoocznie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 21 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 21 sierpnia 2023 5 godzin temu, Asia napisał: Stwierdzone własnoocznie? W Międzywodziu własnozdjęciorobnie 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 21 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 21 sierpnia 2023 Twoja lepsza @gienas 🙂. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts