Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Ja mam slabosc do slodkiego, nawet wieksza niz do alkoholu, moge go wcale nie pic.

Niestety takie cuda ze slodkosciami nie przechodza. W pracy sobie mowie, ze dzisiaj kawa bez niczego.

W drodze do domu, juz planuje z czym ta kawe bede pil. Slabym czlowiekiem jestem, jesli o to chodzi. 😊

Napisano

Niektórym zazdroszczę silnej woli. Ostatnio na siłowni słyszałem rozmowę dwóch kumpli. " Idziesz na spotkanie firmowe ? Nie. Dlaczego ? I pytany odpowiada : bo jestem na redukcji i nie po to wpierd......łem przez miesiąc marchewkę , żeby teraz nażreć się ciasta " :) 

5 minut temu, Nowy75 napisał:

to chociaż Ferraro

A ile to to ma procent ? ;) 

Napisano
4 minuty temu, Nowy75 napisał:

U mnie głównie jakaś psychodelia gra,bo tak ostatnio naklikałem  w robocie jako ulubione i teraz Spotify mi tak losuje.

Ja na ostatniej imprezie dałem mojej miotle fona, to następnego dnia miałem jakieś kuźwa Baciary, Smolastego i Granicę na playliście. Powiedziałem, ostatni raz kobieto dałem Ci do ręki...Nie zdążyłem powiedzieć "telefon" i już miałem kontrę: taaaak, taaaaak...

Niestety, dotrzymuje słowa😕

Napisano
7 minut temu, Artur Brol napisał:

Duchów nie ma😏

Jak nie ma jak są, pogromców duchów ( Ghostbusters ) nie oglądałeś? :D 

1 minutę temu, Vectorinni napisał:

Niestety, dotrzymuje słowa😕

Z nimi źle, a bez nich jeszcze gorzej. :) 

Napisano
8 minut temu, Vectorinni napisał:

następnego dnia miałem jakieś kuźwa Baciary, Smolastego i Granicę na playliście. 

Jeden z naszych młodych w firmie czasem słucha takich różności,ale jak ktoś się zbliża ,albo sam gdzieś wychodzi trzeźwo stwierdza: dobra, wyłączam,bo wstyd!😁