Vectorinni Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 2 lata temu odstawiłem słodzenie kawy i herbaty oraz słodycze. Napojów nie słodzę do dzisiaj, ale ze słodyczami walczę. Ciężko mi idzie mówiąc szczerze:) Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Ja mam slabosc do slodkiego, nawet wieksza niz do alkoholu, moge go wcale nie pic. Niestety takie cuda ze slodkosciami nie przechodza. W pracy sobie mowie, ze dzisiaj kawa bez niczego. W drodze do domu, juz planuje z czym ta kawe bede pil. Slabym czlowiekiem jestem, jesli o to chodzi. 😊 4 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Namówiliscie mnie chłopaki! Tonik bez wsadu,to chociaż Ferraro sobie zjem na noc😁 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu A jak, raz sie zyje. Oby nie cale opakowanie😁 1 Odpisz, cytując
Vectorinni Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Artur Brol napisał: A jak, raz sie zyje. Oby nie cale opakowanie😁 Bo? Czytałeś przecież, że pije sam tonik bez ginu. Niech sobie z Ferraro chociaż poużywa. 2 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Niektórym zazdroszczę silnej woli. Ostatnio na siłowni słyszałem rozmowę dwóch kumpli. " Idziesz na spotkanie firmowe ? Nie. Dlaczego ? I pytany odpowiada : bo jestem na redukcji i nie po to wpierd......łem przez miesiąc marchewkę , żeby teraz nażreć się ciasta " 5 minut temu, Nowy75 napisał: to chociaż Ferraro A ile to to ma procent ? 2 1 Odpisz, cytując
Vectorinni Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Śmieję się przez łzy. Leję z tego co tu wypisujemy, a z drugiej strony ryczę, bo gałka na 11.30, a leci Celina z Titanica😀 3 Odpisz, cytując
gienas Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu To masz pół godziny do godziny duchów... Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu U mnie głównie jakaś psychodelia gra,bo tak ostatnio naklikałem w robocie jako ulubione i teraz Spotify mi tak losuje. Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, Vectorinni napisał: Bo? Czytałeś przecież, że pije sam tonik bez ginu. Niech sobie z Ferraro chociaż poużywa. No ale całe opakowanie? To troche samolubne, powinien z dwa, trzy Ferrero zostawić małżonce. Odpisz, cytując
Vectorinni Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Nowy75 napisał: U mnie głównie jakaś psychodelia gra,bo tak ostatnio naklikałem w robocie jako ulubione i teraz Spotify mi tak losuje. Ja na ostatniej imprezie dałem mojej miotle fona, to następnego dnia miałem jakieś kuźwa Baciary, Smolastego i Granicę na playliście. Powiedziałem, ostatni raz kobieto dałem Ci do ręki...Nie zdążyłem powiedzieć "telefon" i już miałem kontrę: taaaak, taaaaak... Niestety, dotrzymuje słowa😕 1 Odpisz, cytując
gienas Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Artur Brol napisał: Duchów nie ma😏 Jak nie ma jak są, pogromców duchów ( Ghostbusters ) nie oglądałeś? 1 minutę temu, Vectorinni napisał: Niestety, dotrzymuje słowa😕 Z nimi źle, a bez nich jeszcze gorzej. 2 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Vectorinni napisał: następnego dnia miałem jakieś kuźwa Baciary, Smolastego i Granicę na playliście. Jeden z naszych młodych w firmie czasem słucha takich różności,ale jak ktoś się zbliża ,albo sam gdzieś wychodzi trzeźwo stwierdza: dobra, wyłączam,bo wstyd!😁 Odpisz, cytując
Recommended Posts