S4Home Napisano 25 lipca 2022 Udostępnij Napisano 25 lipca 2022 Dnia 22.07.2022 o 21:41, Rafał S napisał: Jeszcze jedno. Po ostatnich podwyżkach temat wątku jest już nieaktualny. Najprawdopodobniej nie ma dziś czegoś takiego, jak nowa uniwersalna integra do 12 tys. Niechętnie przesuwam granicę na 15 tys. i nie wykluczam drobnej korekty tej kwoty. Rok temu nie uwierzyłbym, że będę rozważał zakup za tyle. A już coś słuchałeś ze wstępnego pułapu cenowego? Jakieś konkretne modele wyselekcjonowałeś, czy jeszcze nie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 26 lipca 2022 Udostępnij Napisano 26 lipca 2022 Koledzy tak. Wątek już trochę trwa. Rafał słucha nie próżnuje. Ostatnio były Trigony. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 28 lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 28 lipca 2022 @lpomis Zainteresowałem się modelami Rega Aethos i Gato Amp 150, ale oba są poza wyznaczoną przeze mnie granicą. Gato ostatnio jeszcze podrożał, poza tym jest duży (głębokość), może być też za gęsty brzmieniowo i mieć za dużo basu. Niemniej, wbrew logice, to właśnie on kusi mnie najbardziej. Mam ogromną ochotę go posłuchać. Przez kilka dni wyjazdu byłem odcięty od internetu. Dziś wróciłem - pozdrawiam wszystkich. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 28 lipca 2022 Udostępnij Napisano 28 lipca 2022 3 minuty temu, Rafał S napisał: Rega Aethos i Gato Amp 150 Ciekawe opcje. Posłuchałbym 3 minuty temu, Rafał S napisał: Przez kilka dni wyjazdu byłem odcięty od internetu. Dziś wróciłem - pozdrawiam wszystkich. Po takim urlopie to powinieneś dziś usiąść do swojego audio i słuchać z bananem na twarzy, a nie myśleć o zmianach Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 28 lipca 2022 Udostępnij Napisano 28 lipca 2022 5 minut temu, Rafał S napisał: @lpomis Zainteresowałem się modelami Rega Aethos i Gato Amp 150, ale oba są poza wyznaczoną przeze mnie granicą. Potarguj się, może dostaniesz taki upust by zmieścić w wyznaczonej przez ciebie granicy. 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 28 lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 28 lipca 2022 2 minuty temu, lpomis napisał: Po takim urlopie to powinieneś dziś usiąść do swojego audio i słuchać z bananem na twarzy, a nie myśleć o zmianach W tej chwili właśnie tak jest - bo słucham wybranych płyt, które dobrze u mnie brzmią. Ale myślę długoterminowo. Poza tym - pytasz, więc odpowiadam. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 29 lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 29 lipca 2022 Dnia 23.07.2022 o 08:06, 1Ender napisał: Kiedy odsłuch czegoś z DIY? W tych pieniądzach to można super sprzęt kupić już złożony wyregulowany. Obiektywnie - wiem, że masz rację. Na zdrowy rozum: na pewno da się za tyle złożyć coś sensownego. Ale subiektywnie jakoś nie mogę się do tego przekonać. A już moja Asia jest na maksa na nie. Wrócę do tego, jeśli inne opcje się nie sprawdzą. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 29 lipca 2022 Udostępnij Napisano 29 lipca 2022 18 godzin temu, Rafał S napisał: Przez kilka dni wyjazdu byłem odcięty od internetu. Nic straconego, a wyjdzie na zdrowie. Czasami dobrze jest zrobić sobie taką przerwę i się wyłączyć po prostu. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 29 lipca 2022 Udostępnij Napisano 29 lipca 2022 DIY jest ciężko odsprzedawalny. Trzeba trafić na naprawdę amatora tego typu wynalazków 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 29 lipca 2022 Udostępnij Napisano 29 lipca 2022 Rafał, copland w dobrej cenie jest do wyrwania. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 29 lipca 2022 Udostępnij Napisano 29 lipca 2022 E tam ,. przechodzony 😂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 29 lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 29 lipca 2022 2 godziny temu, seba3002 napisał: Rafał, copland w dobrej cenie jest do wyrwania. Teraz nastawiam się już na inne modele. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moss Napisano 30 lipca 2022 Udostępnij Napisano 30 lipca 2022 Ja pie...., 3 miesiące, 18 stron bicia piany i autor dalej nie ma pojęcia czego chce. 🤣🤣🤣 Zmienić hobby na wędkę, wtedy mniej dylematów a relaks gwaranwany. Mówiłem i powiem jeszcze raz, zostawić wszystko tak jak jest, tylko te badziewia z S16HZ wyrzucić za okno. Ich żaden wzmacniacz nie uratuje. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moss Napisano 30 lipca 2022 Udostępnij Napisano 30 lipca 2022 Dzieci we mgle. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 30 lipca 2022 Udostępnij Napisano 30 lipca 2022 2 godziny temu, moss napisał: Ja pie...., 3 miesiące, 18 stron bicia piany i autor dalej nie ma pojęcia czego chce. 🤣🤣🤣 Zmienić hobby na wędkę, wtedy mniej dylematów a relaks gwaranwany. Mówiłem i powiem jeszcze raz, zostawić wszystko tak jak jest, tylko te badziewia z S16HZ wyrzucić za okno. Ich żaden wzmacniacz nie uratuje. Pozdrawiam Dobra wędka tak powyżej 5k. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 30 lipca 2022 Udostępnij Napisano 30 lipca 2022 Jeśli Moss to ta sama osoba co Paul to coś mi się tu nie klei. Na AS Paul mocno zachwalał monitory, które Moss krytykuje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 30 lipca 2022 Udostępnij Napisano 30 lipca 2022 Ale bez przesady ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moss Napisano 30 lipca 2022 Udostępnij Napisano 30 lipca 2022 4 godziny temu, 1Ender napisał: Dobra wędka tak powyżej 5k. Tyle to chyba za dobry kołowrotek trzeba dać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 30 lipca 2022 Udostępnij Napisano 30 lipca 2022 34 minuty temu, moss napisał: Tyle to chyba za dobry kołowrotek trzeba dać. A myślałem, że to audiofile są dziwni😐 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horadric Napisano 18 lutego Udostępnij Napisano 18 lutego (edytowany) Dnia 28.07.2022 o 22:03, Rafał S napisał: @lpomis Zainteresowałem się modelami Rega Aethos i Gato Amp 150, ale oba są poza wyznaczoną przeze mnie granicą. Gato ostatnio jeszcze podrożał, poza tym jest duży (głębokość), może być też za gęsty brzmieniowo i mieć za dużo basu. Niemniej, wbrew logice, to właśnie on kusi mnie najbardziej. Mam ogromną ochotę go posłuchać. Przez kilka dni wyjazdu byłem odcięty od internetu. Dziś wróciłem - pozdrawiam wszystkich. sory, że wskrzeszam dość stary temat, ale słabo tak interesujący wątek się skończył... albo i nie. Pytanie do autora tematu @Rafał S, czy wybór padł w końcu na jakiś wzmacniacz? Edytowano 18 lutego przez Horadric Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 18 lutego Autor Udostępnij Napisano 18 lutego (edytowany) 1 godzinę temu, Horadric napisał: Pytanie do autora tematu @Rafał S, czy wybór padł w końcu na jakiś wzmacniacz? Żeby to jeden. W skrócie: wypożyczyłem wtedy Gato Amp 150 i już prawie kupiłem, kiedy niespodziewanie trafił do mnie Haiku SOL Indigo. Zauroczył mnie on do tego stopnia, że Gato odesłałem, a Indigo kupiłem. A potem zapragnąłem jeszcze więcej i zacząłem się rozglądać za nowymi kolumnami. Skończyło się na tym, że po kilku miesiącach wymieniłem i wzmacniacz i kolumny. A po niecałym roku - ponownie kolumny. Teraz mam tor jak w stopce. Nie planuję dalszych zmian, ale któż może wiedzieć, co życie przyniesie, prawda? Edytowano 18 lutego przez Rafał S 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts